Overwatchin kesäkisat käynnistyivät – tätä kaikkea on luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Overwatchin kesäkisat käynnistyivät – tätä kaikkea on luvassa

10.08.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Overwatch Summer Games 2018

Overwatchin jo perinteeksi muodostuneet kesäkisat ovat jälleen käynnissä. Summer Games 2018 -tapahtuma jatkuu aina elokuun loppuun asti, ja mukaan on saatu muun muassa uusia asuja, introja ja kaikki aikaisempien kesäkisojen tarvikkeet.

Paluun tekee myös Lucioball-pallopeli, jossa on pelattavissa perinteinen Lucioball- ja kilpahenkisempi Copa Lucioball -pelimuodot. Pallottelemaan pääsee tuttujen Sydney Harbor- ja Estádio das Rãs -areenoiden lisäksi täysin uudella Busan-stadionilla.

Virallisen tiedotteen mukaan kesäkisat tuovat mukanaan Summer Games -loottilaatikoihin yli kaksisataa kosmeettista esinettä vuosien varrelta ja viisikymmentä täysin uutta tarviketta, joihin lukeutuvat kuusi uutta Legendary-asua (Cabana Ana, Fastball Zenyatta, Gridironhardt Reinhardt, Lacrosse Roadhog, Waveracer D.Va ja Catcher Winston) sekä kolme Epic-asua (Mexicana Sombra, Éireannach Moira ja Tre Kronor Brigitte).

Voit katsastaa tapahtuman kuva- ja videotarjontaa ohesta. Muihin päivityksen tuomiin lisäyksiin ja korjauksiin voi tutustua tarkemmin Overwatchin virallisella kotisivulla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.