Janne Kaitila saapuu Pelaajacastin vieraaksi tällä viikolla - lähetä kysymyksesi nyt! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Janne Kaitila saapuu Pelaajacastin vieraaksi tällä viikolla - lähetä kysymyksesi nyt!

22.11.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
6
Janne Kaitila saapuu Pelaajacastin vieraaksi tällä viikolla - lähetä kysymyksesi nyt!

Kyllä, luit aivan oikein.

Itse Finngamer, eli Janne Kaitila liittyy vierailemaan iloiseen joukkoomme tämän viikon torstaina. Keskustelemme varmasti ainakin uudesta God of Warista, Pokémonista ja ehkä jopa kuulemme Kaitilan mietteitä Magicin nykytilasta! Kaitilan lisäksi paikalla on normaalijengi, eli Ville, Janne P, Niklas ja Panu!

Jakso ponnahtaa podcast-palveluiden katalogiin torstaina ja videota voidaan odottaa lähtökohtaisesti perjantaiksi. Laita kysymyksesi ja muut kommenttisi kuitenkin meille ennen keskiviikkoa ja kyseisen päivän kahdettatoista kellonlyöntiä!

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen Facebook-nostoon.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord: 
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Kommentit

Käyttäjän Lanttu kuva
Lanttu

Edellisessä castissa esitetyn kirjakysymyksen innoittamana: Mikä on paras lukemanne puhelinluettelo? Mikä alue ja mikä vuosikerta?

Käyttäjän lindario kuva
lindario

- Miten suhtaudutte katoavaisuuteen ja ohimenevyyteen peliharrastuksen tiimoilta? Kaikkihan peleissä on lopulta alttiina katoamiselle, sillä ennen pitkää kaikkien laitteiden komponentit haurastuvat ja hajoavat, pelit ja laitteet voivat kadota tai tuhoutua, lähdekoodit saattavat hukkua, studiot, verkkopelit ja kauppapalvelut ovat alttiita sulkeutumiselle ja vanhojen pelien tekninen yhteensopivuus uusien alustojen kanssa saattaa muuttua vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi esim. televisiotekniikan tai käyttöjärjestelmien vaihdoksen myötä. Myös pelinkehittäjät sekä vanhat pelikaverit saattavat ajan myötä kadota, sanan monessa merkityksessä. Onko pelikulttuurin väliaikaisuus jotain minkä kanssa olette tulleet ajan myötä sujuiksi vai onko sen huomaaminen tuskallista?

- Panun viimekertaisen tilityksen jälkeen on pakko toistaa laajennettuna kuukauden takainen kysymykseni: onko Sonicilla mitään tulevaisuutta, mikä sarjassa voi mennä toistuvasti niin pahasti pieleen ja ennen kaikkea miten sarja on edelleen niin hämmentävän suosittu? Vauhtisiilin ketjukolarointi on jatkunut vähintään PS2-ajoilta asti mutta fanikunta sen kuin tuntuu pysyvän istuimillaan.

- Mikä vanhemmuudessa on parasta ja minkä takia lapsia kannattaisi hankkia?

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

Voittaisiko kaitila south parkin kennyn mtgssä sarjassahan oli jakso jossa kenny on varsiainen korttihai. Onko syntynyt kaitiloilla riitaa jannen pelikeräilystä kun yksi huone vie kokoelmasi

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Mitä mieltä Kaitila on MTG:n 30th Anniversary Edition $999 maksavista proxyja sisältävistä boostereista?
Mitä tykkäsit 40K MTG commander pakoista?
Oletko tehnyt uusia kortti tai warhammer hankintoja viimeaikoina?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Pelaako Kaitila MTG Arenaa? Suosikki kortti uusimmasta setistä?

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari

Ei kyssäriä luvassa, mutta kiitos, kun viime castissa sain mielenrauhan kuulemalla lisää tästä "Kraken nousee" sävelestä. Tänks :D