Nintendo lykkää tämänpäiväistä Direct-lähetystä Hokkaidon maanjäristysten takia / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo lykkää tämänpäiväistä Direct-lähetystä Hokkaidon maanjäristysten takia

6.09.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
8
Nintendo Direct Hokkaido

Nintendo on lykännyt tälle päivälle suunniteltua Nintendo Direct -videolähetystään. Syynä on Japanin pohjoisimmalle pääsaarelle Hokkaidolle iskenyt maanjärjistys.

Nintendo ilmoittaa lähetykselle uuden ajankohdan lähitulevaisuudessa. Sen olisi tarkoitus käsitellä sekä tulevia Switch- että 3DS-pelejä noin 35 minuutin verran.

Japania tänään torstaina ravistelleen järistyksen voimakkuus oli 6,7 ja myöhemmin iskeneen jälkijäristyksen voimakkuus oli 5,3, Järistys on aiheuttanut muassa lukuisia maanvyörymiä, minkä lisäksi yli kolme miljoonaa taloutta on ilman sähköä, raportoi Helsingin Sanomat.

Luonnonvoimat koettelivat Japania myös aiemmin tällä viikolla, kun ennätystaifuuni Jebi riepotteli etenkin Osakan ja Koben kaupunkeja. Kyseessä oli voimakkain Japaniin iskenyt myrsky 25 vuoteen, joka Nintendo Life -sivuston mukaan koetteli myös Nintendon päämajaa Kiotossa.

Lähde: Nintendo, Nintendo Life, Helsingin Sanomat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Corso kuva
Corso

Harmin paikka. Mielenkiintoista on nähdä, että vieläkö 3DS:lle julkistetaan tulevassa Directissä merkittäviä pelejä. Se edellisvuoden lopulta asti huhuiltu Link's Awakeningin remake taisi olla täysi ankka.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Järisyttävä uutinen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

34 minuuttia Smashia, ei menetetty mitään.

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur
Lainaus snaketus

34 minuuttia Smashia, ei menetetty mitään.

Ethän sinä vinkumiina edes ole ostamassa Switchiä joten et varmaan menetäkkään mitään. Toiset pelurit saattaa menettää ja osa niistä pelää on to go eivätkä välitä säteenseurannasta.

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur
Lainaus snaketus

34 minuuttia Smashia, ei menetetty mitään.

Ethän sinä vinkumiina edes aio ostaa Switchiä joten et menetäkkään mitään. Mutta jotkut pelaa on to go ja on to deck jolloin saattavat menettää jotain. Kaikkien ykkösprioriteetti ei ole sädetekniikka ja virtuaalitissit.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus Wilbur

[quote="snaketus"]34 minuuttia Smashia, ei menetetty mitään.[/quote]

Ethän sinä vinkumiina edes aio ostaa Switchiä joten et menetäkkään mitään. Mutta jotkut pelaa on to go ja on to deck jolloin saattavat menettää jotain. Kaikkien ykkösprioriteetti ei ole sädetekniikka ja virtuaalitissit.

Olen ostanut Switchin, enkä halua enää kuulla sanaakaan Smashistä.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Sääli että direktoraatti peruuntui, mutta odotan innolla. Olen kyllä melko varma, ettei vinkumiin... siis Smashista kuulla tässä lähetyksessä niin paljon kuin yleisesti luullaan. Nintendolla on muitakin suunnitelmia.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Nintendosta tuli Kiotossa pelkkä intendo, ku se taifuuni irrotti siitä päämajan julkisivusta N-kirjaimenkin veke. Siitähän riemu repes nettikansalla ja sanavitsit rupes lentelemään. Oma suosikkini oli "What they intendo do about it?"

Eka hiton kova taifuuni ja sitten vielä useampi maanjäristys heti perään - Japanilla ei mee nyt lujaa.

Joskus Pokemon-animessakin - oliko muistaakseni Black & White kaudella - osa jaksoista siirty sen 2011 maanjäristyksen ja tsunamin takia myöhemmäksi. Pari jaksoa jäi lopulta kokonaan näyttämättä, ilmeisesti joidenkin "onnettomuuden kanssa olevien samankaltaisuuksien takia" tai jotain. Saman kohtalon koki aikoinaan myös yksi Advanced generation-jakso, joka, ylläri ylläri, käsitteli Whiscashia, maanjäristyksiä ja oli pahaksi onnekseen ilmestymässä just jonkun maanjäristyksen jälkeen. Siihen nimeen on vähän riskaabelia tehdä yhtäkään maanjäristystä käsittelevää jaksoa lasten animeen, jos ne kuitenkin jää noin helposti kokonaan näyttämättä. Varsinkin kun Japani itsessään sijaitsee useiden mannerlaattojen rajapyykillä/päällä ja tietenkin just niiden laattojen törmäysvyöhykkeellä...

Vaan että siellä Directissä olisi yhä esitelty jotain kamaa 3DS:llekin? Switchin (tai oikeastaan minkään) Smashista minä en kuitenkaan perusta ja tuskinpa 3DS:lle jaksetaan enää tehdä mitään kovin erityistä, kevyehkön showelwaren lisäksi. Tai mistä sitä tietää - voihan sieltä tulla joku elämää suurempi tapaus, joka jostain syystä julkaistaan vaan 3DS:lle. Olen kuitenkin aika skeptinen sen suhteen, ottaen huomioon miten hyvää vauhtia Switchistä on tulossa Nintendon pääelanto (ellei se ole sitä jo nyt, mikäli koko Pokemon-tuoteperheen tuottoja ei oteta huomioon).