GTA Onlinen huima suosio jatkuu edelleen - nelivuotias verkkopeli teki käyttäjäennätyksensä / Uutiset / pelaaja.fi

GTA Onlinen huima suosio jatkuu edelleen - nelivuotias verkkopeli teki käyttäjäennätyksensä

15.01.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7
GTA Onlinen huima suosio jatkuu edelleen - nelivuotias verkkopeli teki käyttäjäennätyksensä

Rockstar Gamesin Grand Theft Auto Onlinella menee edelleen lujaa.

Neljän vuoden ajan tasaisesti myyntilistoilla keikkuneen GTA V:n verkkopelin vuosi 2017 oli suurin koko pelin historiassa, Rockstar Games kertoo. Studio ei paljastanut tarkempia lukuja viime vuoden menestyksen taustalta, mutta kertoo GTA Onlinen tehneen käyttäjäennätyksensä joulukuussa. Joulukuun menestystä ryyditti moninpeliin julkaistu uusi ryöstötehtävä Doomsday Heist, jota Rockstar kuvaili pelin toistaiseksi suurimmaksi päivitykseksi.

Alun perin vuonna 2013 julkaistua Grand Theft Auto V:tä on myyty maailmanlaajuisesti yli 85 miljoonaa kappaletta. Kappalemäärissä mitattuna peli onkin yksi kaikkien aikojen myydyimmistä peleistä.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rap kuva
rap

GTA V on hyvä peli mutta en ymmärrä miten tää online on niin suosittu kun siellä on pelkkiä k**ipäitä liikkeillä. Vois olla ihan hauska jos olis tuttu porukka joka pelaa hyvin eikä häivy kesken tehtävän ja näin ollen mistään ei tule mitään.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus rap

eikä häivy kesken tehtävän ja näin ollen mistään ei tule mitään.

Ei kovin moni varmasti leavaa, vaan esimerkiksi myös itselläni kaatuilee aivan helvetisti GTA jolloin tehtävät kaatuvat perässä.

Pystyispä pelaamaan ja vähän edes nauttimaan ilman kaatumisia. Harmi vain, että R*n asenne pelaajia kohtaan on tyyliltään haista vittu, osta shark card.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pelailin todella paljon RDR:n moninpeliä vaikka perusidealtaan se on samaa kuin tämäkin. Ehkä se nykyaikainen meno vain on niin tylsää ettei tämä (Online) sen takia pidä otteessa.

Katsellaan että jaksaako RDR2:n "onlinea" samalla tapaa vai oliko kyseesssä esim. uutuuden viehätys tai vastaava. Nyt jälkeenpäin ajateltuna siinä RDR:n moninpelissäkään ei kauheasti mitään erikoista ollut.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

^^Onneksi itsellä on tuttuja joiden kanssa pelata ja jos yksin pelaan niin silloin voi aina vähän kikkailla netti asetuksia, niin voi public:issa tehdä rauhassa näitä osto ja myynti hommia yms.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

mitä siellä ostetaan ja myydään? onks tääki semmonen peli?

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik
Lainaus zerodaunholy

mitä siellä ostetaan ja myydään? onks tääki semmonen peli?

Millainen peli? Ja jos et ole GTAO:hon perehtynyt niin Google on kyllä semmoinen jännä uusi keksintö... mutta joo pelissähän voi ostaa/varastaa tarpeita huumeiden, aseiden yms. tekoon ja sitten myydä valmiit "tuotteet"

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvä peli, suosio ansaittu.

Nostoja