Remedyn Thomas Puha saapuu Pelaajacast 198:n vieraaksi – lähetä kysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Remedyn Thomas Puha saapuu Pelaajacast 198:n vieraaksi – lähetä kysymyksesi!

23.10.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
26
Remedyn Thomas Puha saapuu Pelaajacast 198:n vieraaksi – lähetä kysymyksesi!

Kädet ilmaan, sillä Pelaajacastin vieraaksi saapuu tuttu ja odotettu ääni. Remedyn viestintäpäällikkö ja Pelaajan entinen päätoimittaja Thomas Puha siunaa podcastin 198. jaksoa läsnäolollaan, joten luvassa on varmasti loppuvuoden energisimpiä jaksoja!

Mukana on tuttuun tyyliin Kysy Pelaajalta -osio, johon kaipailemme jälleen kuuntelijoilta ja katselijoilta kysymyksiä toimituksen ihmeteltäväksi. Ne voi välittää toimituksen tietoisuuteen peräti neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso 198 äänitetään tämän viikon keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, torstaina 26. lokakuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, eli heti sen valmistuttua.

 

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Pystytkö kertomaan mitään tulevista Remedyn peleistä? Mikä on teidän jokaisen suosikki Remedyn peli?

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Star Citizen -projektin julkistuksesta tuli kuluneeksi 5 vuotta 10.10. En muista tai ole huomannut, että olisitte viime aikoina puhuneet tai tehneet juttua SC:stä. Oletteko seuranneet projektia kuinka tarkasti? Onko minkäänlaisia odotuksia/kiinnostusta enää sitä kohtaan? Uskotteko, että se kykenee lunastamaan odotuksia? Tai saadaanko sitä koskaan valmiiksi?

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Mitä mieltä oletette Kingdom Hearts sarjasta.Ja kuka on paras KH hahmo

Käyttäjän XXI kuva
XXI

Terve toimitus!

Ennen kysymystä pitää hiukan kommentoida viime jakson keskustelusta kohtaa, jossa puhuttiin siitä, kuinka ajosimulaattorit ovat nykyään liian vaikeita. Täytyy sanoa, että tämä ei yksinkertaisesti ole totta. Assetto Corsa, rFactor 2, RaceRoom Racing Experience ja jopa iRacing (perinteisesti ehkä kaikkein kiukkuisin ajotuntumaltaan) ovat kaikki ylittäneet tuon esteen jo jonkin aikaa sitten. Toki sillä varauksella, että on pätevät ratti ja polkimet ja osaa navigoida simulaattoreiden epäinhimillisen säätämisen läpi.

Kysymyksenä seuraava: Minkä romaanin tai kirjasarjan tarinan/maailman haluaisitte nähdä pelimuodossa? Realismirajoitteet pois, eli saa vastata Dostojevskistä Asimoviin.

Hyvää alkutalvea kastikelaisille!

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Cd project redteki tosihyvät witcher pelit joten thomas pystyisitko pitchaamaan remedyn viestintäpäällikönä cd project redille avoimen mailman ropea joka sijoittuu kalevalaan ja suomen mytologiaan vai onko idea toiveajattelua remedy voisi toimia julkaisijana

laittakaa uudelle sivustolle se puhan kirjottama rockstar koostevai mikä se taas oliu varmaan jotain puhann vice city hypetystä

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Muistellaanpa hetki Huttusen ja Puhan Play-aikoja. Kuumottiko yhtään istua samalla sohvalla superkuuman Nuppu Stenrosin kanssa?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Mistä pelistä lähettäisitte maisemakortin?

Millainen on Pyykkösen suhde kristikuntaan?

Käyttäjän Highwind7777 kuva
Highwind7777

Ensimmäinen arvostelemanne peli ja mitä arvostelun tekemisestä opitte?

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Pelaako Puha Rallipelejä ratilla vai ohjaimella (Varmaan äänestikin jo Pelaajan kyselyssä)

Käyttäjän Casual Hertz kuva
Casual Hertz

Kysymys Puhalle: Mikä on paras Grand Theft Auto-pelisarjan peli, ja minkä takia? Lisäksi oli kiinnostavaa kuulla castilaisten fiiliksiä tulevasta Red Dead Redemption 2:sta ja muisteluita RDR 1:sta.