BioWaren toimintapeli Anthem sai entistä tarkemman julkaisuikkunan / Uutiset / pelaaja.fi

BioWaren toimintapeli Anthem sai entistä tarkemman julkaisuikkunan

9.05.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0

Electronic Arts on paljastanut sijoittajilleen pitämässään tilivuoden katsauksessaan BioWaren Anthemin saapuvan maaliskuussa 2019.

Aiemmin pelille oli annettu kuluvan tilivuoden viimeinen neljännes, joka sisältää ajanjakson tammikuusta maaliskuuhun. EA:n talousvastaava Blake Jorgensen tarkensi julkaisuikkunan aivan tilikauden päätteeksi, maaliskuuhun 2019.

Julkaisijan toimitusjohtaja Andrew Wilson mainitsi samassa yhteydessä puolestaan, että Anthem sisältää ”uudenlaisia dynamiikkoja”, jotka muokkaavat tapoja, joilla fanit ovat tekemisissä pelien ja toistensa kanssa.

Wilsonin mukaan Anthem on ytimeltään sosiaalinen kokemus, joka tarjoaa yhteistyöllistä pelattavuutta eeppisissä ympäristöissä, jotka ”kehittyvät jatkuvasti pelaajien ympärillä”.

Hän vihjailee pelin saavan myös jonkinlaisen varhaisversion, jonka avulla fanit pääsevät auttamaan tulevan toimintapelin kehitystä ja muotoutumista. Toisaalla puheessaan Wilson mainitsikin yleisesti ottaen ”laaja-alaiset soft-julkaisut”, jotka saattoivat viitata myös Anthemiin.

Anthem julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle maaliskuussa 2019.

Lähde: DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.