Jumalia ja kunniaa! Kesä päättyy Hollow Knightin viimeiseen ilmaislisäriin / Uutiset / pelaaja.fi

Jumalia ja kunniaa! Kesä päättyy Hollow Knightin viimeiseen ilmaislisäriin

17.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Pc:llä ja sittemmin myös Switchilla kovasti iloa herättänyt Hollow Knight valmistautuu laajenemaan ilmaiseksi vielä ainakin kertaalleen. Elokuun 23. päivä kaikki pelin tämänhetkiset versiot saavat päivityksen Gods & Glory, jota on hehkutettu pelin tähän mennessä isoimmaksi sisältölisäksi.

Hollow Knightin pääseikkailua uusi päivitys muovaa uusiksi sellaisilla perinteisemmillä lisäyksillä, kuten uusilla pomoilla, sivuhahmoilla, musiikilla, charm-esineillä ja tehtäväkokonaisuutena. Hieman mystisemmin mukaan on luvattu myös jonkinlaista uutta pelitilaa, jonka kerrotaan olleen kovasti toivottu ja klassinen osa pelin edustamaa genreä.

Eloaan Hollow Knight jatkaa edelleen oheistuotteidenkin maailmassa. Elokuussa myyntiin ilmestyy pelin viimeisimmistä musiikkilisäyksistä koostettu Gods & Nightmares -ääniraita, josta tuodaan saataville keräilijöitä varten ihan vinyyliversiokin. Säveltäjä Christopher Larkin on luvannut lisäksi julkaisevansa Bandcamp-sivunsa puolella ilmaiseksi live-versioita pelin musiikkitarjonnasta.

Lähde: Team Cherry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Tämä on kyllä uskomattoman hyvä peli. Kannattaa hommata jos ei ole kerennyt vielä pelaamaan. Lähtee hieman hitaasti liikkeelle, mutta kun vauhtiin pääsee, niin on kyllä herkkua. Plussaa vielä siitä, että lisäsisältö on ilmaista. Niin ja muistakaa napata se v-sync pois päältä. Input lagi pilaa koko pelin jos se on päällä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onhan tämä todella loistavasti vielä hinnoiteltu kun vertaa muihin vastaaviin teoksiin (eli pienempiin julkaisuihin) sekä siihen, mitä ne yleensä sisältävät. Peli on eShopissa muistaakseni 15 euroa ja siihen tulee tosiaan kaikki DLC. Samaan aikaan siellä myydään vaikka ja mitä whatever-kyhäelmää yli 20 eurolla eikä todellakaan ole mitään lisäreitä mukana.

Itse ostan pelin viimeistään kun tämä viimeinen paketti siihen ilmestyy. Osto onkin myöhästynyt lähinnä sen vuoksi että en ole varma haluanko ostaa pelin Switchille ja sen takia olen vähän odotellut PS4-versiota. Mutta nyt tosiaan taidan laittaa pelin ostoskoriin Switchille kun ei tässä enää jaksa odotella.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Menee Top-10 kaikkien aikojen pelit listalleni, jos sellaisen osaisin kyhätä vaan. Siis kerrassaan upea peli kaikin eri tavoin. :)