KISA: Voita liput tulevan Mary ja noidankukka -elokuvan näytökseen / Kilpailut / pelaaja.fi

KISA: Voita liput tulevan Mary ja noidankukka -elokuvan näytökseen

7.09.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
KISA: Voita liput tulevan Mary ja noidankukka -elokuvan näytökseen

Mary ja noidankukka -kilpailu

Syyskuun 28. päivä ensi-iltansa saava Mary ja noidankukka perustuu Mary Stewartin klassikkoromaaniin Pikku noitaluuta ja sen on ohjannut Studio Ghiblillä aiemmin työskennellyt Hiromasa Yonebayashi (Kätkijät, Marnie – tyttö ikkunassa).

Tarina seuraa 12-vuotiasta Mary-tyttöä, joka viettää tylsistyneenä kesälomaansa sukulaistensa luona. Eräänä päivänä hän seuraa kissaa metsään, josta löytyy kaunis sininen kukka ja luudanvarsi. Kukka ja luuta heittävät Maryn ja kissan kohti pilviä, kauas Endor Collegeen, taikojen kouluun.

Pelaajalehti.com järjestää nyt kisan, jossa oikein vastanneiden kesken arvotaan viisi lippuparia Mary ja noidankukka -elokuvan näytökseen. Liput käyvät kaikkiin elokuvaa esittäviin Finnkinon teattereihin 28.9.-28.10.18 ympäri maan.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJAT

Anton Juhola, Hämeenlinna
Jussi Savoranta, Helsinki
Ulla Forsman, Turku
Viivi Ikävalko, Vääksy
Linda Mutanen, Jyväskylä

 

PALKINNOT

5 x kaksi lippua Mary ja noidankukka -elokuvan näytökseen (liput käyvät kaikkiin elokuvaa esittäviin Finnkinon teattereihin 28.9.-28.10.18 ympäri maan).

Kilpailun vastausaika päättyy 20.9.2018.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin

Nostoja