Virallinen Street Fighter -lautapeli takoo rahaa Kickstarterissa / Uutiset / pelaaja.fi

Virallinen Street Fighter -lautapeli takoo rahaa Kickstarterissa

10.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Taistelupelisarja Street Fighter on saamassa seuraavaksi lautapelisovituksen. Kickstarterissa käynnistyi viime viikolla Street Fighter: The Miniatures Gamen joukkorahoitus, joka tähän mennessä on kääräissyt kasaan reilut 770 000 dollaria.

Projektin mahdollistanut minitavoite on ollut 400 000 dollaria. Peliä ei ole suunniteltu ollenkaan jälleenmyyntiin, vaan sitä myydään nimenomaan vain Kickstarterin kautta 80 dollarin minimihintaan. Rahoitus jatkuu toukokuun alkuun asti.

Street Fighterin luonut Capcom ei varsinaisesti itse tee peliä, mutta se on lisenssoinut sen virallisesti yhdysvaltalaiselle Jasco Gamesille. Mitenkään täysin tuntemattomissa käsissä se ei muutenkaan ole, sillä pelin luovanaja vetäjänä toimii YouTube-persoona Joe "Angry Joe" Vargas.

Lähdemateriaaliin sopien Street Fighter: The Miniatures Gamen pelaaminen keskittyy tietysti taistelemiseen, mikä on sovitettu lautapelimuottiin korttipakkojen, miniatyyrifiguurien ja muutaman erilaisen pelilaudan muodossa. Taisteleminen ei rajoitu myöskään vain kahden hengen kamppailuihin, vaan myös isommat kamppailut ja yhteistyö on mahdollista,

Tutustua peliin voi tarkemmin oheisella videolla ja sen Kickstarter-sivulla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.