Tuhoisia pyörremyrskyjä, toisia pelaajia ja roppakaupalla räjähdyksiä – Housemarquen Stormdivers näyttäytyy kunnolla uudella trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Tuhoisia pyörremyrskyjä, toisia pelaajia ja roppakaupalla räjähdyksiä – Housemarquen Stormdivers näyttäytyy kunnolla uudella trailerilla

21.08.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
7

Housemarquen vastaus villiintyneisiin battle royale -markkinoihin näyttäytyy ensimmäisen kerran kunnolla studion tulevan Stormdivers-pelin uudella trailerilla.

Dystooppiseen tulevaisuuteen sijoittuva peli heittää pelaajat nanomyrskyjen riepottamalle saarelle, josta vain yksi selviytyy elossa takaisin. Kiivastempoiseksi luonnehditussa räiskinnässä pelaajat saavat valittavakseen hahmoluokkia, jotka muuttavat tuttua konseptia aavistuksen.

Videolla nähdään näyttävän toiminnan lisäksi muutamia taisteluja avittavia kykyjä, kuten lentoreppuja, suojakilpiä, näkymättömyys sekä lyhyen matkan teleportaatio.

Tulevaisuudessa Stormdiversia on tarkoitus tukea uusilla pelitiloilla, pelattavilla alueilla, hahmoluokilla sekä yhteistyötehtävillä.

Pelin betaan voi valmistautua rekisteröitymällä studion kotisivuilla.

Stormdivers julkaistaan pc:lle vuoden 2019 aikana.

Lähde: Housemarque

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ja eikun lisää tätä "battle royale"-kuraa... Tämä trendi on kyllä pelien syöpä nykypäivänä.

Käyttäjän ZackWii kuva
ZackWii

Voi ei, toivottavasti Stormdivers ei ole Housemarquen loppu kun se floppaa. Kaikki arcade pelit mitä ennen tuli olivat aina oman luokan priimaa.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Huono veto Housemarquelta. Tulee floppaamaan ja kovaa. Sen jälkeen voi kassa näyttää aika tyhjältä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tuli välittömästi ihan samat ajatukset, kuin parilla aikaisemmalla kommentoijalla. Battle royaleko oli nyt se studion pelastussuunnitelma tässä kohtaa? Eihän niitä ole kuin pari massiivista peliä jo markkinoilla ja pari massiivista vielä tulossa ennen kuin Stormdivers ehtii lähellekään kauppoja. Jotenkin on sellainen olo, että CoD ja BF tappaa tämän lypsylehmän tämän vuoden loppuun ja ensi vuosi tulee olemaan uusille yrittäjille vaikeaakin vaikeampi.

Voi voi, ei hyvältä näytä. Toivottavasti tälle on ulkopuolinen rahoitus, eikä tätä väännetä nyt viimeisillä kahvikassarahoilla.

Käyttäjän CarbonarA kuva
CarbonarA

Codin ja bäfän battle royaleista ei oo juurikaan kuvamateriaalia, mutta jos ne jo etoo tässä vaiheessa nii mitenkä pitäis pystyä kiinnostumaan tästä? :D Sääli sinänsä, että Housemarquella on tälle linjalle päätetty lähteä. Riskin ottivat, saas nähä kuinka käy.

Käyttäjän Peluri83 kuva
Peluri83

Kun koko ala kärsii ideoiden puutteesta ja jatko osien tulvasta tartutaan sitten siihen mikä myy eli tällä hetkellä nämä battle royalet!

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Aika jäätävää. Tullut tässä viimeaikoina upotettua tuntikaupalla aikaa Housemarquen timanttisiin arcade shoottereihin, jotka ovat kategoriansa huippuja. Sääli nähdä Housemarquen siirtyvän taloudellisten paineiden alla kaikista geneerisimpään ja ennalta-arvattavimpaan suuntaan.