Lukijat ovat puhuneet: Jo riittää – battle royale -ähky näkyy jo / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Jo riittää – battle royale -ähky näkyy jo

21.05.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: Battle royale -ähky näkyy jo

Viime viikon kysymyksen tulokset ovat nyt selvillä. Pelaajalehti.comin lukijat antavat äänensä joka viikko enemmän tai vähemmän polttavaan kysymykseen.

Viime viikolla tiedustelimme alkaako ilmiöksi nousseita battle royale -pelejä liiaksi asti, eli alkaako väsymys pelimuotoon jo tuntua. Vastaajista roima 73 prosentin enemmistö oli sitä mieltä, että pelimuoto alkaa valua jo korvista ulos.

- On. Ei kaikkien pelien tarvitse laittaa väkipakolla väännettyä battle royale -moodia peleihinsä vaikka PUBG ja Fortnite takovat rahaa. Ne tulivat ensin ja pysyvät huipulla näiden muiden epäonnistuessa täydellisesti, ihan niinkuin kävi kaikille Call of Dutya matkiville FPS-peleille, perusteli Brutal1ty omaa negatiivista kantaansa.

Ääniä kertyi tällä kertaa yhteensä 956 kappaletta.

Onko battle royale -pelejä jo liikaa?

Kyllä 73 %
 
Ei 27 %
 
Tämän viikon kysymyksessä väännetään kättä tulevien Battlefield V:n ja Call of Duty: Black Ops 4:n välillä. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän akitus kuva
akitus

Nämä nykyiset battle royale pelit on pikkufirmojen tekeleitä ja aika yksinkertaisia, ei ole kuin 1-2 kartta ja 1-2 pelimuotoa. Sitten kun tulee Call Of Dutyyn ja Battlefieldiin omat battle royalet, niin nähdään se todellinen potentiaali tälle pelimuodolle.

Nostoja