Street Fighter kääntyy suuren luokan televisiosarjaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Street Fighter kääntyy suuren luokan televisiosarjaksi

25.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Capcomin Street Fighter -taistelupeliuniversumi ollaan sovittamassa seuraavaksi viralliseksi televisiosarjaksi..

TV-sarja on pohjautumassa osin Street Fighter II:een ja seuraa ennen kaikkea Ryun, Kenin, Guilen ja Chun-Lin kamppailua pahaa M. Bisonia vastaan. Sarjaa tuottaa kanadalaisfirma Entertainment One, joka on pestannut hankkeessa avukseen Street Fighter: Assassin's Fist -verkkosarjan tekijätiimiin kuuluneen Joey Ansahin, Jacqueline Quellan ja Mark Woodingin.

Entertainment Onen puolelta sarjaa on mukana tuottamassa firman televisio- ja elokuvapuolta vetävä Mark Gordon. Miehellä on historiaa muun muassa sellaisten nimikkeiden tuottamisesta kuin Pelastakaa sotamies Ryan ja Greyn anatomia.

– Pitkän etsinnän jälkeen ja Assassin's Fist -tekijätiimin ohjauksella olemme iloisia voidessamme ryhtyä yhteistyöhön sellaisten kokeneiden tahojen kuin Mark Gordonin ja eOnen kanssa  Heillä on kyky auttaa meitä julkaisemaan uskollinen Street Fighter -sovitus mittavana televisiosarjana, Street Fighter -tuottaja Yoshinori Ono hehkuttaa.

Entertainment One ei ole tarkalleen vielä paljastanut jakelusuunnitelmiaan uutta sarjaa varten. Olettaa sen julkistustyylistä kuitenkin sopii, että sarjan debyytti tapahtuu tällä kertaa hieman mittavammin kuin vain YouTube-julkaisuna .

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.