Pelaajacastin 200. juhlajakso tällä viikolla, mukana vanha tuttu! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacastin 200. juhlajakso tällä viikolla, mukana vanha tuttu!

20.11.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
22
Pelaajacastin 200. juhlajakso tällä viikolla, mukana vanha tuttu - lähetä kysymyksesi!

Pelaajacastin huima 200. juhlajakso äänitetään keskiviikkona. Mikäli kuun ja tähtien asento osuvat kohdilleen, vieraana vanhoista vakiocastilaisista (ainakin) Thomas Puha!

Mukana on tuttuun tyyliin Kysy Pelaajalta -osio, joten pistäkäähän kehiin vaikkapa kysymyksiä Pelaajan historiasta ja menneistä vuosista! Ne voi välittää toimituksen tietoisuuteen peräti neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso 200 äänitetään tämän viikon keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, torstaina 23. marraskuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, eli heti sen valmistuttua.

 

Kommentit

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Ja muistakaahan äänestää Pelaajacastia Suomen parhaaksi podcastiksi 2017! ;)

Jakso.fi etsii siis Suomen parasta podcastia, mikä onkin onkin meille hyvä tapa mitata Pelaajacastin suosiota ja kuuntelumääriä. Käykäähän siis kuuntelijat äänestämässä, tulokset saattavat jopa vaikuttaa castin jatkoon.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Mitä mieltä olette Horizon Zero Dawnista.peli yllätti minut posiitivisesti.ja voin varmasti sanoa että, Peli on omassa mittarissa vuodenpeli.

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Cd project redteki tosihyvät witcher pelit joten thomas pystyisitko puha pitchaamaan remedyn viestintäpäällikönä cd project redille avoimen mailman ropea joka sijoittuu kalevalaan ja suomen mytologiaan vai onko idea toiveajattelua remedy voisi toimia julkaisijana

laittakaa uudelle sivustolle se puhan kirjottama rockstar koostevai mikä se taas oli varmaan jotain puhan vice city hypetystä

# 200 An HTTP status code indicating a successful connection. eli suomeksi että jopa h-townilla on toimiva netti onko peräti elisa? ja mitä saatte kun mainostatte elisan laajakaistaa castissa

joko puha on päässyt sinuiksi pessin mobiiliversion kaa vai ei ja kumpi on parempi messi vai pele puha?

kerroitte aloittaneenne lehden yteon puhan vanhempien autotalllissa siirryittekö kuinka nopeasti vanhempien olohuoneeseen pelaamaan pessiä ?

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Onnittelut 200. Pelaajacast-jakson merkkipaalusta!

Minkä Pelaajacast-jakson tekeminen on jäännyt erityisesti(hyvässä tai pahassa) castilaisten mieleen?

Jos saisitte valita ihan kenet tahansa pelialan henkilön Pelaajacast-jakson vieraaksi, niin kenet valitsisitte ja mistä keskustelisitte?

Osaako Puha arvioida onko AA-pelit ottamassa lähitulevaisuudessa isompaa jalansijaa indien ja AAA-pelien välistä? Minkä kokoluokan studiot tekevät AA-pelejä?

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Huikean määrän Pelaajacasteja olette kyllä tehneet ja kun on suurin osa tullut kuunneltua niin kiitoksia niistä!

Kysemykseni on, onko hankala keksiä enään puhuttavaa peleistä vai pitääkö loottilaatikko myrskyt huolen, että puhuttavaa riittää?

Käyttäjän samojedi kuva
samojedi

Huomasin Puhan instagramissa pohdintaa, miten vaikeita vuodet 2006 ja 2007 olivat. Lainaus: "It was tough for a while until we turned it around in an incredible way."

Miten saitte asiat kääntymään?

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

1.Onko Huttunen lukenut Neal Bascombin Talvilinnaketta? Kirja siis kertoo (tiivistettynä) norjalaissotilaiden iskujoukosta, joka sabotoi natsien raskaanveden saantia. Raskaanveden saanti oli tärkeää natseille, koska sitä tarvittiin atomipommihankkeessa. Mielipiteitä?

