Sony estää Fortnite-yhteispelin alustojen välillä, koska PlayStation "on paras paikka pelata" / Uutiset / pelaaja.fi

Sony estää Fortnite-yhteispelin alustojen välillä, koska PlayStation "on paras paikka pelata"

5.09.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9

Sonyn toimitusjohtaja on antanut kommenttinsa Fortniten alustojen välistä pelaamista koskevaan keskusteluun.

PlayStation-valmistaja joutui aikaisemmin kesällä peliyhteisön kritiikin kohteeksi estettyään PS4:n Fortnite-pelaajia pelaamasta muiden alustojen kanssa. Kuluttajaelektroniikkaan keskittyneillä IFA-messuilla asiaa kommentoineen Kenichiro Yoshidan mukaan yhtiö harkitsee alustojen välistä pelaamista tapauskohtaisesti.

-Alustojen välisessä pelaamisessa ajattelemme aina, että PlayStation on paras paikka pelata, Yoshida totesi.

-Uskon, että Fortnite yhdistettynä PlayStation 4:ään on paras kokemus käyttäjille. Olemme kuitenkin avanneet joitakin pelejä alustojen väliseen pelaamiseen pc:n ja muiden kanssa, joten teemme päätöksemme parhaan käyttäjäkokemuksen perusteella.

Toimitusjohtajan kommenttien perusteella Fortnite-yhteispeliä ei kannata siis odottaa ihan vähään aikaan PlayStation 4:lle.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Tulin vain lukemaan kommentteja.

IMAGE(https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/975/012/8f0.png)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Luotto omaan tuotteeseen on ainakin kova, olen eri mieltä jo sen takia, että eräällä toisaalla voin pelata tätä peliä (jos siis kiinnostaisi) 165fps ja se näyttää paremmalta ja vielä paremmilla kontrolleilla.

Kunpa nyt ei lähdettäisi seuraavan sukupolven valloitukseen samanlaisissa humuissa, kun PS2:sen jälkeen. Ei kai ne nyt samaa virhettä tee toiseen kertaan. On tätä crossplay-porua ainakin viihdyttävä katsella.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Vatipäiset isokengät taas suorittaa. Olisi joskus mielenkiintoista päästä tällaisen korporaatiopampun pään sisälle katsomaan millainen tämä heidän bullshit-vastausten valintaprosessi siellä harmaiden aivonystyröiden seassa on:

"Hmmmm, menisinkö tähän perinteiseen we are looking into it -viivytystaktiikkaan, vai selitänkö kyseessä olevan joku tekninen rajoite? Vai syytänkö Nintendo- ja Xbox-pelaajia huonosta käytöksestä, jolta meidän täytyy suojella omia pelaajiamme? Ei, nyt keksin! PS4 on v*ttu paras konsoli ja jos v*ttu haluatte jotain crossplayta, niin ostakaan v*ttu kaikki se v*tun PS4 ja Vitsit ja Xpoxit v*ttuun siitä!"

Just a day in the life of corporate mad man.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Koska Fortnite pyörii kai ihan kelvollisesti jopa mobiililla, ei tämän kommentin takana ole mitään perusteita. Toki Sonyllä on parhaat yksinoikeuspelit, mutta tähän sen ei pitäisi vaikuttaa...

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Haluaisin kuulla millä perusteella ps4 fortnite on parasversio tästä pelistä. Ainakaan pelattavuudelta taikka teknisesti ole lähelläkään koneella pelaavia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eli PS4 on paras paikka pelata Fortniteä mutta niiden pelien kohdalla, jossa on crossplaytä vaikkapa pc:n kanssa ovat myöntäneet että eipäs olekaan, joten pakko sallia se paraskin paikka mukaan? :D

Niin huvittavia nämä selitykset. Varmuuttahan osoittaisi nimenomaan se, että sallisi tuollaiset kun olisi niin kova luotto että joka tapauksessa merkittävä osa pelaisi PS4:lla. Nythän pitää valita että pelaako PS4:llä vain PS4-pelaajien/kaverien kanssa vai pelaako Xboxilla/Switchillä sekä Xbox- että Switch-pelaajien/kaverien kanssa. Jos on kavereita muuallakin kuin PS4:lla niin onhan tuossa oikeasti pakko jo miettiä mille sen ostaa. Jos olisi myös PS4:lla crossplay noiden kanssa niin olisi helpompi valita PS4 alustaksi.

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Ps4 voi pelata vielä Pc pelaajien kanssa

Käyttäjän Smuug kuva
Smuug
Lainaus Sundance Kid

Koska Fortnite pyörii kai ihan kelvollisesti jopa mobiililla, ei tämän kommentin takana ole mitään perusteita. Toki Sonyllä on parhaat yksinoikeuspelit, mutta tähän sen ei pitäisi vaikuttaa...

Nämäkin pelit voi emuloida pc:llä

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

PC emulointi :D

Nostoja