Näin Spider-Man singahtelee yksinoikeudella PS4:llä – pelin konnat esittäytyvät E3-pelikuvavideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Näin Spider-Man singahtelee yksinoikeudella PS4:llä – pelin konnat esittäytyvät E3-pelikuvavideolla

12.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5

Insomniac Gamesin PS4:lle yksinoikeudella kehitettävästä Spider-Man -pelistä saatiin peräti seitsemän minuutin verran uutta pelikuvaa.

PlayStationin E3-lehdistötilaisuudessa nähdyssä videossa hämmästyttävä Hämähäkkimies saa kertaheitolla vastaansa lukuisia klassisia konnia, kuten Skorpionin, Elektron, Sarvikuonon ja Korppikotkan.

Nelikko karkaakin videon aikana vankilasta ja lyöttäytyy yhteen uuden Mr. Negative -konnan kanssa terrorisoimaan New Yorkia, mutta toki pelissä nähdään muitakin pahiksia sarjakuvasivujen uumenista. Näihin lukeutuu muun muassa Tärisyttäjä.

Spider-Man julkaistaan 7. syyskuuta PlayStation 4;lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

No niin, nyt sitten en tarvitse enää mitään trailereita, antakaa nyt seuraavaksi mulle vaan tämä peli!!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Arkham Spider.

Ehkäpä sankarinvaihdos tuo kaavaan sitä kaivattua tuoreutta. Arkham Knight oli tosiaan taannoiseen viikon kyssäriin viitaten minulle yksi niitä harvoja pelejä, jonka todennäköisesti jätin lopullisesti kesken. Ei vaan enää millään jaksa sitä samaa, enemmän, paremmin, suuremmin, kauniimmin...

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Henk. koht. en erityisemmin pidä konnien mekaanisemmasta pukudesignista, Arkham-sarjan lähestymistapa oli toimivampi Batmanin puolella. Muutoin näyttää kyllä erittäin mainiolta vanhan Hämis-fanin silmään :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joo, onhan tuossa kaikki ne tutut elementit ja hommat, mitkä teki myös Arkham-peleistä loistavia. Päällimmäisenä se fiilis, että nyt pelaaja oikeasti on se pelaamansa sankari. Taistelut on aika lailla samaa mutta Hämiksen voimilla/kikoilla. Eteneminen on siistiä mutta sitä se oli kyllä viitallakin lennellessä, joten yhtäläisyyksiä riittää. Nämä siis tosiaankin vain ehdotonta plussaa.

Miinusta lähinnä siitä, että paljon on hidastusta sun muuta videota joka välissä mutta luotan siihen että näin on lähinnä tarinatehtävissä. Ehkä hidastuksia saa myös vähemmäksi tai kytkettyä kokonaan pois, aivan kuten vaikkapa Skyrimissä ja olikohan myös Witcher 3:ssa.

Näyttäisi olevan edelleenkin hyvin, hyvin varma ostos.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus zappah

Miinusta lähinnä siitä, että paljon on hidastusta sun muuta videota joka välissä mutta luotan siihen että näin on lähinnä tarinatehtävissä. Ehkä hidastuksia saa myös vähemmäksi tai kytkettyä kokonaan pois, aivan kuten vaikkapa Skyrimissä ja olikohan myös Witcher 3:ssa.

Toisaalta nuo hidastukset sopivat tietyllä tavalla Spidey-sense -mekaniikkaan. Toki ei niitä liikaa saa olla, ettei pelattavuus kärsi. Mutta aika kova luotto Insomniaciin tälläkin osa-alueella, sillä pelattavuus näyttää muuten uskomattoman hienolta:
Kohdasta 2h 33min

Nostoja