Kisa: VOITA upea 500 Million Limited Edition PS4 Pro -konsoli! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kisa: VOITA upea 500 Million Limited Edition PS4 Pro -konsoli!

3.09.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
PS4 Pro 500 million

500 Million Limited Edition PS4 Pro –kilpailu

PlayStation–pelikonsoleita on myyty vuosien saatossa yhteensä jo yli 500 miljoonaa kappaletta. Tapauksen kunniaksi Sony on julkaissut PS4 Pro:sta huikean erikoisversion, jollaisen saattaa voittaa itselleen osallistumalla tähän kilpailuun!

500 Million Limited Edition PS4 Pro on kunnianosoitus PlayStationin värikkään historian viimeisimmälle merkkipaalulle, joka ei olisi onnistunut ilman pelaajien ja fanien vankkaa tukea. Erityiseen keräilylaatikkoon pakattu erikoisväritetty konsoli on julkaistu kiitoksena jokaiselle PlayStationin taipaleelle osallistuneelle pelaajalle.

PS4 Pro:n 500 Million Limited Edition –malli on läpikuultavan tummansininen ja on varustettu 2 teran kovalevyllä. Lisäksi siitä löytyy numeroitu kuparinvärinen laatta, joka yksilöi konsolin. Niitä on valmistettu vain 50 000 kappaleen rajoitettu erä. Pakkauksen mukana tulevat myös konsolin tyyliin sopivat läpikuultava Dualshcok 4 –ohjain, konsolin pystytuki, monokuulokkeet sekä tummansininen PlayStation Camera –erikoismalli jalustalla. Lisää konsolista voi lukea täältä

PlayStation historiaan aina ensimmäisestä konsolisukupolvesta lähtien voi tutustua puolestaan täällä

Kilpailuun osallistutaan kertomalla omat kolme pelisuosikkia PlayStationin historian varrelta ja perustelemalla lyhyesti miksi juuri ne. Konsoli arvotaan kaikkien vastanneiden kesken.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Tiina Myllylä, Keltakangas

PALKINNOT

1x 500 Million Limited Edition PS4 Pro –konsoli.

Kilpailun vastausaika päättyy 11.9.2018.

H-Town Oy:n tai Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.  

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos alkuperäistä voittajaa ei tavoiteta 14 vrk sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, voi järjestäjä arpoa uuden voittajan. Palkinto toimitetaan kotimaassa postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkintoa ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.