Kotimainen NES-peli Perkele! herättää huvitusta – lisäkopioita luvattu myyntiin / Uutiset / pelaaja.fi

Kotimainen NES-peli Perkele! herättää huvitusta – lisäkopioita luvattu myyntiin

12.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Nintendo Entertainment Systemille uusia pelejä tekevä AasiPelit-poppoo on luvannut tuoda myyntiin lisää kappaleita sen tuoreesta kasvavissa määrin huomiota saaneesta Perkele!-tuotteestaan.

Nyt lokakuussa ensimmäisten käsiin tuotu Perkele! koostuu kolmesta pelattavasta osasta, joista kukiin juhlii suomalaisuutta omalla tavallaan. Tarjolla on niin taistelua nakkikioskilla, Zapper-ohjainta tukevaa talvisotaa kuin myös lasereita silmistään ampuvan saimaannorpan kostoreissua.

Aiemmin AasiPelit-brändin alla on julkaistu myös yhtä suomalaisessa hengessä tehdyt pelit Juhannusolumppialaiset 2017 ja Juhannussauna 2016. Perkeleen ydinkehitystiimi on koostunut kolmesta hengestä, minkä lisäksi sen luonti on saanut tukea myös muutamalta avustajalta.

AasiPelit on luvannu Facebook-sivuillaan jakaa piakkoin lisätietoja uusista Perkele!-kappaleista myyntimäärineen. Pelistä kiinnostuneiden kannattanee pitää silmällä myös sen tuotesivuja.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Koskakohan tulee nootia tosta logosta :)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/53/LucasArts_GoldGuy_logo_purple.jpg

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Heti ostan kun lisäkappaleleita tulee myyntiin! Tosi mahtava ja hauska idea juhlistaa Suomea pelaamalla Perkelettä NES:llä. :)

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Torilla tavataan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olisihan tuo hieno hyllyssä vaikka peli(t) onkin lähinnä hetken huvittava vitsi. Mikäli löytyisi NES niin saattaisin harkita ihan kotelon ja muun takia. Minusta lieneekin vaivihkaa tullut tässä vuosien varrella jonkinlainen valikoiva keräilijä: tulee ostettua sellaista pelikrääsää, mikä omasta mielestä on jollain tavalla siistiä tms.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Ostettu! :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tuo kotelo yksinään houkuttaisi, mutta olen päättänyt olla tukematta NES homebrew skeneä (tai mitään homebrew skeneä), koska keräilijänä joutuisin ostamaan kaiken (luonnevika) ja sitten olisi joks paikka täynnä paskoja NES cartteja. Olen päättänyt vetää rajan virallisesti julkaistuihin kaupallisiin peleihin. Eli en edes laske esim. Tengen julkaisuja kerältäviksi peleiksi.

Nostoja