Hollow Knight on taas aina vain hiotumpi ja isompi / Uutiset / pelaaja.fi

Hollow Knight on taas aina vain hiotumpi ja isompi

21.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Pieni australialaiskehittäjä Team Cherry on osoittanut jälleen kerran rakkauta Hollow Knightille. Peli vastaanotti tällä viikolla Lifeblood-nimisen päivityksen, joka on kevyesti sekä laajentanut että hionut pelikokemusta.

Täysin uutena asiana Lifeblood on tuonut Hollow Knightiin uuden pomotaistelun, jonka taustalla kuulemaan päästään lisäksi uutta musiikkikappaletta. Muina lisäyksinä pelin kartta on jatkossa aiempaa paremmin pelaajien kustomoitavissa, yhtä pelin pomoista on voimistettu ja myös hajanaisia optimointeja sekä bugikorjauksia on niitäkin nähty.

Edelleen Team Cherry valmistelee Hollow Knightiin myös kolmatta isompaa ilmaista sisältöpäivitystä. Gods & Glory -nimisen lisärin kerrotaan olevan pelin tähän asti suurin sen lisätessä seikkailuun esimerkiksi uuden hahmon, tehtävän, pelitilan ja pomotaisteluita.

Toistaiseksi Hollow Knight on edelleen ulkona vain pc:llä. Erityisesti Switch-versiota on lupailtu vielä kuitenkin myöhemmälle ajankohdalle.

Lähde: Team Cherry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kylläpä tämän tulo kestää muille alustoille. Kai pistävät ulos sentään kaikkine lisineen yhdessä paketissa kun sitten joskus pääsee pc:ltä muuallekin.