KISA: Voita OnePlus 6 Red -puhelin! / Kilpailut / pelaaja.fi

KISA: Voita OnePlus 6 Red -puhelin!

17.07.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
KISA: Voita OnePlus 6 Red -puhelin!

Toukokuussa ilmestyneestä huippusuositusta OnePlus 6 –älypuhelimesta julkaistiin heinäkuun alkupuolella rajoitettu erä tummanpunaista erikoisversiota. OnePlus 6 palvelee nopeutensa, tehokkuutensa sekä suorituskyvyn pelaamiselle optimoivan pelitilan ansiosta myös pelaajien tarpeita.

Puhelimen takakansi muodostuu kuudesta lasikerroksesta ja ohuesta kalvokerroksesta, jotka luovat syvyyden tunnetta valon ja varjon liikkuessa laitteen pinnalla. Punainen pohja ja läpikuultava oranssi kerros antavat puhelimelle tyylikkään kiiltävän ja säteilevän punaisen sävyn.

 OnePlus 6 Red –puhelimessa on 128 gigatavun edestä tallennustilaa ja kahdeksan gigatavua käyttömuistia. Sillä on hintaa 569 euroa, eli saman verran kuin muillakin 128 gigatavun OnePlus 6 –puhelimilla. Suomessa sitä saa OnePlussan verkkokaupasta, Elisalta ja Telialta. Lisää tietoa puhelimesta löytää täältä.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi onnekas vastaaja voittaa itselleen kyseisen OnePlus 6 Red -puhelimen.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Aleksi Puustinen, Espoo

PALKINNOT

1x OnePlus 6 Red –älypuhelin (arvo 569€)

Kilpailun vastausaika päättyy 31.7.2018.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Nuo suomennokset :)

Käyttäjän PlayStationPlayer kuva
PlayStationPlayer

Joo jää osallistumatta koska jos puhelimeen ruvetaan soittelemaan että osta lehti niin ei kiitos. Tilasin kerran mikrobitin ilmaisen lehden ja soittoja tuli vaikka käskin poistamaan numeron ja sitten jostain syystä kadotti sen ja yritti ottaa yhteyttä soittamalla vahingossa pikkuveljen puhelimeen enkä halua sitä uudestaan. Onnea kilpailuun osallistujille joka tapauksessa! :)

Käyttäjän Jorkki kuva
Jorkki

Tulis kyllä tarpeeseen tuo puhelin... Honor7 hajalla vuoden alusta lähtien :( Kaverin vanha puhelin käytössä ettei tartte Nokia varapuhelinta käyttää.