Rakettiryhmän Jessie ja James tähtäävät vasamat taivaisiin Pokémon Let's Go'ssa – myös megakehitykset mukana / Uutiset / pelaaja.fi

Rakettiryhmän Jessie ja James tähtäävät vasamat taivaisiin Pokémon Let's Go'ssa – myös megakehitykset mukana

10.08.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Meitä on kaksi, kammottavaksi. Maailma kaipaa pelastusta. On kansamme loistavin sielultaan musta. On totuus ja rakkaus raukkoja varten, vaan tähdet ja galaksit kuningatarten. Jessie! James! Rakettiryhmä! Me tähtäämme vasamat taivaisiin! Astu alas tai tartumme aseisiin! Meowth! Juuri niin!

Nintendo Switchin tulevasta Pokémon Let's Go, Pikachu- ja Pokémon Let's Go, Eevee -roolipelikaksikosta on julkaistu uutta kuvamateriaalia.

Uudet kuvat sekä traileri esittelevät lisää tuttuja hahmoja aiemmin nähtyjen lisäksi. Näihin lukeutuvat Rakettiryhmän Jessie, James ja Meowth, ja kolmikon luvataankin aiheuttavan matkan varrella toistuvasti päänvaivaa pelaajille. Kuvissa nähdään myös Vermilion Cityn Switchille päivittyneitä maisemia sekä kaupungin salimestari luutnantti Surge.

Let's Go -pelikaksikkoon vahvistettiin myös taskuhirviöiden megakehitykset. Tietyt pokémonit voi taistelun tuoksinassa kehittää mega- ja avainkivien avulla hetkellisesti megavahvaan muotoonsa, mikäli hirviön ja kouluttajan side on tarpeeksi vahva. Mukana ovat Mega Venousarin ja Mega Blastoisen lisäksi ainakin Charizardin X- ja Y-megamuodot.

Pokémon Let's Go, Pikachu ja Pokémon Let's Go, Eevee julkaistaan Nintendo Switchille 16. marraskuuta. Ne pohjautuvat vahvasti klassiseen Pokémon Yellow -peliin, ja sekoittavat mukaan elementtejä Pokémon GO -mobiilihitistä. Täysin uusia pääsarjan osia on luvattu Switchille ensi vuodeksi.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Niitä oikeita kunnon Pokemon-pelejä odotellessa.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Eli pohjimmiltaan, tämä peli on kuin Pokemon Yellow:n 3D remake, jonka päälle on ripoteltu megakehityksiä, Pokemon Go-elementtejä ja kehittymätön startteri molempiin peleihin.

Kyllä, kehittymätön startteri, molempiin peleihin. Edes Eevee, jonka koko pointti on 8 erilaista evoluutiota, ei ilmeisesti voi kehittyä mihinkään. Luonnosta voi kuulemma myöhemmin löytää kehittyvän Eeveen tai Pikachun. Mutta onko siinäkään mitään järkeä pakottaa pelaajat sullomaan startterinsa pysyvästi PC:lle, kun tämä alkaa väistämättä muuttua riippakiveksi muuhun tiimiin verrattuna? Paitsi jos tämä peli on vaikeudeltaan yhtä tautisen lälly, kuin generaatio 6, varsinkin sen pakollisesti mukana olevan harjaus/hoivaus minipelin jäljiltä...

Itselläni usko Game Freakkiin horjui loppupäästään naksitun Sunin/Moonin takia, joiden uupuvaa sisältöä esiteltiin sitten ihan pokkana "uutena" materiaalina Ultra versioissa. Siihen nimeen en ole yllättynyt, että tämä peli on jälleen Kannon uudelleenlämmittely, sen sijaan että se sijoittuisi vaikkapa Sinnohiin (josta ei ole vielä remakeja) tai johonkin täysin uuteen alueeseen, jossa olisi vain aiempien genien pokemoneja. Jos kerta sivupelit ovat voineet esitellä uusia alueita sillä tavoin, niin miksei myös tää?

Pitäkööt siis tunkkinsa. Tällä pelillä ei minulle Switchiä myydä. Katsotaan sitten, millaiset fiilikset on generaatio 8:n kohdalla. Silloinkin meinaan eka hieman kuulostella, kuinka loppuun asti hiottu ja sisällöllä täytetty peli on kyseessä. Vaikuttaa vaan huolestuttavasti siltä, että Game Freak rupeaa vastaisuudessakin menemään aina sieltä, mistä aita on matalin.