Halo-televisiosarjan yhdessä päärooleista nähdään itse Master Chief / Uutiset / pelaaja.fi

Halo-televisiosarjan yhdessä päärooleista nähdään itse Master Chief

7.08.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Showtimen tulevassa Halo-televisiosarjassa nähdään tärkeässä pääroolissa itse peleistä tunnettu Master Chief, paljastaa Showtimen ohjelmistovastaava Gary Levine.

Levine paljastaa Master Chiefin olevan yksi päähahmoista, joskin mainitsee sarjassa olevan myös muita päähenkilöitä. Sanojen muotoilut viittaisivatkin siihen, ettei hahmoa nähdä välttämättä varsinaisessa pääosassa, mutta ilmeisesti hahmon pelisarjasta tuttu kasvottomuus on silti todella tärkeässä roolissa televisiosarjassa.

Kymmenosaisen sarjan on määrä kertoa kokonaan uusi tarina, joka kunnioittaa kuitenkin 343 Industriesin ja Bungien luomaa kaanonia. Käsikirjoituksesta vastaa Awake-trillerin kynäillyn Kyle Killen, joka on Levinen mukaan luonut ”mahtavan, laajan maailman”.

– Kyseessä on futuristinen, avaruuteen sijoittuva tieteissarja, ei mitään fantasiaa. Meillä kesti pitkän aikaa löytää oikeanlainen käsikirjoitus, mutta mielestämme nykyinen sopii Showtimen portfolioon hahmojen syvyyksien suhteen. Tämä tulee olemaan iso sarja, Levine hehkuttaa.

Sarja onkin Showtimelle suuri urakka, sillä ensimmäisen kauden on tarkoitus sijoittua tarinallisesti useaan eri paikkaan vierailla planeetoilla.

– Toivomme, että sarja onnistuu tavoittamaan niin Halo- kuin Showtimen draamasarjojen fanit, Levine mainitsee.

Tuoreista Apinoiden planeetta -seikkailuista vastannut Rupert Wyatt ohjaa useamman episodin ensimmäiseltä kaudelta.

Halo-sarja on määrä julkaista vuoden 2020 aikana.

Lähde: IGN

Päivitetty 15:20: Juttua muokattu Master Chiefin pääroolin suhteen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ruby kuva
Ruby

Tämä voisi ollakin ensimmäinen oikeasti hyvä pelisarjan pohjalta tehty elokuva/tv-sarja. Sekä Killen että Wyatt ovat tahoillaan tehneet hyvää viihdettä ja Halon universumissa on valtavasti materiaalia. Varovaisella mielenkiinnolla odottelen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Uutisen otsikossa ja vielä uutistekstissä puhutaan pääroolista ja sitten mainitaan, että luultavasti kyseessä onkin avainrooli. En nyt ihan varma asiasta ole mutta aika eri juttu se kai on, joten vähän harhaanjohtava otsikko sen kautta.

Käyttäjän Joonas Pikkarainen kuva
Joonas Pikkarainen
Lainaus zappah

Uutisen otsikossa ja vielä uutistekstissä puhutaan pääroolista ja sitten mainitaan, että luultavasti kyseessä onkin avainrooli. En nyt ihan varma asiasta ole mutta aika eri juttu se kai on, joten vähän harhaanjohtava otsikko sen kautta.

Alkuperäinen juttu on hieman epämääräinen. Levine mainitsee Master Chiefin olevan ihan "lead character", joten päärooli sieltä pitäisi olla tulossa. Sarjassa nähdään kuitenkin myös muita päähenkilöitä, joten...

Muokkailin alkuperäistä tekstiä kuitenkin poistamalla avainrooli-kohdan harhaanjohtamasta. Kiitokset!

Käyttäjän Scion kuva
Scion

Samoilla linjoilla Rubyn kanssa, itsekin varovaisen kiinnostunut. Kauhean toiveikkaaksi ei uskalla yltyä aiempien tekeleiden perusteella. Eivät Halosta aiemmin tehdyt elokuvat täysin toivottomia ole olleet, mutta parhaimmillaankin keskinkertaisia.

Nostoja