Bayonetta 3 paljastettiin, kaksi ensimmäistä osaa tulossa myös Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Bayonetta 3 paljastettiin, kaksi ensimmäistä osaa tulossa myös Switchille

8.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Bayonetta 3 on virallisesti kehitteillä, Nintendo on vahvistanut The Game Awards -tapahtumassa.

Myös sarjan uusimman osan takana on tietysti PlatinumGames, joka tekee peliä tällä kertaa yksinoikeudella Switchille. Bayonetta 3 ei jää myöskään Switchin ainoaksi sarjan osaksi, sillä myös sekä ensimmäisen että toisen Bayonettan on vahvistettu ilmestyvän alustalle.

Ainakin Amerikassa Bayonetta 1:n ja 2:n julkaisu tapahtuu 16. helmikuuta. Bayonetta 3:lle ei ole toistaiseksi annettu vielä julkaisuajankohtaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pakko se sit varmaan on ostaa. Harmi vaan, että tämäkään osa ei tule pääsemään täyteen potentiaaliin ja on todennäköisesti taas T eikä M. No, kuitenkin viimestään tämän takia ostan sen vehkeen.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

OMGOMGOMG!!!! Hell fucking yeah!!!!!

Oli se pirun hyvä että en katsonut lähetyatä yöllä. Koko talo olisi herännyt siihen kun reilu kolmekymppinen mies hihittää kuin pikku tyttö.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ykkönen jäi kesken, joten ei herätä kummempia tunteita. Alkuperäinen DMC & remake, Dante's Inferno, MG Rising ja varmaan joitain muitakin samankaltaisia on tullut kuitenkin pelailtua läpi asti. Uusin DMC platinalle asti.

Jokin tuossa vain oli niin typerää ettei jaksanut ja kun kävi pelailemassa muita pelejä niin jäi sitten kokonaan palaamatta sen pariin. Ehkä sille vielä antaa mahdollisuuden joskus.

Mutta joka tapauksessa hieno juttu että tulee system selleriä Switchille niin saadaan entistä enemmän sinne muitakin pelejä kun on ostajakuntaakin.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

VAU!!! Tosi upea uutinen. Itselleni No More Heroes 3 ja Bayonetta 3 ovat syy hankkia Switch! Switchin pelitarjonta alkaa vaikuttamaan paremmalta kuin Wiin ja Wii U:n.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Yay! \o/

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Oih kyllä!
Täytyy pelata aiemmat Bayonetat vielä uudestaankin.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Yessssssssssss!