Hollow Knightin yllätysjulkaisu, Dragon Ball FighterZ ja muuta – tässä Nintendon pikaisempia E3-julkistuksia / Uutiset / pelaaja.fi

Hollow Knightin yllätysjulkaisu, Dragon Ball FighterZ ja muuta – tässä Nintendon pikaisempia E3-julkistuksia

12.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Nintendo teki joukon pienempiä ja pikaisia Switch-julkistuksia E3-messujen yhteydessä järjestetyssä Direct-verkkolähetyksessään.

Tarjolla oli varsinkin positiivisia uutisia Hollow Knightista kiinnostuneille. Pc:llä jo hurmannut kaksiulotteinen toimintaseikkailu on nimittäin ilmestymässä Switchille vielä tämän päivän aikana. Siihen on valmiiksi myös ujutettu mukaan kaikki pelin pc-versioon tähän asti päivityksillä julkaistu sisältö.

Muina pienempinä vahvistuksina Nintendo kertoi Directissa, että kolikkopelinä aiemmin hurmannut Killer Queen on ilmestymässä Switchille tänä vuonna yhdessä pc-version kanssa. Alkuvuodesta jo Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä hurmannut Dragon Ball Fighter Z on sekin saamassa Switch-käännöksen loppuvuoden aikana.

Switchille jo tovin aikaa odotellusta Octopath Traveller -roolipelistä on myös tarjolla nyt uusi traileri. Kenties huomattavampana uutisena Nintendo kertoi samalla, että Octopathista julkaistaan 14. kesäkuuta eShopissa myös uusi demoversio. Varsinainen pääpeli ilmestyy 13. heinäkuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Octopathia odotan kuin kuuta nousevaa <3 Ja Hollow Knight on kiinnostanut jo kauan, voisin hyvinkin Switchille napata!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jää Hollow Knightin hankinta myöhempään elleivät satu tuomaan fyysisenä. Steamworld Dig 2:nkin ostin fyysisenä heti kun tuli. Diginähän se oli saatavilla kauan ennen sitä.