Konkurssiin ajettu lisälaitevalmistaja Mad Catz palaa yllättäen kuolleista / Uutiset / pelaaja.fi

Konkurssiin ajettu lisälaitevalmistaja Mad Catz palaa yllättäen kuolleista

4.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Hieman vajaa vuosi sitten konkurssiin ajautunut Mad Catz on palaamassa. 

Lisälaitevalmistajan ruumiin on haalinut itselleen joukko brändin kiinalaisilla tehtailla työskennelleitä henkilöitä. Kyseinen joukko on koonnut firmalle samalle uuden johtajiston, jonka kerrotaan olevan tuttu yhtiön tuotetarjonnan kanssa.

Ensimmäinen kunnollinen näyte Mad Catzin tulevaisuudesta on tarkoitus saada ensi viikolla, kun Las Vegasissa järjestetään vuosittaiset CES-teknologiamessut. Siellä Mad Catz esittelee uusimpia tuotteitaan aina uudesta R.A.T.-hiirestä viimeisimpään S.T.R.I.K.E.-näppäimistöön ja F.R.E.Q.-kuulokkeisiin. Tuore johtajisto lupaa, että yhtiöltä sopii odottaa jatkossa uusien korkealaatuisten pelituotteiden yhteydessä niin uusia ideoita kuin asennettakin.

Ennen konkurssiin päätymistä Mad Catz ehti olla yhtäjaksoisesti toiminnassa aina 80-luvulta lähtien. Hiirien ja näppäimistöjen kaltaisten laitteiden lisäksi se on tehtaillut myös esimerkiksi arcade-tikkuja ja Rock Band -sarjan soitinohjaimia.

Lähde: Mad Catz, CNET

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Mahtava juttu, Mad Catzin arcade tikut ovat ylivoimaisesti parasta mitä tappelupelien pelaamiseen voi käyttää ilman että rakentelee custom palasista itse omansa.