Haluatko kysymyksesi kuuluviin? Pelaajacastin 210. jaksoon kaivataan kuuntelijakysymyksiä / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Haluatko kysymyksesi kuuluviin? Pelaajacastin 210. jaksoon kaivataan kuuntelijakysymyksiä

14.05.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
16
Haluatko kysymyksesi kuuluviin? Pelaajacastin 210. jaksoon kaivataan kuuntelijakysymyksiä

Suomen aito ja alkuperäinen peliaiheinen podcast Pelaajacast saapuu ääniaalloille jälleen tällä viikolla!

Peräti 210. jakso nähdään nykyisen julkaisumallimme mukaisesti sekä podcast- että videocast-muodossa, ja mikrofonin äärelle kokoontuu perinteisesti Miika Huttunen, Janne Pyykkönen, Janne Kaitila ja hengessä mukana roikkuva Ville Arvekari.

Pelaajacast ei olisi Pelaajacast ilman kuuntelijakysymyksille pyhitettyä ja usein pitkäksi venähtävää Kysy Pelaajalta -osiota. johon kuuntelijat ja katselijat voivat lähettää omat peliaiheiset (ja aiheen vierestä menevät) kysymyksensä toimituksen puntaroitavaksi. Mikäli haluat kysymyksesi mukaan jaksoon, huomioithan, että jakso äänitetään keskiviikkona aamupäivästä. Lähetä kysymyksesi siis ajoissa!

Kysymykset voi toimittaa vastattavaksi neljällä eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevaan kommentointisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso numero 210 julkaistaan perinteisessä podcast-muodossaan torstaina 17. toukokuuta. Videoversio saapuu hieman myöhemmin heti jakson valmistuttua.

Kommentit

Käyttäjän Heksu kuva
Heksu

Kaitila ja Arvekari: Minne uskotte Breath of the Wildin sijoittuvan Zelda-aikajanalla? Kiinnostaako edes?

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

tere castilaiset.Mistä johtuu se että ,Super nintendo myy vähinten kun 8 bittinen nintendo.2.Jos VR haluttaisiin myydä enemmän. Niitten pitäisi pakollistaa kaikki tulevat playstation pelit vr:lle.3.Mistä johtuu että seuraavasta Kingdom hearts pelistä on 12 vuotta aikaa. Ja tällä tarkoitan pääsarjaa ,Ei mitään sivu- pelejä.3.Jos te saisitte tehdä oman pelin, Kummoinen se olisi.4.On surullista että Nintendola ei ole muita vetäviä pelejä kun Zelda.Onko järkevää ostaa konsoli esim Switch yhden pelin takia ???

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

Konnichiwa ja terkkuja täältä nousevan auringon maasta!

Kyselin tuossa viime vuoden lopulla Kaitilalta tärppimestoja kohtuuhintaisten harvinaisuuksien metsästelyyn täältä Nipponin mantereelta, mutta mies oli kerennyt jo tässä kohtaa livahtaa studiosta. Koitetaanpa jos tällä kertaa olisi parempi tuuri siis ;) Uenon, Osakan & Nakanon Mandaraket + Akihabaran Traderit ollaan käyty muutamaan kertaan lävitse, mutta löytyykö näille kukistajaa? (Superbonusextraosiona kysytään nyt samaan syssyyn vielä ihan yleisesti mahdollisia paikkasuosituksia jos täältä neonkylästä jotain ehdottoman maininnan arvoista sattuu mieleen juolahtamaan)

Lopuksi olisi vielä kiva tietää että kuinkahan tulli menettelee täältä ostettujen pelikonsolien yms. elektronisten härpäkkeiden, laitteiden ja pelien kanssa; menevätkö suoraan heittämällä muiden tavaroiden ohella lävitse vai pitääkö näiden kanssa tehdä jotain selvityksiä?

Kiitokset vastauksista ja hyvää kevättä (vihdoin ja viimein sinnekkin päin palloa)! 8)

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Syöttekö kesällä paljon mansikoita, tai kenties jotain muita marjoja?
(tiedän kyllä ettei mansikka ole marja vaan irstas epähedelmän kuvatus)

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Pyykköseltä kysyttiin pelaajacastin jaksossa 80 kysymys: Mihin haluaisit seuraavan assassin's creedin sijoittuvan? Johon Pyykkönen vastasi: "Pariisi, Viktoriaaninen lontoo tai egypti ois ihan kiva"
Onko astral tv:n Kale kertonut jannelle jotain mitä me muut emme tiedä tulevasta? vai pitäisikö Jannen harkita alan vaihtoa tv ennustajaksi?

Onko tullut pelailtu vähemmän kun ulkona on hellekelit?

Paras grillimakkara & paras olut (tai limu) kesällä?

toukokuun lehti oli mahtava (as always) Keep up the good work!

Käyttäjän HooCeeApina kuva
HooCeeApina

Tservuska Haidis!

Lyhyt taustatarina: Aikoinaan kaverini alkoi selittämään jostain Hintsasta ja siitä kuinka se oli lihava ja teki ihme juttua läpi historian. Sen verran outoa juttua oli että pakkohan se oli tarkistaa. Voisi siis sanoa, että tulin Hintsan takia, mutta jäin koko castin takia jopa niin tiukasti, että viikko sitten lähti lehtikin tilaukseen. Kiitos siis mahtavasta castista koko porukalle! Kiitokset myös monesta hyvästä vinkistä kuten Altered Carbon ja One Punch Man (niin ja tulihan se Crusader Kings 2 myös opiskeltua, ei onnistunut yhdessä illassa...)

