Tekken ja The Walking Dead yhdistävät yllättäen voimansa – lisää fanisuosikkeja myös palaamassa / Uutiset / pelaaja.fi

Tekken ja The Walking Dead yhdistävät yllättäen voimansa – lisää fanisuosikkeja myös palaamassa

6.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Bandai Namco on vahvistanut kokonaan uuden satsin lisäsisältöä Tekken 7:ään. Jo yhden kauden edestä tuoretta pelattavaa saanut 3D-taistelupeli valmistautuu seuraavaksi toiseen sisältökauteen, joka on jo näin etukäteen yllättänyt monet tarjonnallaan.

Uudella kaudella Tekken 7 on saamassa ainakin kolme uutta hahmoa. Kaksi näistä ovat Tekken-faneille varmasti tuttuja kasvoja, sillä he ovat Lei Wulong ja Anna Williams. Kolmas hahmo kasvattaa vuorostaan pelin vierailevien tähtien joukkoa olemalla The Walking Dead -sarjasta tuttu pahis Negan.

Aiemmin Tekken 7:n vierastähtiin ovat lukeutuneet Street Fighterin Akuma, Final Fantasy XV:n Noctis ja Fatal Furyn Geese.

Jonkinlaisia salaisuuksia toinen tuotantokausi pitää edelleen myös sisällään. Bandai Namco vahvisti, että kaikkeen sen tulevaan sisältöön pääsee käsiksi uudella kausikortilla, johon lukeutuu osaksi vielä kolme toistaiseksi vielä mysteerinä pidettyä sisältölisää.

Alta katsastaa voi taistelupelitapahtuma Evon yhteydessä näytetty traileri.

Samassa yhteydessä Namco esitteli jälleen trailerin muodossa myös kaksi uutta hahmoa lokakuun 19. päivä tulevaan Soulcalibur VI.een. Nämä ovat Astarorth ja Seong Mi-Na. Heitä ennen peliin on ehditty vahvistamaan 15 taistelijaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Vittu että kyllä hajottaa. Ei team battle modea, ei julkasussa leitä, se kusipaska lopetus superliike joka on aivan liian helppo tehdä vahingossa ku haluais vaan vetää kaveria perinteisesti dunkkuun ja kaikki DLC hahmot (no paitsi nyt vihdoin Lei ja Anna) jotaki cross over markkinointipaskaa. Tekken 7 on kyllä samaan aikaan paskin ja paras tekkeni mutta nää julkistamattomat hahmot sais kyllä olla OG tekken hahmoja tai tekken loreen kuuluvia tyyppejä eikä mitään seppo taalasmaa tasosia dorkalan veijoja.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Soulcalibur vaikuttaa yhtä hyvältä kuin vuoden alussakin, mutta saisivat kyllä markkinoida peliä muutoinkin kuin identtisillä hahmotrailereilla. Hieman jo huolestuttaa, onko hahmomuokkaukseen, tarinatilaan ja muihin yksnpelimuotoihin panostettu yhtään sen enempää kuin Soukka V:ssä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Tuleeko nämäkin season passin mukana vai pitääkö tässä hankkia joku season pass 2?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Angel of Death

Tuleeko nämäkin season passin mukana vai pitääkö tässä hankkia joku season pass 2?

Jeps, kuten uutisessakin viitataan, uusi sisältö saa oman kausikorttinsa.

Saas kyllä nähdä, tuleeko tuolta tosiaan muutakin vielä kuin hahmoja. Edellinen "kausihan" lisäsi myös Tekken Bowlin. Team Battlea kaipaisin minäkin suunnattomasti, mutta maksullisena lisänä se tuntuu vähän nihkeältä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Anna ja Lei varsin tervetulleita, mutta Negan Walking Deadistä? Olis ollut enemmän kotonaan jossain Mortal Kombatissa.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Fingers crossed että sieltä ois armor king tulossa, saattaisin siitä yksinään jopa pari taaleria maksaa. Jos Team battle tulee osana tota season passia niin tunkkinsa voivat pitää.

En tiedä onko omista nakkisormista kiinni mutta esim. Paulilla, Kingillä ja olikohan Jackilla se helvetin ragemoovi tulee jostain taakse ja neliö tason yhdistelmästä ja aika moni liike alkaa sillä yhdistelmällä ja tulee aivan liian usein spämmättyä vahingossa. Ihan sairas antikliimaksi ku molemmat vähillä healtheilla ja nykäsee vahingossa sen supermoovin. Ei tunnu edes voitolta, annan yleensä onlinessa seuraavan erän ilmaseks jos tolla kasuaaliliikkeellä jonku satun voittaan. Oispa edes optio iteltä ottaa pois päältä hyh. Anteeksi aiheen vierestä menevä avautuminen, piti päästää ulos.

Käyttäjän Jester kuva
Jester
Lainaus kribmeister

se helvetin ragemoovi tulee jostain taakse ja neliö tason yhdistelmästä ja aika moni liike alkaa sillä yhdistelmällä ja tulee aivan liian usein spämmättyä vahingossa

Joka hahmon rage art eli super. Ja rage drive sininen liike "blue stuff" niinkuin tasty steve sanoo. Kummatkin näkyy liikelistan aivan alussa aina. Ja se on yleensä kummatkin lyönnit samaan aikaan painettuna neliö+kolmio tai sama mutta nuolikomento jonnekin suuntaan. Ja kun peli lataa kumpikin komento näkyy ruudulla. Näppäin komennoissa on paikka yhden nappulan rage art. En nyt muista onko se defaultina käytössä, tyyliin paina r1 ja hahmo tekee sen.

Annaa olen odottanut jo ennen pelin julkaisua. Hieno saada päähahmo takaisin. Vielä kun saisi Cassandran soukkaan Sophitian lisäksi.