Big Hero 6 loistaa uudella Kingdom Hearts III -videolla – Kingdom Hearts VR -kokemus myös julki / Uutiset / pelaaja.fi

Big Hero 6 loistaa uudella Kingdom Hearts III -videolla – Kingdom Hearts VR -kokemus myös julki

10.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Uusi traileri Kingdom Hearts III:sta on ulkona. Video jatkaa peliä koskevia paljastuksia esittelemällä erityisesti sen Big Hero 6 -maailmaa ensimmäistä kertaa kunnolla ja vihjaamalla jälleen kerran myös erinäisistä juoniyksityiskohdista.

Video on puhuttu japaniksi, mutta siihen on saataville YouTuben sisällä myös englanninkielinen tekstitys.

Traileri esiteltiin ensimmäisen kerran osana Japanissa maanantaina järjestettyä PlayStation LineUp Tour -lehdistötilaisuutta. Samassa yhteydessä Square Enix vahvisti Kingdom Heartsista oman PlayStation VR.ää varten rakennetun virtuaalitodellisuuskokemuksen. Vielä talven aikana ilmestyvä kokemus tarjoaa mahdollisuuden elää uudelleen joukon pelisarjan hetkistä ja kokea ne tällä kertaa aina vain "immersiivisemmässä" kuosissa. Mikään erityinen peli kyseessä ei siis ole.

Varsinainen Kingdom Hearts III on yhä matkalla niin PlayStation 4:lle kuin Xbox Onelle tammikuun 29. päivä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Kingdom Heartsin virallinen Twitter-tili vahvisti, että ensi viikolla Tokyo Game Showssa nähdään pidennetty versio trailerista.

Oli mukava, että Big Hero 6 paljastettiin viimeinkin ja maailma näyttää alkuperäisen leffan näköiseltä. Also vilahtaako Xion trailerin lopussa ja hän on puoli Xehanort?

Huutonaurut VR teaserille, no sentään on ilmainen.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus Andzerx

Oli mukava, että Big Hero 6 paljastettiin viimeinkin ja maailma näyttää alkuperäisen leffan näköiseltä. Also vilahtaako Xion trailerin lopussa ja hän on puoli Xehanort?

BBS:n Aquahan se on. Joutunut ilmeisesti samaan käsittelyyn kuin Terra aikoinaan ja muuttunut Xehanortin räsynukeksi.

Tähän franchiseen en ole koskenut sitten Birth By Sleepin alkuperäisen PSP-version. Sitäkin tuli pelattua viimeksi just kahdeksan vuotta sitten. Ja tuolloinkin ko. peli jäi viimeiseltä kolmannekselta kesken.

Nähdessäni kuinka sarjan juoni meni koko ajan vain älyttömämpään suuntaan, kiinnostukseni KH-pelejä kohtaan lopahti. Välitän kuitenkin aika paljon juonivoittoisten pelien tarinankerronnasta. Joten jos juonesta aletaan väkisen vängällä tehdä tarpeettoman monimutkaista sillisalaattia, niin pahimassa tapauksessa käy näin. Jos tykkäisin KH-pelien pelattavuudesta kuin hullu puurosta, niin sitten tuo juonipuoli ei niin haittais. Mutta kun se sarjan pelattavuuskin on ollut mulle lähinnä vaan perushyvää viihdettä. Parempaa löydän muualtakin ja parhaimmillaan jopa kunnollisella juonella varustettuna.

Nyt kiinnostus on kuitenkin alkanu palailla takas, koska perkeleen nätiltähän tuo peli näyttää. Ja sellaiset Disney- tai Pixar-leffat kuten Toy Story ja varsinkin Big Hero 6 ois tosi kiva kokea pelinä.

Kunhan vaan ne maailmat ois tällä kertaa eloisampia kuin yleensä. KH-pelien tavaramerkki on tunnetusti ollut tyhjyyttään kumisevat kammiot, joissa vilahtaa vain ne maailman tarinan kannalta tarvittavat tyypit eikä juuri ketään muuta. Räikein esimerkki tästä oli BBS:n Tuhkimo-maa, jossa prinssin kuninkaallisiin tanssiaisiin oli näemmä kutsuttu vain Tuhkimo + tämän 3 törppöä uusioperheen jäsentä. Aika surkuhupaisaltahan se näytti, varsinkin kun sitä vertasi alkuperäiseen leffaan.

Käyttäjän Tonzennegger kuva
Tonzennegger

Mutku Aqua on realm of darknessissa ja Riku ja Mikki lähtee häntä juuri sieltä ettimää. Kyllä se voi olla Xion.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus Tonzennegger

Mutku Aqua on realm of darknessissa ja Riku ja Mikki lähtee häntä juuri sieltä ettimää. Kyllä se voi olla Xion.

KH-logiikalla se voi olla ihan hyvin myös vaikkapa Mikki Hiiren aivopierun sirpaleen kopio, revittynä suoraan Hessun sydämen syvimmästä pimeydestä ja kasattuna -jostain syystä- naisen hahmoon...

Fyysisesti se kuitenkin ON Aqua, tai joku Aquaksi teketynyt, ainakin kun youtubessa videon pausettaa 1:24-kohdalle. Siniset hiukset ja hyvin samankaltaiset vaatteet mitä Aqualla alunperinkin oli, paitsi tummemmat. Ja samanlaiset kultaiset silmät kuin mestari Xehanortilla taikka Terranortilla. Kävisi ennemmin järkeen, että Xehanort ois riivannut yhden harvoista Keyblade-mestareista, kuin että Xion ois taas jotenkin revitty esiin jostain Sora/Roxas/Ventus-fuusion uumenista. Tai mistä sitä tietää, voihan se olla joku hiton Data Xion tekeytyneenä Aquaksi, kerta perusversiot jo ennestään liian moniin osiin pilkotuista hahmoista ei riittänyt - niistä piti tehdä vielä jotku hemmetin DATA-VERSIOT.

Käsittääkseni Xionin muodonmuutos-kyvyt rajoittuivat lähinnä Roxas/Ventus/Sora tai Kairi/Namine sektorille. Oliko se peräti kerran näyttänyt Rikultakin. Mutta kuten sanottua, Xehanortin (ja koko pääjuonen) kannalta se Aquan riivaus kuulostais paljon loogisemmalta.

Nostoja