Sitten kymysyksiin:

1) Olenko jotenkin vajaa kun pidin Far Cry 5:sta ja erityisesti Co-op möyhyäminen kaverin kanssa on ollut parasta viihdettä aikoihin. En tiedä miksi, mutta hahmon pumppaaminen täyteen "homeopaattisia piristeitä" ja harmaakarhunmetsästys pesäpallomailalla takatukka hulmuten vaan toimii ;) Lisäksi soundtrack meni ensimmäisen pelimusiikkina soittolistoilleni. Jopa tarinan loppu/loput alkoivat pienen sulattelun jälkeen tuntumaan hyviltä, ainakin oli Ubisoftilta rohkea veto.

2)Kuka on porukan paras laulaja?

Hyvää kesän jatkoa :)

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Tästä lähtee Pelaajacastin 210 kysy Pelaajalta osion Le Toillètten kysymykset:

Onko Pyykkönen toipunut "Huttunen saatana" -episodista, eli PelaajaHD jossa Huttunen pääsi säikäyttämään Pyykkösen pahanpäiväisesti. Onko tähän taustatarinaa, vai oliko video sittenkin feikki kuten jotkut salaliittoteoreetikot väittivät? Onko vastaavanlaisia säikäytyksiä suoritettu muulloin, tai onko toimistolla jonkinlaista "jäynäkulttuuria"? Kuka on toimiston jekkumestari?

Kaitila: asteikolla 1-10, kuinka kuumottava tilanne oli humaltuneen miehen hyökkäys puistossa kesken PelaajaHD kuvausten?

Tuleeko Red Dead Redempiton 2 olemaan pettymys yksinpelaajalle, jos kehitysaika on suurimmaksi osaksi GTA viiden innoittamana käytetty moninpelin hiomiseen?

Onko Kingdom Come edelleenkään pelattavassa kuosissa, joko uskaltaisi pelin laittaa testiin?

Arvekarille: olisiko MGS-läpipeluiden jälkeen mahdollista saada Yakuza-läpipeluuvideoita? Yakuza -maailman syövereihin imeytyneenä Yakuzamestari Arvekarin pelaaminen ja kommentointi olisi mielenkiintoista seurattavaa.

Ja vielä lopuksi, ettehän ole herranjestas missään nimessä unohtaneet että arvoisa Pelaajacast täyttää 22. heinäkuuta tasan 10 vuotta (Lähde: Megapommi on täällä: Pelaaja-lehden podcast! - 22.07.2008 // Kirjoittanut: Riot)! Vähintäänkin odotuksissa on usean tunnin Megapommicast vieraina koko alkuaikojen kööri. Vielä parempi olisi livestream lähetys! H-hetkeen on vielä reilut kaksi kuukautta aikaa joten ajanpuutteesta ei pitäisi suunnittelun jäädä kiinni. ;)

Käyttäjän Nisupulla kuva
Nisupulla

Töttöröö

Muuttuuko PelaajaHD ikinä Pelaaja4K:ksi?

Tullaanko Pelaajacasteissa ikinä näkemään kädenvääntö -kisoja? Miten olisi nyt yksi semmoinen?

Mielipiteitä rail-shoottereista? Miksei nyky pelimarkkinoilla ole oikeasti hyviä tai paljon huomiota saaneita rail-shoottereita vai eikö jengiä yksinkertaisesti kiinnosta tehdä semmoista?

Millä vaikeustasolla pelasitte/pelaatte God of Waria? Itse palloilin Give Me A Challenge ja Give Me A Balanced Experiencen välillä ja lopulta päädyin tuohon Give Me A Challenge -vaikeustasoon. Vaikka tiesin saavani haastetta eikä se pitäisi tulla yllätyksenä, yllätyin silti, kuinka pelin jo heti ensimmäiset viholliset mukiloivat minua aluksi satanolla. Sillä hetkellä tiesin, että tämä tulee olemaan oikea vaikeustaso minulle.
Valitsemalla astetta vaikeamman vaikeustason, eivät pelin taistelut ole aivan läpihuutojuttu ja näin ollen saa kivasti onnistumisen tunnetta tiukkojen taistelukohtauksien jälkeen. Tällä hetkellä peli on ollut sopivan haastava. Onko God of War tarjonnut teille haastetta?

Mainittakoon tähän loppuun vielä että en itsekään odottanut kyseiseltä peliltä mitään eikä minua varsinaisesti edes kiinnostanut koko peli, mutta pelin lopulta ostettua ja sitä pelattua se olikin 10/10. Yllättävää sekin.

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

1. Oletteko katsoneet Leftoverssia? Parhaimpia draamasarjoja koskaan? Kuinka paljon ylipäätään katsotte puhtaita draamasarjoja?

2. Oletteko koskeneet Souls pelien PvPseen? Itselläni noin 99% yrityksistäni johtaa kuolemaan, jolloin päätin olla enää koskematta.

3. Kuinka paljon odotatte Tarantinon uusinta elokuvaa?

4. Nautitteko helteistä?

Käyttäjän Anazooni kuva
Anazooni

Olen kiireinen töiden ja opiskelijen vuoksi, mutta videopeliharrastustakin tekisi mieli harjoittaa velvoitteiden lomassa. Massiivisiin aikasyöppö-aaa-järkäleisiin ei kehtaisi juuri ajanpuutteen takia tarttua, mutta mitkään 5min kerrallaan pelailuun tarkoitetut pelitkään ei tunnu tarjoavan hyvää vastinetta kallisarvoiselle peliajalleni. Onko toimituksella antaa hyviä vinkkejä peleihin joita kehtaa pelata pienemmissäkin pätkissä, mutta tarjoavat silti mobiilipelejä korkeatasoisempaa viihdearvoa? Ps. olisi hauska lisä peliarvosteluihin, jos niissä annettaisiin suositus, minkä verran aikaa kyseiseen peliin kannattaa vähintään panostaa, jotta peli pääsee oikeuksiinsa.