Kehittäjä vahvistaa: Doom II -pelaajia 24 vuotta vainonnut salaisuus valloitettiin viimein / Uutiset / pelaaja.fi

Kehittäjä vahvistaa: Doom II -pelaajia 24 vuotta vainonnut salaisuus valloitettiin viimein

1.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Pikapelaaja Zero Master on onnistunut siinä, missä kaikki muut pelaajat ovat viimeisen 24 vuoden aikana epäonnistuneet. Tällä viikolla julkaistulla videollaan pelitaituri on osoittanut, että klassikkoräiskintä Doom II:n Industrial Zone -kentästä löytyvä viimeinen salaisuus on mahdollista aktivoida ilman tarvetta huijaustyökalujen käytölle.

Industrial Zonen salaisuuden on tähän asti kuviteltu kärsineen bugista, sillä pelaajat ovat jo vuosia ollut tietoisia kenttään piilotetusta salahuoneesta. Mitä pelaajat eivät kuitenkaan tienneet oli se, että salaisuus oli kaksiosainen. Huoneeseen täytyy nimittäin kulkea vihollisen työntämänä, jotta peli oikeasti rekisteröi salaisuuden löytymisen..

Zero Masterin onnistumisen on vahvistanut itse John Romero, joka vastasi salaisuuden kätkeneen kentän suunnittelusta. Twitter-tilillään Romero on antanut samalla ymmärtää, että salaisuus oli nimenomaan tarkoituksellisesti peliin tehty.

Zero Masterin suorituksen Industrial Zonen täydellisestä valloittamisesta voi katsastaa ohesta. Paljon puhuttaneen salaisuuden tämä saavuttaa noin kolmen minuutin kohdalla. Kuten video osoittaa, vaati tempun löytäminen jonkin verran luovuutta ja kärsivällisyyttä, sillä Zero Master pääsi sen jäljille nimenomaan Pain Elemental -hirviötä hyödyntämällä.

Lähde: Rock Paper Shotgun, John Romero (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Jahas youtubessa taistelu siitä siirtääkö tämä kaikki vanhat 100% juoksut eri kategoriaan vai ei.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Doom 2:n lopun hieno easter egg kutkutti omaa pikkupojan mieltäni. Totta kai oli kaikki mahdolliset huijauskoodit käytössä, että pelin ylipäätänsä pystyi läpäisemään...

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

Jep IDKFA JA IDDQD :D

Lainaus Sundance Kid

Doom 2:n lopun hieno easter egg kutkutti omaa pikkupojan mieltäni. Totta kai oli kaikki mahdolliset huijauskoodit käytössä, että pelin ylipäätänsä pystyi läpäisemään...