Ota kiinni jos saat! Musta Kissa esittäytyy Spider-Manin ensimmäisen laajennuksen teaserilla / Uutiset / pelaaja.fi

Ota kiinni jos saat! Musta Kissa esittäytyy Spider-Manin ensimmäisen laajennuksen teaserilla

4.09.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
10

Loppuviikosta julkaistavan Spider-Manin ensimmäisestä tulevasta The Heist -laajennuksesta on saatu kiusoitteleva pelivideo, joka keskittyy lisäsisällössä esiteltävään Mustaan Kissaan.

Teaserilla nähdään ensimmäistä kertaa peliversion näkemys tutusta antisankarista, joka on sarjakuvissa nähty myös Hämähäkkimiehen tyttöystävänä. Videolla romanttiset kipinät näyttäisivät olevan yhä ilmassa ennen kuin kaksikko lähtee jahtaamaan toisiaan.

The Heist lisää peliin uusia tehtäviä ja haasteita, kolme ylimääräistä pukua avattavaksi sekä vihollisryhmittymän.

Lokakuun 23. päivä julkaistava The Heist -laajennus on ensimmäinen kolmesta julkistetusta laajennuksesta, jotka yhdessä muodostavat The City That Never Sleeps -kampanjan. Trilogian kaksi myöhempää osaa, Turf Wars ja Silver Lining, julkaistaan marras- ja joulukuun aikana.

Spider-Man julkaistaan PlayStation 4:lle 7. syyskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

DLC:tä mainostetaan ennen pelin julkaisua. Elämme kovia aikoja.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Olisivat nyt samalla näyttäneet pätkää kahdesta muustakin lisäristä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tulipas sellainen kivan löyhkäinen tuulahdus sieltä day-one DLC:n kulta-ajoilta. Luulisi, että siitäkin ruljanssista olisi jo jotain opittu.

Ei millään voinut odottaa sitä viikkoa tai paria, että hätäisimmät olisivat jo ehtineet pelata pelin läpi ja janoaisivat lisää. Silloin on oikea hetki helpottaa sitä tuskaa lisäsisältöuutisilla; ei nyt, kun peruspeli on vasta tulossa uunista ulos ja kirjaimellisesti parin päivän sisällä. Parhaimmillaankin amatöörimäistä pr:ää ottaa tällainen riski juuri julkaisun alla.

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Nehän tekee tätä lisäriä parhaillaan ja tämä on vain teaseri. Peruspeli on ollut jo valmiina kuukausia, whats the problem?

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus j-urski

Nehän tekee tätä lisäriä parhaillaan ja tämä on vain teaseri. Peruspeli on ollut jo valmiina kuukausia, whats the problem?

Peruspelin "valmius" todettakoon sitten julkaisussa. Spider-Man voi toki olla ihan ok, mutta ei olisi ensimmäinen kerta, jos peli puskettaankin ulos puolivalmiina raakileena ja korjauksia saadaan odottaa kuukausitolkulla, koska kehittäjällä on liian kiire toteuttaa julkaisijan kanssa sovittua DLC-plääniä. Kaino toiveeni olisikin, että käytettäisiin ne ylimääräiset resurssit pelin hiomiseen ja sitten vasta alettaisiin pohtia lisäsisältöä.

Mutta en toki ole mikään korporaatiologiikan asiantuntija.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Montako PS4 yksinoikeus peliä muistat jotka on julkaisussa PUOLI VALMIITA?

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus antti_1986

Montako PS4 yksinoikeus peliä muistat jotka on julkaisussa PUOLI VALMIITA?

Nyt puhuttiin markkinoinnillisesta ongelmasta, mikä tähän lisäreillä keulimiseen liittyy. Tässä tapauksessa juuri se luotto Sonyn peleihin on pelastava tekijä, miksi tästä ei nouse isompaa haloota.

Onhan Sonylta lupa odottaa laatua, mutta on ne suuremmatkin kompastelleet tällaisissa asioissa. Vrt. esim. Bioware ennen Dragon Age 2 ja Bioware Dragon Age 2 jälkeen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joo, ei se vieläkään mitenkään hienolta tunnu että on heti jotain lisäriä tarjolla vaikka ei ole päässyt vielä edes peliä hankkimaan. Koko LISÄosien idea on olla LISÄ siihen päähommaan sitten kun itse pääateria on syöty eikä olla heti ruokapöydässä pääruuan kanssa. Tai jos nyt jatketaan tätä vertausta niin ei ravintolassakaan aleta ennen pääruokaa mainostamaan/tyrkyttämään jälkiruokia.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

^ Kyllähän koko homma taas haisee sille, että nämä on olleet jo melkein valmiina siinä vaiheessa kun peli on mennyt kultaan ja olen aika varma, että tämäkin "lisäri" on sellainen 1-2 tunnin nopea repäisy.

Jos haluaa esimerkin miten lisärit tehdään oikein niin witcher 3 on hyvä esimerkki. Kaikki pienempi sälä oli kaikille ilmaista ja ne varsinaiset lisärit kesti sitten 20-30t / kpl.
Samoin nintendo teki oikein splatoon 2:n kanssa ja julkisti vasta n.vuosi pelin julkaisun jälkeen octo expansionin. Kukaan ei tuossa vaiheessa edes odottanut mitään uutta yksinpeli sisältöä kun kaikki moninpeli kama oli ollut ilmaista.

Samoin xenoblade chronicles 2:n Torna: the golden country lisäri ilmeisesti tarjoaa 20-30 tuntia pelattavaa ja on osa pelin 29e expansion passia. Tuon lisäksi peliin saa paljon uusia tehtäviä, haaste areenan ja uusia blade hahmoja.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Refloni

DLC:tä mainostetaan ennen pelin julkaisua. Elämme kovia aikoja.

Jep.