Kaksiulotteinen "Souls-klooni" Salt and Sanctuary saapuu Switchille – Iconoclasts lähestyy sekin / Uutiset / pelaaja.fi

Kaksiulotteinen "Souls-klooni" Salt and Sanctuary saapuu Switchille – Iconoclasts lähestyy sekin

25.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Salt and Sanctuary on liittynyt Switchille matkalla olevien kehuttujen indietuotosten joukkoon. PlayStationeilta ja pc:ltä aiemmin tutun pelin käännöksessä espanjalainen Blitworks, jonka on määrä saada Nintendo-versio ulos elokuun 2. päivä.

Alunperin kaksihenkisen Ska Studiosin käsialaa oleva Salt and Sanctuary herätti paljon huomiota vuonna 2016 tarjoamalla uudenlaisen keinon nauttia Dark Souls -tyylisestä haastavasta toimintaroolipeluusta. Peli käänsi FromSoftwaren hiteistä tutun kaavan nimittäin kaksiulotteiseksi, eikä edes mitenkään hutiloiden. Peliä on pääasiallisesti kehuttu maailmalla aina näihin päiviin astiin.

Trailerin Switch-versiosta löytää alta.

Toinen tyylikäs indieseikkailu Iconoclast on sekin päivätty tällä viikolla Nintendon uutuusalustalle. Kaksiulotteista toimintaseikkailua myöskin tarjoileva peli ilmestyy Switchille samana päivänä Salt and Sanctuaryn kanssa, eli 2. elokuuta. Aiemmin noin kahdeksan vuotta pääasiallisesti yhden henkilön, Joakim "Konjak" Sandbergin, kehityksessä ollut peli on ehtinyt tulla myös PS4:lle ja pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

"Souls-like" ei ole "Souls-klooni".

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus DuskTillDawn

"Souls-like" ei ole "Souls-klooni".

Joo, samaa mieltä.

Jostakin Lords of the Fallenista, Surgesta ja Niohista ehkä voisi helpommin niin sanoa vaikka en olisi sittenkään samaa mieltä. Olisi kuitenkin ymmärrettävämpi kun nuo sentään ovat suorempia kopioijia kuin jokin 2D-teos.