Call of Cthulhusta julkaistiin pelikuvaa – mielenterveydellä tärkeä rooli pelissä / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Cthulhusta julkaistiin pelikuvaa – mielenterveydellä tärkeä rooli pelissä

14.06.2018 // Kirjoittanut: Miika Auvinen
3

Cyanide Studiosin työstämä Call of Cthulhu -kauhupeli syöksee pelaajan hulluuteen – yksi pelin osa-alueista on päähenkilön mielenterveyden järkkyminen.

Pelistä julkaistiin E3-messujen vilinässä uusi pelikuvaakin sisältävä traileri, jossa esitellään sumuisia kaupunkeja ja pelottavia kulttilaisia. Huomion varastaa päähenkilön, yksityisetsivä Edward Piercen mielenterveyden romahtaminen.

Kertojaääni jutustelee trailerissa siitä, kuinka sekoaminen ei välttämättä ole huono asia. Ihmisaivot eivät voi käsittää todellisuutta kauheimmillaan, ja mielen järkkyminen voi olla armollista kosmoksen kaikkien kauheuksien edessä.  

Pelin kotisivuilla kerrotaan, että mielenterveyden järkkyminen on tärkeä osa pelimekaniikkaa. Järjissään pysyminen vaikuttaa pelinkulkuun ja loppuratkaisuihin. 

Avoimen pelimaailman elementtejä sisältävän kauhuseikkailun pitäisi ilmestyä vuoden 2018 aikana. Peli perustuu Call of Cthulhu -pöytäroolipeliin, joka taas ammentaa Howard Phillips Lovecraftin luomasta mythoksesta täynnä kosmista kauhua, muinaisia jumalia ja mieltä järkyttäviä universumin totuuksia. Kotisivujen mukaan pelissä ratkotaan ongelmia puhumalla ja tutkimalla, taistelun jäädessä viimeiseksi ratkaisukeinoksi.

Tutustu peliin laajemmin Pelaajan ensitestissä.

Lähde: www.callofcthulhu-game.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth on yksi parhaita hörröripelejä koskaan, toivottavasti tämä tulee edes lähelle.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Hyvältä näyttää.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Myös Sinking City on tulossa, joka näytti myös hyvältä. Toivottavasti edes toinen lunastaa odotukseni, olen kaivannut pelimaailmaan lisää kunnon Lovecraft pelejä, niitä kun ei paljon ole.

Nostoja