World of Warcraft -juoni syvenee ennen Battle for Azerothia – lue ilmaiseksi kaksi uutta pienoisromaania / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraft -juoni syvenee ennen Battle for Azerothia – lue ilmaiseksi kaksi uutta pienoisromaania

7.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Blizzard on jatkanut World of Wracraftin tulevan Battle for Azeroth -laajennuksen pohjustamista julkaisemalla ilmaiseksi kaksi kappaletta pienoisromaaneja.

Christie Goldenin kirjoittama Elegy ja Robert Brooksin työstämä A Good War ovat sekä luettavissa suoraan pelin kotisivuilla että myös ladattavissa sieltä pdf-muodossa. Molemmat käsittelevät Warcraft-universumin hiljattaista Teldrassil-puun palamista Elegyn tehdessä tämän Alliancen näkökulmasta ja A Good Warin Horden puolelta.

Molemmat tarinat ovat myös osa Battle for Azerothin keräilyversiota. Siihen ne isketään mukaan kovakantisena kirjana, johon mukaan on laitettu myös taidekuvia.

Julkaisunsa Battle for Azeroth saa 14. elokuuta.

Lähde: World of Warcraft (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Huh, oli kyllä varsinkin tuo Elegyn loppu aika rankkaa luettavaa! Kyllähän se tilanne oli paha jo pelissä mutta oikeastaan vasta tämä teksti iski tajuntaan miten raaka skenaario on kyseessä. Mielenkiinnolla kyllä jään odottamaan miten homma jatkuu, varsinkin kun Horde ei ole kovin mairittelevaa osaa saanut näissä Blizzardin viimeaikaisissa juonikuvioissa. Kovasti kyllä lupailevat "moraalisesti harmaata" stooria mutta ei siltä vielä tunnu.