Kasmir palaa torstaisen Pelaajacastin tähtivieraaksi – lähetä kysymyksesi keskiviikkoon mennessä! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kasmir palaa torstaisen Pelaajacastin tähtivieraaksi – lähetä kysymyksesi keskiviikkoon mennessä!

21.10.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
17
Thomas Kirjonen, Kasmir, Tumppi, Pelaajacast, Kysy Pelaajalta, Kysy Kasmirilta
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Pelaajacastin tämän viikon tähtivieraaksi palaa muusikko Kasmir, eli Tumppi, eli Thomas Kirjonen! Tavan mukaiseksi aktiiviseksi pelaajaksi tunnustautuvalle Kasmirille voi lähettää kysymyksiä jaksoa varten.

Mikäli edelliset turinatuokiomme Kasmirin kanssa ovat jääneet välistä, viimeisimmät vierailut tapahtuivat jaksoissa 231 sekä 221.

Pelaajacastin tämän viikon jakson 239 äänitykset ja kuvaukset tapahtuvat keskiviikkona aamupäivästä, joten muistathan lähettää kysymyksesi ajoissa! Myös toimitukselle, josta paikalla näillä tiedoin Huttunen, Pyykkönen ja Arvekari, voi lähettää omia kysymyksiä.

Näin saat kysymyksesi perille asti:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fihin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacast 239 julkaistaan torstaina 24. lokakuuta. Videoitu versio pyritään julkaisemaan heti editointi-, siirto- ja prosessointirumban valmistuttua, eli alustavasti perjantaina.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

1. Puhukaapa Outer Wildsista, jos on pelattu. Oli nimittäin yksi muistettavimmista pelikokemuksistani pitkään aikaan. Alussa hieman hidas ja moni saattanee jopa jättää kesken sen vuoksi mutta pelillä on tarjota niin paljon wau-hetkiä, että en heti toista muista.

Tutkittavana pieni galaksi, jossa useita planeettoja, jotka nekin mitä mielikuvituksekkaampia tapauksia. Saati sitten kun alkaa miettimään miten sille eräälle satunnaisesti bongattavalle lentelijälle pääsee laskeutumaan ja miten siellä ylipäänsä koko ympäristö ja muu käyttäytyy... Huh huh.

Pelin isoin miinus on se, ettei sitä voi pelata uusiksi niin ettei muistaisi mitään.

Ilmeisesti Subnautica on jotain samansuuntaista? No, se tuli tilattua koska halusin heti jotain samankaltaista pelattavaa, jossa on oikeasti mysteerin tuntua ja löydettävää.

2. Yooka-Laylee ja mahroton läpyrintti: onko tästä mitään sanottavaa? Jotain puhetta lukenut että olisi Donkey Kongien tasoinen tasohyppely ja tulikin tilattua se Subnautican kaveriksi. Pelin otsikon labyrintti eli jonkinlainen päätöskenttä ilmeisesti saattaa olla vaikeakin mutta itsellä on Celestet sun muut taustalla, joten vaikea uskoa että se menisi tai pääsisi sille tasolle.

3. Käytättekö Xbox Game Passeja tai muita vastaavia? Itsellä reilusti ensi vuoteen tuo voimassa ja löytänyt tuolta nyt useita helmiä, joihin lukeutuu tuo Outer Wilds. Olisi hyvin varmasti mennyt ohi ilman tuota palvelua. Ainoa miinus on se, että tulee vähän huono omatunto kun ei tukenut loistavaa peliä mutta kun sen pelin loistavuuden tietää vasta jälkeenpäin. On siellä nimittäin useampi nimike myös sellainen, että on ollut hyvillään että on jäänyt ostamatta.

4. Onko se hiton Death Stranging oikeasti hyvä peli? Tai onko se ylipäätänsä peli?

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster

Tuli katsottua People Make Games YT-kanavan dokkari "Investigating Athene, the Youtuber who started a religion".
Ei ollut sieltä kivoimmasta päästä mutta sitäkin tärkeämpi dokkari.

Onko toimitus katsonut kyseisen videon? Mikä on teidän ikävin/ epämieluisin haastattelu jonka olette toimittaja-urillanne tehnyt?
Entä onko Kasmirille jäännyt mieleen joku todella epämieluisa haastattelu muistiin esim. Smithin salakuvaus-tapauksesta?

https://youtu.be/EgNXJQ88lfk

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster
Lainaus zappah

.2. Yooka-Laylee ja mahroton läpyrintti: onko tästä mitään sanottavaa? Jotain puhetta lukenut että olisi Donkey Kongien tasoinen tasohyppely ja tulikin tilattua se Subnautican kaveriksi. Pelin otsikon labyrintti eli jonkinlainen päätöskenttä ilmeisesti saattaa olla vaikeakin mutta itsellä on Celestet sun muut taustalla, joten vaikea uskoa että se menisi tai pääsisi sille tasolle.

