Pelaajacastin vuosi 2017 huipentuu perjantaina – lähetä kysymyksesi toimitukselle ja vieraalle / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacastin vuosi 2017 huipentuu perjantaina – lähetä kysymyksesi toimitukselle ja vieraalle

11.12.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
30
Pelaajacastin vuosi 2017 huipentuu tänä perjantaina – lähetä kysymyksesi toimitukselle ja vieraalle

Vuosi 2017 lähestyy loppuaan, kuten myös Pelaajacastin tämän vuoden taival ennen joulutaukoa. Toimituksen perusköörin seuraan liittyy näillä näkymin myös Pelaajalehti.comin Kommenttiosio-blogistakin tuttu Johanna Puustinen.

Jakso 201 äänitetään poikkeuksellisesti torstaina, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, perjantaina 15. joulukuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, eli heti sen valmistuttua.

Pelaajacastin 201. jaksossa äänitetään myös tuttu ja turvallinen Kysy Pelaajalta -osio, jossa toimitus vastailee lähetettyihin kysymyksiin. Kysymyksiä voi lähettää peräti neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.

2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

 

 

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Palaahan joulukalenteri ensi vuonna?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Palautetta: kannattaa ehkä lukea ja vastailla kysymys kerrallaan kuin että luetaan 3-5 kysymystä, joita kukaan ei enää muista kunnolla - jos ollenkaan - ja sitten vastataan lähinnä siihen, joka jäi mieleen. Tosin itse en saanut tosiaan vastausta vaikka vastaajia oli neljä ja kysymyksiä yksi.

Ennakoiden vastausta yllä olevaan palautteeseen: teillä on kiire kotiin ja väsyttää. Ymmärrän täysin mutta uskallan epäillä että onko väsyneenä useamman kysymyksen kerralla muistelu, sekaannus ja muu välttämättä yhtään nopeampaa kuin käydä kysymykset läpi yksi kerrallaan.

Toki jo se on plussaa että ylipäänsä teette koko castia mutta mietinpähän vain että mikä se sitten lopulta mahtaakaan olla tehokkain ja/tai nopein tapa päästä sinne kotiinkin. Tai jos koko toimitus muuttaa jonnekin casti-leirille, jossa nauhoittavat aina castin pyjamat päällä puolijoukkueteltassa?

Käyttäjän sepeteus kuva
sepeteus

Mitäs mieltä castilaiset ovat Sir Danielin paluusta Playstation 4 konsolille? Onko tämä resurrektio mielestänne hieno uutinen vai olisiko vanhan kaverin pitänyt antaa levätä rauhassa?

Entäs sitten Kojiman Death Stranding? Uudessa trailerissa kuultiinkin jo hieman Reedusin ja hänen kumppaneittensa dialogia. Itselle tuo traileri oli jo ehkä hitusen liian omituinen, vaikkakin herätti kyllä kovasti mielenkiintoa kyseistä teosta kohtaan. Onko siis Arvekari kiinteän käärmeen fanina jo kuinka hypejunan kyydissä? Tuleeko Death Stranding olemaan mestarin paras teos tähän mennessä, kuten hän on itse lupaillut?

Kiitoksia jo etukäteen vastauksista ja hyvät joulunpyhät koko toimitukselle!

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Zappah, eikös tuo ole täysin turha kysymys? Jokainen (minäkin) valitsee A:n, kun vaihtoehdot on tuohon malliin kirjoitettu. Ihmettelen vain, miksi olet muuttanut B:n tarpeettoman monimutkaiseksi. Muuta nettilaitetta käyttääkseen normaalin ihmisen ei tarvitse:
- ottaa kuulokkeita pois korvilta
- vaihtaa lepoasentoa pois (harvan tuolissa moista asentoa edes voi valita)
- laittaa laitetta pois kädestä (olen pitänyt helposti Switchiä toisessa kädessä ja näppäillyt samalla toisella kädellä kännykällä)
- kirjautua laitteeseen (esim. kännykässä riittää yksi murto-osasekunnin pyyhkäisy ennen nettiin menoa)
- välttämättä siirtyä muualle, ottaen huomioon sen, miten esimerkiksi kännykkä toimii nykyään useimmiten "käden jatkeena". Ja vaikka joutuisi liikkumaan, pitkän pelaamisen lomassa jaloittelemaan nousu on ainoastaan terveellistä.

Molemmissa tavoissa on puolensa ja eri käyttäjät arvostavat niitä eri tavalla. Jo aiemmassa foorumikeskustelussamme tuli selväksi, että sinulle muun nettilaitteen käyttäminen Switchin rinnalla on työläämpi prosessi kuin monelle muulle. Ihmettelen, että näin triviaaliin asiaan vaaditaan vielä toimituksen mielipidettä.

Tuntuisi järjettömältä käyttää cast-aikaa jonkin yksittäisen pelaajan yksittäisen tilanteen läpikäyntiin (varsinkin kun kyseisellä pelaajalla on jo järkähtämätön mielipide tilanteesta) sen sijaan, että asiasta puhuttaisiin yleisemmällä, muitakin hyödyttävällä tasolla (kuten yritin tehdä jo aiemmassa Pelaajaboard-keskustelussa).

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onko "yhteisö"-alue kokonaan jätetty pois? Siis lähinnä siellä olleet kuvat. Eihän se kauhean aktiivinen ollut mutta kiva siellä oli kuvia katsella.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Millaiset prosentit annatte Death Strandingin valmistumiselle ennen vuotta 2020 ja onko Guerilla enää mukana tuolloin?

Käyttäjän Kuuropoika kuva
Kuuropoika

Hei vain.
Kuvitteellinen skenaario. Suursuomea hallitsee rautaisella otteellaan Keisari Hintsan perillinen, joka on päättänyt vuodesta 2018 alkaen kieltää rappiollisena kulttuurina kaiken digitaalisen pelaamisen kuolemanrangaistuksen uhalla. Samalla Pelaaja-lehden toiminta tulee lakkauttaa.

Hintsan määräyksellä jokaisen tulee luovuttaa pelit ja laitteensa ennen vuoden vaihdetta tuhottavaksi. Kaduilla alkaa välittömösti partioimaan YAG-järjestö (Youth against game), jolla on oikeus puuttua välittömästi kaikkeen epäilyttäväön toimintaan, kuten Mario lippisten etc käyttöön.

Mitä tekee Pelaajan toimitus? Siirryttekö kiltisti lautapelaamiseen, vaihdatteko kokonaa alaa (jos niin mikä ala kiinnostaa) vai kenties alatte toimimaan maanalaisena pelaamisen propagandaa tuuttaavana järjestönä.

Itsehän varmaan pakenisin välittömästi maasta pieni pelikokoelmani mukanani.

Hyvää ja rauhallista joulun odotusta ja pelirikasta vuotta 2018.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Pelivuosi 2017 oli niin kovaa tykitystä, että hankala pistää paremmaksi. 2018 ei näyttäisi pöljältä sekään, mutta uskotteko, että vuosi 2018 voisi yltää samalle tasolle 2017 kanssa? Entä mitkä ovat toimituksen odotetuimmat pelit vuosimallia 2018?

Käyttäjän ParoniPekoni kuva
ParoniPekoni

Mitä luulette/toivotte From Softwaren uuden pelin olevan?

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Arvioitteko Switchin ohittavan PS4:n myynnit jo vuonna 2018?