Left 4 Dead -tekijät vihjaavat: tulossa jotakin "globaalisti tunnetusta" pelisarjasta / Uutiset / pelaaja.fi

Left 4 Dead -tekijät vihjaavat: tulossa jotakin "globaalisti tunnetusta" pelisarjasta

2.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Räiskintäpelilkehittäjä Turtle Rock Studios vaikuttaa vihjanneen kevyesti yhdestä seuraavista peleistään. Useassa yhtiön kotisivuilla julkaistussa työpaikkailmoituksessa Turtle Rock kysyy tulevilta mahdollisilta työntekijöiltään, mikäli nämä haluavat tehdä töitä "globaalisti tunnetun pelisarjan parissa".

Haussa Turtle Rockilla on projektia varten muun muassa senior-tason kenttäsuunnittelija, animaattori, yhteisövastaava, tuottaja ja joukko erilaisia ohjelmoijia. Kenttäsuunnittelijan tapauksessa kokemusta toivotaan Unreal Engine 4:n kaltaisista moderneista FPS-pelimoottoreista, ja roolin vastuisiin kuuluu esimerkiksi kilpailullisten ja tasapainoitettujen kenttäsuunnitelmien luominen.

Turtle Rock Studiosin viimeisin isompi peli oli keväällä 2015 julkaistu Evolve, joka varsin kohtalaisista arvosanoista huolimatta kuihtui lopulta kasaan vähäisten aktiivisten pelaajien johdosta. Kenties parhaiten studio tunnetaan ensimmäisestä Left 4 Deadista. Viime aikoina siltä on tullut ulos myös joukko virtuaalitodellisuusprojekteja.

Lähde: Turtle Rock Studios, ResetEra

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Vähän vaikea sanoa mitä sieltä olisi tulossa he voivat olla tekemässä valvenkanssa yhteistyötä taas toisaalta se voi myös olla evolve2 että niin en pidätä hengitystäni.

Käyttäjän janneus kuva
janneus
Lainaus taistelujake

Vähän vaikea sanoa mitä sieltä olisi tulossa he voivat olla tekemässä valvenkanssa yhteistyötä taas toisaalta se voi myös olla evolve2 että niin en pidätä hengitystäni.

Evolve ei varmaan yksinään vielä riitä "globaalisti tunnetuksi peliSARJAKSI". Innoilla joka tapauksessa odottelen. Evolve ja Left 4 Dead ovat olleet itselle kummatkin aikansa "the multiplayer pelit", eli se mitä tahkottiin päivästä ja kuukaudesta toiseen. Luottoa studioon siis löytyy.