Kehittäjä varoittaa Pokémon GO -pelaajia – tuleva päivitys voi poistaa varastoidut palkintosi / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä varoittaa Pokémon GO -pelaajia – tuleva päivitys voi poistaa varastoidut palkintosi

9.08.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Pokemon Go

Hamstraatko Pokémon GO -pelin tutkimuspalkintoja? Nyt on aika lunastaa niistä ainakin osa, varoittaa Pokémon GO:n virallinen Twitter-tili. Peli saa nimittäin elokuun lopulla päivityksen, joka voi poistaa osan pahimpien hamstraajien säästämistä palkinnoista.

Pokémon GO:n pelaajia aktivoineet Field Research -ominaisuudet palkitsevat pelaajat lukuisten tehtävien ja haasteiden suorittamisesta, kuten Poké-pisteillä vierailemisesta. Osa pelaajista on säästänyt palkintoja myöhempää käyttöä varten, mutta tuleva päivitys muuttaa aiemmin rajoittamattoman varastotilan sataan palkintoon.

Mikäli pelaajilla on päivityksen tapahtuessa varastossa yli sata tutkimuspalkintoa, heille jää talteen ainoastaan sata tuoreinta palkintoa, Twitter-ilmoitus vahvistaa.

Päivitys saapuu elokuun 20. päivä, joten ylimääräisten palkintojen lunastamiseen on aikaa vielä useampi viikko.

Lähde: Niantic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

No eipä niistä Research Taskeista mitään kovin hyödyllistä oo tullu, paitsi Rare Candy, kaikkia muita saa runsaasti Pokestopeilla poikkeamisesta, Raideista ja lahjoista, joten ei mikään maailman loppu. Ainoa asia mikä pitää tehdä on käyttää kaikki Rare Candyt pois varmuuden vuoksi.