REFLEX arena fps (PC) / Foorumit / pelaaja.fi
1 viesti / 0 new
REFLEX arena fps (PC)

Jos muistat vielä Quake 3 kaltaiset nopeat vauhdikkaat PC fps pelit tai kenties olit Unreal Tournament miehiä? Niin nyt voit alkaa treenaamaan niitä vanhoja taitoja takaisin koska kyseinen genre on tulossa takaisin. Reflex on pelin nimi ja sitä kehittää Australialainen indie studio nimeltä Turbo Pixel joka koostuu kolmesta taitavasta tekijästä joilla riittää kokemusta kyseisessä genressä. Pelkästään kolmisteen kyseiset herrat ovat rakentaneet videolla nähdyn 12 kuukaudessa ja käytännössä olemattomalla budjetilla vielä.

Oletko saanut tarpeeksi hitaammista luotityyny peleistä, tykkäätkö luotityyny peleistä enemmän? Miksi? Kertokaa mielipiteenne mitä mieltä olette tästä pelistä? Itse olen odottanut tätä aivan todella kauan että arena shooter pelit tulevat takaisin. Modernit fps pelit suorastaan vaan ovat niin kyllästyttäviä koska pelit ovat tehty niin matalalle kynnykselle. Tähänkin "ongelmaan" Reflexillä on tosin ratkaisu, nimittäin matchmaking. Tekijät tietävät että 100-0 hakatuksi tuleminen ei ole hauskaa joten toimiva matchmaking on tärkeä prioriteetti peliä suunnitellessa jotta vältytään totaaliselta dominoinnilta.

Reflex ei siis ole pelkästään "Quake 3 klooni" vaan siinä no myös uusia asioita kuten esim. stakegun jolla pystyy ampumaan nuolen seinään jotta pystyy ylittämään suuren laava-alustan.

IMAGE(http://www.rockpapershotgun.com/images/14/sep/reflex.jpg)

http://www.youtube.com/watch?v=XQaN3h-S4Wo

www.reflexfps.net
https://www.kickstarter.com/projects/191095869/reflex
Steam Greenlight
http://steamcommunity.com//sharedfiles/filedetails/?id=317361451