Lukijat ovat puhuneet: NHL 19 nousi maalikuninkaaksi! / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: NHL 19 nousi maalikuninkaaksi!

16.07.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Lukijat ovat puhuneet: NHL 19 nousi maalikuninkaaksi!

Pelaajalehti.comin viime viikon kyselyn tulokset ovat selvillä. Maailmaa ravisuttavan jalkapallohuuman innoittamina tiedustelimme, mikä vuositahdilla ilmestyvistä urheilupeleistä vetää tänä vuonna pisimmän korren kiinnostavuudessa.

Yhteensä 1044 vastaajan keskuudesta löytyi urheilupelien ystäviä yhteensä 59 prosentin verran. Jalkapallohuumasta huolimatta FIFA 19 sai tyytyä äänestyksessä vasta hopeasijaan, sillä suurimman 22 prosentin äänisaaliin nappasi kotoisampi NHL 19 . Kolmanneksi kurvasi vuorostaan F1 2018.

Tarkemmat tulokset voi katsastaa ohesta.

Mikä jokavuotisista urheilupelisarjoista kiinnostaa tänä vuonna eniten?

FIFA 19 16 %
 
Pro Evolution Soccer 2019 4 %
 
NHL 19 22 %
 
F1 2018 11 %
 
Madden NFL 19 2 %
 
NBA 2K19 2 %
 
NBA Live 19 0 %
 
Jokin muu (kerro kommenteissa mikä!) 2 %
 
Urheilupelit eivät kiinosta lainkaan 41 %
 

Poimintoja lukijakommenteista:

- Fifa, pelkästään Alex Hunterin tarinan takia tulee ostettua. Muihin sarjoihin on tullut kyllästyttyä, että muutama vuosi pitää aina mennä, kun uuden sarjan osanhankin. Sama tosin Fifalla, ilman tuota Alex Hunter tarinaa, renebauman puntaroi.

-F1. Kun laji uudistuu jatkuvasti silloin pelinkin on uudistuttava. Sitäpaitsi Codemasterssille pitää nostaa hattua kun on ainut F1-lisenssin haltija ja silti rakkaus lajia kohtaan näkyy pelissä, vastasi Bleach90.

- Änäri kiinnostaa eniten. Jos Switchille tulisi NHL (todennäköisempää on, että Suomi voittaa jalkapallon MM-kultaa), niin pelkästään se jo saisi meikäläisen ostamaan ko. koneen, tuumi Corso.

-PES ja F1. Todennäköisesti ostan molemmat julkaisun aikaan. PES koska se on se realistisempi futis peli jossa todella voi voittaa/hävitä pelin taktiikkaan. Fifassa sitä ei juuri koskaan tapahdu kun se on niin koodattua. F1 peliä pelasin viimeksi 2015 version aikaan. Siitä ajasta säännöt ja aerodynamiikka on koko sarjassa muuttunut. Rakkaus lajiin niistä Codemastersin peleistä on aina näkyny, kertoi Leo_M3ss1Nro10.

Tällä viikolla päätimme udella, minkälaisia ajatuksia herättävät julkaisijoiden tiukentuvat otteet verkkopelien huonoon käytökseen ja -kielenkäyttöön. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan tästä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Itellä se olis ollu WWE pelit. Lasken ne tavallaan urheiluks ja niistä tulee ostettua suunnilleen joka vuosipäivitys.

Nostoja