World of Warcraft maistuu yhä pelaajille - Battle for Azeroth teki myyntiennätyksen / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraft maistuu yhä pelaajille - Battle for Azeroth teki myyntiennätyksen

24.08.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

World of Warcraftin uusi Battle for Azeroth -laajennus näyttää menestyneen mallikkaasti.

Activision Blizzard kertoo viikko sitten julkaistun Battle for Azerothin yltäneen julkaisupäivänään yli 3,4 miljoonan kappaleen myyntilukuihin. Ensimmäisen päivän myyntiluvut ovatkin koko World of Warcraftin historian parhaat, mikä on varsin kunnioitettava saavutus lähes 14-vuotiaalta peliltä.

Battle for Azerothin hankkineilla pelaajilla riittää puuhaa vielä pitkään julkaisun jälkeenkin. Laajennuksen ensimmäinen raid-sisältö saapuu syyskuun alkupuolella pelaajien ulottuville. Lisäksi pelin ensimmäinen 20 pelaajan Warfront-yhteistyötaistelu Stromgarde julkaistaan lähiviikkoina.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Yllättävää että pelin suosio on vielä noinkin korkealla.... erittäin uskollinen fanikunta WoWilla edelleen tuntuu olevan, sillä en vain näe että peli enää tuossa iässä pystyisi hirveästi uusia pelaajia enää houkuttelemaan.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus Balnazzard

Yllättävää että pelin suosio on vielä noinkin korkealla.... erittäin uskollinen fanikunta WoWilla edelleen tuntuu olevan, sillä en vain näe että peli enää tuossa iässä pystyisi hirveästi uusia pelaajia enää houkuttelemaan.

Itsellänikin on kaveri joka on tota wowia pelannut julkaisusta tähän päivään asti. En tiedä miten vitussa se jaksaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hienoa. Todella monet MMO-pelit kokeneena voin sanoa, että ei mikään ihme. Heittämällä paras lajissaan isolla marginaalilla plus viehättää pelaajia, jotka ei edes mitään muuta pelaa. Vähän kun MMO-pelien GTA.

Käyttäjän jutetsu kuva
jutetsu

Itse en tätä MMO-grindausta jaksa, mutta jokainen tavallaan.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Onhan niitä yksinpeliä myös jossa on just samanlaisia grindaus questia kuten esim uusimmat Mass Effect ja Dragon Age Inquisition

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Offtopic, mutta ite rupesin just pelaan Yakuza sarjaa alusta. PS-storessa zero taitaa olla 13 euroa ja kiwami 1 alle kympillä. Saakeli, että on kova peli :D Pitää varmaan hankkia kiwami 2 ja muut re-masterit ku tulevat länteen. Huippua rikosdraamaa japski huumorilla höystettynä. Suosittelen lämpimästi.