Suomalaisen Housemarquen uusi PS4-peli paljastui – kehitetty yhdessä pelilegendan kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

Suomalaisen Housemarquen uusi PS4-peli paljastui – kehitetty yhdessä pelilegendan kanssa

3.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Helsinkiläisstudio Housemarque on paljastanut viimein yhteistyössä Eugene Jarviksen kanssa kehittämänsä nimikkeen. Uusin peli on ainakin PlayStation 4:lle matkaa tekevä Nex Machina, joka sekä Housemarquelle että Jarvikselle sopien on hyvin arcade-henkinen räiskintäkokemus.

Nex Machinassa räiskintä tapahtuu tällä kertaa lintuperspektiivistä pelaajien taistellessa ihmiskuntaa uhkaavia pahisrobotteja vastaan vokseleista rakentuvissa ympäristöissä. Peliä on rakennettu erityisesti pistejahtikeskeistä kilpapelaamista ajatellen, mikä tulee näkymään lopullisessa tuotoksessa niin sekä monien pistelistojen kuin erinäisten verkkohaasteidenkin muodossa. 

Housemarquen ja Jarviksen yhteistyöaikeista kuultiin ensimmäistä kertaa hieman reilu vuosi sitten. Jarvis on ollut mukana suunnittelemassa muun muassa sellaisia klassikkopelejä kuin Robotron: 2084:n, Defenderin, NARCin ja Smash TV:n.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Tuota aivotonta adhd räimettä taas..

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa
Lainaus käyttäjältä kokkobill

Tuota aivotonta adhd räimettä taas..

Se kannattaa varmaan jättää sitten ostamatta. Muutenkin tuo on vähän sama kuin valittaisi aina kun Square Enix tekee uuden japsiropen tai Miyamoto uuden Marion. Mistä varmaan valitatkin.

"EA Sports yhdistää voimansa Roger Federerin kanssa! Ai kun jännää, mitähän sieltä tulee..? Jaa, tennispeli."

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Melkeinpä musiikin takia voisi ostaa mutta Resogunkin on vielä kokematta. Kyllä näitä pelaa mutta jotenkin niiden pariin vaivautuminen on hankalaa.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Musat ovat kyllä parhautta!