Lukijat ovat puhuneet: Loppuvuoden odotetuin peli Read Dead Redemption II:n jälkeen on... / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Loppuvuoden odotetuin peli Read Dead Redemption II:n jälkeen on...

10.09.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Red Dead Redemption 2 on loppuvuoden odotetuin peli.

Loppuvuoden odotetuin peli on heittämällä Red Dead Redemption II, Pelaajalehti.comin viime viikon kysymyksen tulokset kertovat.

Koska Red Dead Redemption II:n peräti 36 prosenttiin noussut suosio oli odotettavissa Rockstar Gamesin maineen myötä, oli kyselyn kakkossijan selvittäminen astetta kiintoisampaa. Loppuvuoden toiseksi odotetuimmaksi peliksi nousi viime viikolla julkaistu Marvel's Spider-Man, joka sai yhteensä 7 prosenttia äänistä.

Kolmanneksi nousi Fallout 76, joka haali äänistä kuusi prosenttia. Se nappasi palkintosijan yhdentoista äänen erolla neljänneksi päätyneeseen Spyro Reignited Trilogyyn, joka prosentuaalisesti sai saman verran ääniä.

Vastauksia kertyi tasan tarkalleen huimat 1500 kappaletta.

Syksy on taas täällä. Mitä seuraavista loppuvuoden peleistä odotat eniten?

1. Red Dead Redemption II (36 %)
2. Marvel's Spider-Man (7 %)
3, Fallout 76 (6%)
4. Spyro Reignited Trilogy (6%)
5. Battlefield V (5%)
6. Super Smash Bros. Ultimate (5%)
7. Shadow of the Tomb Raider (5%)
8. Assassin's Creed Odyssey (4%)
9. Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age (3%)
10. Forza Horizon 4 (3%)
11. Call of Cthulhu (2%)
12. Life is Strange 2 (2%)
13. NHL 19 (2%)
14. Call of Dyty: Black Ops 4 (1%)
15. HItman 2 (1%)
16. Darksiders III (1%)
17. SoulCalibur VI (1%)
18. Mega Man 11 (1%)
19. Farming Simulator 19 (1%)
20. Pokémon: Let's Go, Pikachu & Let's Go, Eevee! (1%)
21. Just Cause 4 (1%)
22. FIFA 19 (1%)
23. Thronebreaker: The Witcher Tales (1%)
24. Super Mario Party (0%)
25. V-Rally 4 (0%)

  • Jokin muu suurpeli (2%)
  • Jokin muu pienempi peli (2%)

***
Osallistu myös tämän viikon kyselyyn!

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Loppu vuoden pelit on itselle aika meh. Red on kyllä hulppean näköinen ja länkkäri on aina länkkäriä, mutta silti en ole peliä hankkimassa toviin. Tomb Raider on ensimmäinen Lara joka kiinnostaa pitkään aikaan, mutta seurailenpa arviot ekana, ei kiirrettä. Ainut mikä kiinnostaa on Cthulhu, mutta Cyanide studio ei paljon luottoa herätä, joten katsellaan millainen räpellys sieltä tulee, toivottavasti hyvä, Lovecraftia kun ei ole liiaksi asti peleissä tai liioin leffoissa.

Ens vuonna onkin sitten oikeasti kunnon herkku, joka itseäni ainakin tutisuttaa jo nyt. Sekiro, jolta juuri ilmestyi uutta pelikuvaa ja voi ihanuutta. Pelistä näkee että tekijänä on From Software ja Activision on pysynyt taustalla, toivon todella että näin on asia kun paketti julkaistaan. Activision taitaa olla kumppani levityksen takia, luulisin. Ja Tenchu oikeudet on Activisionilla. Olisiko niin, että Sekiro on jonkillainen Tenchu spin-off, koska nähtävissä on paljon Tenchumaista hiippailua ja toimintaa. Joka tapauksessa, uskoisin että Activision haluaa, että From Software herättää vanhan pelisarjan eloon. Kukapa sen tekisikään paremmin.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Red Dead Redemption ei ollut vuoden odotetuin peli itselleni, koska päätin odotella PC-versiota (jos sitä edes tulee), joten peli tulee hankittua silloin kun se ilmestyy PC:lle tai kun varmistuu ettei PC-versiota ole tulossa.

Muista oli vähän hankala sanoa, joten valitsin Dragon Questin vaikka myös uusi Tomb Raider, Soul Calibur ja Assassin's Creed ovat korkealla listallani.

Käyttäjän Fazu kuva
Fazu

Dragon Questin pelasin jo vuosi sitten joten syksyn ainoaksi huviksi jää Call of Cthulhu, jos siitä ei tule yhtä shitshowta.

Red Dead Redemption on vähän double edged sword, 2010 muistan pelanneeni hyvin paljon sitä multiplayeria kaveriporukan kanssa. Luulisi että jatko-osan multiplayer olissi yhtä suurta hupia, mutta ainoana ongelmana lukioaikoihin verrattuna on se että aikuisina ihmiset esittävät että heillä olisi jotain tärkeämpää tekemistä kuin pelaaminen, joten joka päiväiset monen pelaajan tuntien pituiset sessiot ovat luultavasti kaukana historiassa.

Käyttäjän Sheiman kuva
Sheiman

Kyllähän tuo Fallout 76 on aika kova pala nieltäväksi "oikeille" Fallout faneille mutta meille jotka tykkäämme selviytymispeleistä niin onhan se loppuvuoden huipentuma.