2. Tuleeko Kevin Spacey vielä näkymään suuremman budjetin elokuvissa? Jos ei, onko se mielestänne oikeutettua?

3. Black sails. Parasta ikinä? Sarja alkaa hitaasti,mutta loppua kohden sarja on täyttä laatua. Mielipiteitä?

4. Ovatko castilaiset matkustaneet auton peräkontissa?

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Isosti onnea pyöreistä, 200 on iso saavutus! Paljon juttua, tarinaa ja viihdykettä on näihin jaksoihin mahtunut. Kiitos siitä teille että jaksatte vuodesta toiseen että me muut saadaan audionannaa kuultavaksi!

Kysytään vielä Puhaltakin tuleeko miehen mieleen mitään tiettyä peliä/pelejä, jotka olisi aikanaan arvosteltu liian alhaisilla/korkeilla arvosanoilla lehteen tai castiin mikä nyt jälkikäteen harmittaa?

Muistelkaa jotain legendaläppiä, sattumuksia ja töppäilyjä eli lyhyesti parhaita paloja castin alkuajoilta näihin päiviin! Mitä on jäänyt mieleen? Olisi kiva saada joku parhaat palat -kooste editoituna kasaan!

Kiitos näistä vuosista, kovan urakan olette tehneet!

Käyttäjän Nisupulla kuva
Nisupulla

Kysytäänpäs Puhaltakin ketä cossaisit jos menisit johonkin cosplay tapahtumaan?

Mitä Call of Duty -pelisarjan peliä Puha on pelannut eniten?

Kuinka paljon faneilta tarvitaan palautetta että peliyhtiöt, varsinkin isommat, alkavat tekemään muutoksia peleihinsä kuten nyt tämän Battlefront II mikromaksu jne rumban aikana ollaan nähty? Missä kaikkialla ja millä eri tavoin tämä palaute näkyy ja toimii käytännössä? Mikä saa ihmiset lähettämään jopa tappouhkauksia pelinkehittäjille?

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Auuuu, itse Puha the big boss in da house! Saadaanko kuulla vähän mestarin ulvontaa tähän alkuun korviemme iloksi (ja turmioksi)?

Sitten asiaan: vanhoja Pelaaja-casteja kuunnellessa Puha tuntuu toistuvasti valittelevan kuinka hänen mahdollisuudet kauniimman sukupuolen edustajien kanssa ovat käytännössä olleet olemattomat hänen ammattinsa vuoksi. Nyt kun miehen elämässä on alkanut uusi, suorastaan utopistiselta kuulostava aikakausi, niin on pakko kysyä: ovatko luottamustehtävät Remedyllä lisänneet tuntuvasti mahdollisuuksia ajoittaiseen vispilänkauppaan ja vaakamamboiluun?

Haluaisin kuulla myös Puhan mietteitä vanhana Final Fantasy 7 –veteraanina koskien pelin remake-versiota. Pelisarjan fanikunta tuntuu vahvasti tahtovan remakesta mahdollisimman identtisen alkuperäisen teoksen kanssa; toisin sanoen sama peli parannetuilla grafiikoilla. Tämä tuntuu täysin naurettavalta ajatukselta ottaen huomioon kuinka jo pelimekaniikat itsessään olisivat auttamattoman vanhentuneet realistisemmassa grafiikkaympäristössä. Lisäksi alkuperäisen teoksen monet pöhkömmät käsikirjoitukselliset ratkaisut sekä kohtausten että hahmojen suhteen (mainittakoot esimerkkinä Cait Sith, lelulla ratsastava puhuva kaksoisagenttikissa) tuntuisivat sellaisinaan lähinnä epäjohdonmukaisilta suhteeessa pelin synkempiin teemoihin. Mieleen herää vääjäämättä kysymys siitä, että tarvitseeko pelistä edes tehdä mitään remakea, kun kerta alkuperäinen teos on monille niin pyhä? Tetsuya Nomuran kädenjäljen tuntien FF7:n remakea saa tosin odottaa vielä vähintään vuosikymmenen, ja julkaisun koittaessa pelin käsikirjoitus antanee kaikille tarinankerrontaa arvostaville migreenin sekä pahimmassa tapauksessa aivoverenvuodon. Mietteitä tai ajatuksia?

Loppuun vielä terveiset koko castille: ootte jäbät parhaita, 200-kertainen kiitos tekemästänne duunista!