Eemeli Rekunen palaa Pelaajacast-vieraaksi – lähetä kysymyksesi heti! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Eemeli Rekunen palaa Pelaajacast-vieraaksi – lähetä kysymyksesi heti!

26.03.2023 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
7
Eemeli Rekunen palaa Pelaajacast-vieraaksi – lähetä kysymyksesi heti!

Eemeli is back baby!

Kyllä, Eemeli Rekunen saapuu näillä näkymin Pelaajacastin vieraaksi ensi viikolla. Nyt jos koskaan on siis oikea aika esittää kuumimmat kysymykset. Hyvällä tuurilla niihin saa vastaukset torstaisessa Pelaajacastissa.

Mukana myös Ville, Janne ja Panu!

Tuttuun tapaan toivoisimme kysymyksien saapuvan perille keskiviikkoaamuun mennessä.

Näin lähetät kysymyksiä:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tänne.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord: 
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle

Muistathan myös uudistuneen Castin ystävä -jäsenyytemme!

Castin ystävä

Liittymällä Castin ystäväksi hintaan 4,99 € /kk, saat tilauskautesi ajaksi:

  • Katsaus kulissien taakse -postaukset
  • Kuukausittaisia bonusjaksoja (ml. Side Quest, sekä pääsy vanhojen jaksojen kirjastoon),*
  • Pelaajacast LIVE!
  • Pääsy Castin ystävien omalle Discord-kanavalle
  • Uskollisuusmerkki chattiin ja kommenttiosioihin
  • Tuet aidosti kotimaista pelimediaa ❤

*Pääsy bonusjaksojen ja muun yksinoikeussisällön kirjastoon vaatii aktiivisen Castin ystävä -jäsenyyden. Pääsy sisältöön evätään YouTuben toimesta jos tilaus katkeaa.

LIITY HETI!

Kommentit

Käyttäjän Aplay kuva
Aplay

Päivää! Mahtavaa, kun castissa on pitkästä aikaa vierailija ja vielä laadukas sellainen.

Viettäkäämme hiljainen hetki Wii U ja 3DS e-shopin muistolle. Huoh. Tulee aina suru puseroon, kun näin käy, Retro Ykä varmasti ymmärtää… tai no jos ei ymmärrä niin Ykä on liian retro eikä muista mitään vuoden 99 jälkeen tapahtunutta.

Suorititteko te viime hetken ostokset ja ostitte joitain pelaamattomia klassikoita (tai täyttä roskaa)? Entä minkälaisia muistoja teillä on 3 ja 2DS:tä?

Hä-hää, ette päässeetkään minusta vielä eroon! Loppuun vielä yksi kysymys, nimetkää lempipokémonpelinne.

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

tämä jäi mainitsematta numerosta 313 on ruutu zappruderin kaitafilmillä jossa jfktä ammutaan
eikö retroykä ole twitchissä?
käyttääkö ykä kuvaputkitelkkua vai millä hän kytkee retrokonsolit moderneihin töllöihin?

Käyttäjän lindario kuva
lindario

- Eemelin aikana monilla lehden tekijöillä oli henkilökohtaisia tabuja, mutta vettä on ehtinyt virrata sillan ali. Ovatko verkkomoninpelit siis löytäneet jo tiensä Villen sydämeen, gangstarap "Kajaanin Cole Train" Pyykkösen soittolistoille, entäpä kultakutritiarat rehtori Rekusen päähän?

- Millaisia odotuksia on tulevaa Tetris-elokuvaa kohtaan?

- Mitä tuumailette Star Fox -sarjasta? Animaattori Matthew "Fredryk Phox" Gafford julkaisi aivan muutama päivä sitten kuuden vuoden ajan pieteetillä käsin piirtämänsä Fox in Space -fanielokuvan, joka on eräänlainen Ralph Bakshi -henkinen film noir -näkemys Star Foxin maailmasta. Sarjalle tuntuukin, useimpien Nintendon omistusten tapaan, satavan kasapäin rakkautta melkein mistä vaan paitsi itse Nintendon suunnalta.

- Minkälaisen kateetin antaisitte tässä vaiheessa kahdeksannesta konsolisukupolvesta? Omasta puolesta on pakko myöntää penseys, eli se, että nykymenolla seitsemättä polvea (Wii/X360/PS3) ei ainakaan AAA -tarjonnan osalta tulla välttämättä koskaan ylittämään.

- Mitä asioita Suomen historiasta haluaisitte edustettavaksi pelimuodossa? Kiinnostaisiko enemmän talvisodan sotilasräiskintä vaiko templari-Bobrikovin salamurha?

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Mitä muita legendaarisia lausahduksia Eemeli on jättänyt Pelaajan historiaan kuin "Thomas, monta sivua? 100 sivua! 100 SIVUA, 100 SIVUA!"

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Valtakunnan vihatuin, Retro, Ykä, tervetuloa!

Tämä on yleisesti kaikille. Itse työskentelin erilaisissa asiakaspalvelutöissä pitkälti yli kymmenen vuotta ja monesti sain kuulla kommenttia muilta, että miten ihmeessä tuota kukaan kestää.

Vähän tästä tuli mieleen, kun välillä erehtyy seuraamaan noita uutisten ja artikkelien kommenttiosioita. Lukeeko niitä joku(Niklasko nykyään?)teillä aktiivisesti? Osaanottoni jos joutuu seuraamaan.

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Jeboau däytch! Tervehdys arvon castilaiset! Mahtavaa päästä kuulemaan taas Rehtoria castissa!

Onko castiin osallistujilla varteenotettavia näkemyksiä onko lähiaikoina mahdollisesti tulossa ps5 pro malli, joka löisi tehojensa puolesta nykyhetken konsolit laudalta? Entä mitkä ovat valistuneet arvionne milloin GTA 6 julkaistaan? On käsittämätöntä että GTA V edelleen sinnittelee markkinoilla ja on nyt julkaistu jo kolmannella sukupolvella. Olisiko teidän mielestänne aika jo tulla uutta versiota? Entäs mitkä fiilikset, olisiko GTA IV:stä ideaa tehdä uutta remasteroitua versiota?

Onko Rehtori innostunut PowerSlapistä? Omasta mielestäni aivan täyttä pashkaa ja UFC pakottaa PowerSlap sisältöä aivan liikaa omissa kanavissaan. Entäpäs onko castiinosallistujat päätyneet katsomaan MILF Manor realitysarjaa TLC kanavalta?

Megapommista tulee heinäkuussa kuluneeksi 15 vuotta. Aivan uskomatonta, eikö totta! Onko jotain juhlimisen tynkää tulossa, PelaajaNights special featuring Paha Janne Kaitila? Ei varmaan mikään podcast ole ollut 15 vuotta olemassa edes koko maailmassa? ”Maailman vanhin yhtäjaksoisesti julkaistu peliaiheinen podcast”.

Keep on going strong!

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Ubisoft on viimeisimpänä jättäytynyt pois E3-messuilta. Miten tapahtumaan saataisiin uutta ryhtiä? Kenties Eemeli voisia kavuta lavalle heittelemään pelaaja-swägää rahvaan päälle?