Command & Conquer palaa kilpailullisena mobiilipelinä / Uutiset / pelaaja.fi

Command & Conquer palaa kilpailullisena mobiilipelinä

9.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Klassinen strategiapelisarja Command & Conquer on saamassa uuden osan mobiililaitteilla. Niin Android- kuin iOS-laitteille matkaa tekee Command & Conquer: Rivals, joka on saanut syntynsä selvästi Clash Royalen kaltaisten kilpaillullisten mobiilihittien innoittamana.

Command & Conquer: Rivalsissa vastakkain asetetaan kerrallaan kaksi pelaajaa, jotka kamppailevat keskenään pelialueen keskellä kyhjöttävän ohjussiilon hallinnasta. Ohjuksiin on mahdollista päästä käsiksi valloittamalla tätä ympäröiviä alueita, mihin käytetään tietysti yksinkertaisilla näpäytyksillä komennettavia yksiköitä. 

Electronic Arts esitteli pelin toimintaa pikaisesti lauantaina järjestetyn EA Play -tapahtumansa yhteydessä. Alta katsoa voikin pelin trailerin ohella tallenteen tapahtumassa nähdystä pelikuvasta.

Pohjois-Amerikassa Command & Conquer: Rivals on parhaillaan testattavissa esi-alpha-vaiheessa Android-laitteilla. Tarkempaa julkaisuajankohtaa ei ole vielä kerrottu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Kuinka tuhota pelisarja parissa minuutissa 101.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kasuaalityhmentämiseen kuollut sarja.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

OH NO NO NO NO NO!!!

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Surkea E3 avaus EA:lta, ei muuta voi sanoa.....no sentään Battlefield V vaikutti uusine ominaisuuksineen (Battle Royal poislukien) varsin mehukkaalta, mutta muuten varsin surkea esitys.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Vaikuttaa kyllä niin tylsältä mutta tähän kait peliteollisuus on menossa.

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Voi paska. Ehdin jo innostua, kun näin otsikossa C&C:n :(

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Surkea kohtalo tälläkin kerran mahtavalla pelisarjalla.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Tuskin tämän takana sentään on alkuperäisen Westwood studion väkeä. Eikä tämän pelin ilmestymisellä ole mitään merkitystä siihen että nähdäänkö enää oikeaa C&C peliä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Bleach90

Tuskin tämän takana sentään on alkuperäisen Westwood studion väkeä. Eikä tämän pelin ilmestymisellä ole mitään merkitystä siihen että nähdäänkö enää oikeaa C&C peliä.

Ei kai niiden takana ole aikoihin ollut sitä samaa väkeä, mutta se ei tarkoita etteikö siitä joku muu voisi vielä vääntää toimivaa peliä. Tämä mobiilikikkare se ei kuitenkaan ole. Pointti on siis se, että päättivät käyttää tätä ip:tä mobiilikikkareeseen eikä oikeaan peliin, jonka fanit haluaisivat. Tämä peli on tehty osakkeenomistajille maksimaalinen profiitti mielessä minimalistisella sijoituksella.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Kivasti eroaa tuo bad-ass traileri tästä kasuaali mobiilipaskasta....