Anime-lehden päätoimittaja Petteri Uusitalo Pelaajacast 217:n vieraaksi – lähetä kysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Anime-lehden päätoimittaja Petteri Uusitalo Pelaajacast 217:n vieraaksi – lähetä kysymyksesi!

8.10.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
24
Kysy Pelaajalta 217

Tämän viikon Pelaajacastiin saapuu pienen tauon jälkeen vieraaksi Anime-lehden Petteri Uusitalo. Petteri on myös tuttu kaikille Pelaajalehti.comin lukijoille viikonloppuisin ilmestyvästä Idän lumo -blogistaan.

Jaksossa kuullaan tietenkin Kysy Pelaajalta -osio, johon kaipailemme jälleen kuuntelijoilta ja katselijoilta kysymyksiä Petterinkin ihmeteltäväksi. Toimituksen vakiokaartista jaksoon osallistuvat näillä tiedoin Miika Huttunen, Janne Pyykkönen ja Panu Saarenoja.

Pelaajacast numero 217 äänitetään keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, torstaina 11. lokakuuta. Videotaltiointi julkaistaan aikataulusyistä poikkeuksellisesti vasta seuraavalla viikolla.

Kysymykset voi välittää toimituksen tietoisuuteen peräti neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Kommentit

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Testaatteko vuoden aikana paljonkin Japanista tulevia pelejä? Ja kuinka moni näistä on sekundaa?

Käyttäjän ozzi kuva
ozzi

Tervehdys castiläiset!

Miltä tuntuu arvioida pelejä tutuilta kehittäjiltä/pelitaloilta (esim Remedy tai muut suomalaiset pelitalot)? Tuleeko tällaisia pelejä arvostellessa koskaan kiusausta antaa korkeampaa arvosanaa kuin mitä peli itse ansaitsisi? Arvosanoilla on kuitenkin, jos ei välitön niin ainakin välillinen, vaikutus pelin myyntiin ja näin ollen tuttavien toimeentuloon.

Lähestyvätkö julkaisijat/kehittäjät koskaan lehteä pyytäen antamaan korkeita arvosanoja vastapalveluksia (rahaa) vastaan? Kuinka suuri ongelma maksetut arvostelut ovat ylipäänsä pelimedioissa?

Kiitos erinomaisesta lehdestä ja podcastistä, sekä mukavaa syksyn jatkoa koko tiimille!

Käyttäjän Dongshan kuva
Dongshan

Miltä teistä näyttää VR- pelien nykyisyys ja tulevaisuus?

Sonyn PSVR:llä on hyvä putki päällä nyt kun Firewall Zero Hour ja Astro Bot ovat saaneet kehuja, ja muita mielenkiintoisia pelejä on tuloillaan, kuten Blood and Thruth.
PC:n VR laitteita en itse omista, mutta tuntuu, että niille ei ole samanlaisia isomman profiilin ja isojen tiimien tekemiä pelejä tullut. Fiilis on edelleen odottava, kuin silloin kun Rift ja Vive alunperin tulivat markkinoille. Valvekin kehui, että heillä on pari peliä tuotannossa Vivelle, mutta niistä ei ole kuultu mitään.

Käykö tässä pelien kohdalla lopulta niin, että high end VR pelit kuolevat pois ja jäljelle jää vain PSVR ja todella kevyitä pelejä pyörittävä Oculus Quest?

Käyttäjän samojedi kuva
samojedi

Onko toimituksen tukemiseen paras tapa, Pelaaja-lehden tilaamisen jälkeen, ostaa pelejä Pelaaja shopista?

Käyttäjän Losstarot kuva
Losstarot

Tervehdys kaikille pelaajacastilaisille!

Koska lokakuu on perinteinen halloween-kuukausi ja kaikenlaisen kauhuilun parasta aikaa vuodessa, niin esitän tämän tiimoilta seuraavat kysymykset kaikille castilaisille:

- Mikä on pelottavin peli, jota olet pelannut? Onko jonkin pelin ilmapiiri käynyt niin piinaavaksi, että se on jäänyt kesken?

- Mikä on lempikauhuelokuvasi?

Omalla kohdalla ahdistavimmiksi pelikokemuksiksi nousevat Dead Space 1 ja Alien Isolation. Molemmat pelit tuli kyllä pelattua loppuun asti, mutta pelikertojen välissä piti pitää toipumistaukoja ja tasata sydämen tykytystä.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Hei Petteri, vaikka en ollenkaan kuluta animea ovat Idän lumo-blogisi olleet todella laadukkaita ja avanneet hyvin aasialaista maailmankatsomusta meille pohjoisen perukon asukkaille. En muista oletko maininnut jossain blogissasi näistä asioista joten kysytäänpä.

- - - - -

Mikä on tällähetkellä mielestäsi Japanin suosituin ja miksi:
* peli ja/tai pelisarja
* anime sarjakuva
* anime-tv sarja
* anime-elokuva
* ja elokuva joka ei ole animea?

Ja sama lista vasta myöhemmin tulevista asioista eli kovin hype? Ja uskotko että ne onnistuvat täyttämään niille asetetut odotukset vai ei?

- - - - -

Nintendo on aina keksinyt omaperäisiä konsoleita verrattuna Sonyyn ja Xboxiin, mitä arvelet että Switch 2-versio tulee sisältämään ja mitä Nintendo aikoo tehdä Switchin jälkeen?

- - - - -

Jos länsimaalaisten pitäisi ottaa yhden asian suhteen oppia idästä, mikä se olisi? Entä toisinpäin?

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Kuka on toimituksen kovin ponimies nyt kun Kaitila lähti talosta?

Käyttäjän Make-1991 kuva
Make-1991

Tervehdys...
Kiitos taas loistavasta lehdestä ja varsinkin kattavasta RDR2 palstasta ja siitä innostuneena tiedustelisin että uskotteko että Red Dead Redemption 2 voisi yltää GTA 5:n huimiin myyntilukuihin?

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Tervehdys castilaiset!

Suosikki synthwave artisti(t) ja miksi? Mikäli sikäli kyseinen genre on tuttu.

Masennuksen täytteistä synkkää syksyä kaikille!

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Jos petteri tekee blogia animen suomidubeista tsekkaa tää videolinkki https://youtu.be/1T_TLBZxY4U

onko agapio racing team kellekää ennestää tuttu?