Pelaajacast 209 äänitetään keskiviikkona – lähetä kuuntelijakysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 209 äänitetään keskiviikkona – lähetä kuuntelijakysymyksesi!

30.04.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
20
Pelaajacast 209 äänitetään keskiviikkona – lähetä kuuntelijakysymyksesi!

Vapun jälkeen koittaa Pelaajacastin aika. Pelaaja-lehden toimitus istahtaa jälleen tällä viikolla äänittämään ja kuvaamaan uusinta Pelaajacast-jaksoa.  Pelimaailman ja toimituksen kuulumisiin pureutuvan podcastin seuraava jakso äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan torstaina.

209. jaksossa on mukana tuttuun tapaan kuuntelijakysymyksille pyhitetty ja usein pitkäksi venähtävä Kysy Pelaajalta -osio. Näillä tiedoin mikrofonin äärellä vastailemassa on koko peruskööri, eli Miika Huttunen, Janne Pyykkönen, Janne Kaitila ja hengessä mukana roikkuva Ville Arvekari.

Kysymykset voi toimittaa vastattavaksi neljällä eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevaan kommentointisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso numero 209 julkaistaan perinteisessä podcast-muodossaan torstaina 3. toukokuuta. Videoversio saapuu hieman myöhemmin heti jakson valmistuttua.

Kommentit

Käyttäjän Hattunen kuva
Hattunen

Mikä on Huttusen lempi hattu?

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

1.mikä on teidän mielestä paras God OF War ,Ja ottaa huomioon että tämä uusi ei ole raakempi ja eikä tässä uudessa ollut sellaista raivoa mitä vanhoissa. Herää kysymys pitikö tämä uusi tehdä, Koska se oli liian erinlainen kun vanhat.Ja mikä oli ärsyttävintä Kratos sanoi boy ainakin 1000 kertaa. 2. Miksi ei tule paljon uusia pelisarjoja ,Vaan enimmäkseen liikutaan vanhoissa pelisarjoissa esim final Fantasy.3.tuleeko kiinostavia videopelejä enää niin paljon kun ennen.4.Mikä peli on teille erityisen tärkeä ja miksi.5 Mikä on mielipide Camecube konsolista omasta mielestä ali-arvostettu konsoli ,Vaikka sillä konsolilla on paras Zelda Windwaker.

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

No niin. Destiny 2 Warmind ensi viikolla. Mitäs mietteitä? itseäni kyrsii, että "uudet viholliset" ovat jäisiä hivejä...ja taas puolet "uusista" exoticeista on vanhoja. Kuitenkin Mars näyttäisi olevan hieman suurempi kuim Merkurius kahdella landing zonella ja kerättäviä esineitä on 45, jonka jälkeen luultavasti/toivottavasti tulee exotic quest.

Cruciblessa Glory rank Fablena saa hyvän pyssyn, mutta olisi hyvä jos saman/samantyyppisen erikois aseen saisi myös PVE:n vaikeiden aktiviteettien tuloksena (esim. tee 5 prestige raidia ja nightfallia), sillä itseäni ei erityisemmin sweaty competitive kiinnosta.

Muistaakseni lupasivat myös lisätä enemmän mysteerejä kuten black spindle, mikä olisi hyvä lisä. Escalation protocol ei vaikuta kovin pitkäikäiseltä horde-modelta, mutta eksklusiivinen lootti pitää pauloissa (tosin aseet näytti olevan aika roskaa) ja uusi bossi tulee joka viikko (5 bossia).

Lisäksi kaikille ilmainen exotic weapon sandbox tuning -päivityksen pitäisi antaa lisää hyviä vaihtoehtoja parantamalla vanhoja, vähemmän käytettyjä exoticeja. Myös exotic weapon masterworkit kuulostaa huipulta, koska se oikeasti tehostaa aseita antamalla uusia perkkejä, mutta kaikille aseille ei ole heti saatavilla masterworks päivitys mahdollisuutta (hmph)

Myös power leveleiden nostaminen vaikeutuu (hyvä) ja clan engrammeista ei saa enää raid armoria, mutta raid aseita saa, logic?
Sori esseestä, mutta tässä vähän pureksittavaa.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Montako litraa vappuna meni vaapukkamehua?

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Innostuvatko naiset ihan yhtä paljon tai jopa enemmän pelitoimittajista, kuin esimerkiksi lentokapteeneista?

Käyttäjän pahaa_verta kuva
pahaa_verta

Harkitkaapa Mokoman laulajan Marko Annalan kutsumista vieraaksi. On ainakin kova Skyrimin ja Dark soulsin fani.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Valitsisitteko ruokalajin aromiksi tai höysteeksi tervan vai mämmin?

Uskotteko My Summer Carin valmistuvan ensi talveksi?

Petyittekö aikanaan katkerasti Activisionin lisenssipeli Duck Dynastyyn?

Pölyttömän raikasta kevättä toimitukselle!

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Tunnetteko yhtään afrikkalaisia pelistudioita? Jos kyllä, niin mitä voitte kertoa näistä firmoista?

Käyttäjän Topi76 kuva
Topi76

Ovatko castiläiset tutustuneet State of Decay 2:een? Vilkaisin IGN:ltä pelin videoita, ja ei voi muuta kuin hämmästellä. Xbox One X on PS4 Prota tehokkaampi, mutta näin God of Warista viime viikon nauttineena tuntuu siltä että Xbox on peleineen kokonaisen sukupolven jäljessä. Crackdown 3 ei näytä yhtään sen paremmalta. Mitä ihmettä?!

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

saadanko petteri puhumaan pelisensuurista?

pyykkösen ck2 opasvideota oottellen innokkaana