Ensi viikon Pelaajacastissa aikataulumuutoksia – Lähetä kuulijakysymyksesi viikonlopun aikana! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Ensi viikon Pelaajacastissa aikataulumuutoksia – Lähetä kuulijakysymyksesi viikonlopun aikana!

29.10.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14
Pelaajacast 179: Kysy Pelaajalta

Ensi viikon Pelaajacast äänitetään poikkeuksellisesti jo maanantaina. Aikataulusyistä Pelaajacast 179 tarvitsee siis kuulijakysymyksiä perinteikkääseen Kysy Pelaajalta -osioon jo viikonlopun aikana.

Mikäli pohdit kuka kysymyksiin on tällä erää vastailemassa, luvassa on näillä näkymin tuttu ja turvallisen tasapaksu perusjakso Miika Huttusen, Janne Pykkösen, Ville Arvekarin ja ehkäpä jopa Janne Kaitilan voimin.

Vaikka jakso äänitetään jo maanantaina, se julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa tuttuun tapaan torstaina, joka on marraskuun 3. päivä.

Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää kolmella eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi uutta Kysy Pelaajalta 179 -kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä k kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Kommentit

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

1. Kiinnostaako Titanfall 2 ja meinaatteko pelata sen moninpeliä vai viekö joku muu moninpelin sen ajan esim. Battlefield 1?
2. Vieläkö joku toimituksessa pelaa Pokemon go:ta ja vaikuttiko halloweenin kunniaksi saadut tuplat candyt ym. pelaamiseen? Itse pelasin ihan hulluna, kun sai helpomalla candyjä.
3. Juhliko kukaan Halloweenia?
4. Saako Pelaaja ilmaisia lippuja GameXpoille?
5. Onko Pelaashopilla tarjouksia Gamexpoilla?

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

1. Paras peliin pohjautuva elokuva/elokuvasarja?
2.Paras elokuvaan pohjautuva peli?

Mitä odotuksia tulevasta assassin’s creed leffasta?
Kiitos mahtavasta dishonored 2 ensitestistä, tätä lisää! Keep up the good work.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

- Odotuksia/toiveita Switchin tulevaa 3D-Mariota kohtaan?

- MGS-alkuperäinen vai Twin Snakes?

- Mikä on ollut mieleen painunein strategiapelin tallennuksenne/"läpipeluunne"?

- Mikä sujuu (tai on sujunut) Huttuselta parhaiten: latina, heprea vai muinaiskreikka?

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Missä pelissä on hienoin arkkitehtuuri eli onko peliossä tulllut vastaan paikkaa joka arkkitehtuurillaan saa pysähtymään ja ihastelemaan kyseistä paikkaa

esimerksisi nuka colan tehdas fallout New vegas pelissä jäi itselläni jai mieleen. mikä paikka teille on jäänyt mieleen eniten arkkitehtuuristaan?

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

Yo!

Aivan ensiksi haluan kiittää toimitusta kerrassaan ensiluokkaisista cästeistä, joissa kohtuullisen läpän taso on säilynyt ennallaan vuodesta toiseen Huttusen mahahaavoista ja Pyykkösen kolmiolääke-koomista huolimatta -> keep up the good work!

Eksyin tuossa muutama päivä takaperin katselemaan juutubesta jaksoja vanhasta kunnon TiltTV:stä, joiden seurauksena päätin ottaa selvää josko samaisesta paikasta löytyisi myös lähes legendaksi muodostuneen pelitoimittajagurukaksikon - Puhan & Huttusen vanhaa tuotantoa. Jonkin aikaa etsittyäni jouduin kuitenkin pettyneenä toteamaan että yhden yhtäkään jaksoa Play-peliohjelmaa ei sivustolle oltu upattu, eikä EDES Moon-TV:n rautaakin rautaisemmista kulta-aikaformaateista löytynyt havaintoja.

Kysynkin siis, että sattuisiko jostain toimituksen salaisista kätköistä/ Puhan jemmoilta mahdollisesti löytyä tämänkaltaista settiä vielä varastosta? Väittäisin että jokainen vähänkin nostalgiasta nauttiva lukija/kuuntelija olisi melkoisen mielissään jos tällaistakin herkkua saataisiin joskus HD-kanavalle. :)

Hyytävän hyvät halloweenit koko toimitukselle (ja hyvää arki-torstaita jokaiselle kuuntelijalle)!

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Länsirintamalla, tai siis kirjarintamalla on ollut hiljaista castin puolesta viime aikoina. Mitäpä olette lukeneet hiljattain, olisiko esimerkiksi jotain uutta hyvää fantasia- tai scifikirjallisuutta, jota voisitte suositella?

Käyttäjän Difool kuva
Difool (ei varmistettu)

Hei,

Viime castissa mainittiin William Gibsonin Neurovelho, joka lienee ensimmäinen tyylipuhdas cyberpunk-teos. Onko Pelaajan kulttuuritoimitus lukenut K.W.Jeterin Tohtori Kyytä?

Jeterin lähtökohta lienee ollut kirjoittaa kauhuskenaario lähitulevaisuudesta. Tohtori Kyy valmistui jo 70-luvun alussa, mutta ronskista sisällöstään johtuen se ei löytänyt kustantajaa ennen 80-luvun puoliväliä.

Monet kirjan elementeistä enteilevät vahvasti cyberpunkia ja oikeastaan ovat jo sitä: toisikseen kurottuvat jättiläiskaupungit (sprawl), kyber-liitännäiset ja kehonmuokkaus, jopa kyberavaruus on mukana, piirre, joka ilmeisesti puuttuu muista Neurovelhoa edeltäneistä cyberpunkahtavista teoksista. Tietoverkkona tosin toimii kaapeli-tv-verkko. Surffaus kyber-avaruudessa ei tässäkään tapauksessa tainnut ilman ylimääräisiä rohtoja.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Oliko kukaan kirjamessuilla?

Onko kiinnostanut öörli axsessissa oleva My Summer Car tai uusitun Carmageddonin Yhdysvaltojen presidentinvaaliaiheinen laajennus, jossa on kaksi tunnistettavaa hahmoa lisää yliajettaviksi?

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Mitä mieltä olette Nintendo Switchistä? Onko Kaitila jo täpinöissään? Laite on ehtinyt jo herättää netissä paljon itkua ja parkua, kun se ei nyt vastaa tehoillaan tuhansien eurojen huippu PC:tä. Moni onkin jo tämän vuoksi ehtinyt tuomitsemaan sen flopiksi.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Mietteitä Dark Souls 3: Ashes of Ariandel lisäsisällöstä?