Tuossa uudessa Yoaka-Leelissä on sen labyrintin idea vähän niinkuin Zelda BOTW:ssa eli pelin viimeinen ja vaikein kenttä on heti pelattavissa mutta muita kenttä pelaamalla voi vikasta kentästä tehdä itselleen helpomman.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Bada bim bada bum!

Onko Kasmirin manageri vieläkään tietoinen siitä, että herra käy salaa Pelaajan toimistolla mehustelemassa peleistä sekä MTG:stä?

Mikä on Kasmirin ensi vuoden odotetuin peli: Last of Us 2, FFVII Remake, Cyberpunk 2077, vaiko kenties jokin muu? Mites muu toimituksen väki?

P.S. Saavutin vihdoin ja viimein tähän mennessä elämäni merkittävimmän merkkipaalun: olen kuunnellut nyt jokaikisen julkaistun Pelaajacastin. Tämä monivuotinen taipale alkoi muutama vuosi sitten kun casteja oltiin julkaistu päälle 190 kappaletta. Tällöin kuuntelin aluksi castia hiukan satunnaisesti, mutta sattuneesta syystä jakso numero 195 "Kasmir-cast" sai minut koukkuun tähän korviahivelevään, keskinkertaisesta läpästä koostuvaan ekstaasiin. Aloitin näin ollen kuuntelemaan vanhoja casteja ensimmäisestä jaksosta lähtien ja olen nyt vihdoinkin saanut tämän saagan päätökseen. Tätä juhlistaakseni laitoin lehden vuodeksi tilaukseen tukeakseni toimintaanne. Lainatakseni erästä vakiokuuntelijaa: keep up the good work!

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Sitä vaan lähdin rummuttamaan, että hienosti vedit kylmiltäs neitosen kolmekymppisillä Espoossa 2014 yksityiskeikan. Olin bileissä, eikä mulla ollut mitään hajua kuka olit, mutta kun Vadelmaveneen taustat pärähtivät iPadilta soimaan, niin biisin sentään tunnistin! Loppukesästä tiesinkin vähän enemmän, vaikka en seurannut musiikkiasioita edes aktiivisesti.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Koulujen syyslomaviikko ja Fortniten musta-aukko, parhaat läpät teinien hermoromahduksista?

Jokeri: leffa, Joaquin, sekä moraalinen paniikki?

Käyttäjän Eldacar kuva
Eldacar

Halipatsuippa, mitäs tytöt?

Mikä on cästiläisten autiosaarivalinnat? Eli minkä kirjan, musiikkilevyn ja pelin ottaisitte mukaan sille kuuluisalle autiosaarelle.
Ja pliis, ei mitään kikka3-vastauksia tyyliin "ottaisin kirjan, jossa kerrotaan kuinka kookospähkinöistä saa tehtyä valtamerilaivan", vaan kysymyksellähän haetaan niitä juuri teille parhaita teoksia, jotka ovat vaan niin hyviä, tai niistä löytyy aina jotain uutta. Ja vaikka tällä saarella onkin ne sähköt ja tarvittava pelikone sille autiosaaripelille, siellä ei ole nettiyhteyttä. Eli ihan yksinpeliä haetaan, kun eihän siitä haaksirikosta ketään muuta selvinnyt. Nyyh.

Käyttäjän Fat Dumbo kuva
Fat Dumbo

Moi.

Parin viikon intensiivisen pelaajapodcast tykityksen jälkeen päätin laittaa lehden kestotilaukseen, olette saaneet minut löytämään uuden kipinän pelaamiseen!
Haluaisin kuulla mielipiteenne nykyisten pelien äänimaailmasta. Harvemmin kuulee puhetta, kuinka paljon äänipuolella on otettu loikkauksia sukupolvelta toiselle (surround sound, 3d sound yms). Itse havahduin tähän pelatessa God of waria, ensimmäisen kerran kun world serpent avasi suunsa, nurkassa oleva 12-tuumainen rupesi pauhaamaan siihen tahtiin, että taisi koko kortteli säikähtää maailmanlopun tulevan. Control onnistuu myös todella hyvin luomaan äänillä tunteen, että nyt lentää oikeasti raskasta tavaraa seinille. Minkälaisilla äänentoistovehkeillä toistatte äänipuolen, ja kuinka paljon äänimaailma vaikuttaa teidän arvioihin peleistä?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Minkälaisia oppilaita olitte koulussa ?

Mikä on paras tapa sekoittaa (MTG) kortit ?

Meinaako Huttunen päivittää eliitti ohjaimensa uuteen malliin ? Saadaanko Kasmir myös hyppäämään boxin kelkkaan tämän Jeesuksen ylösnousemukseen verrattavan julkaisun yhteydessä. Tattien vastusten säätö, 3 ohjaimeen tallentuvaa profiilia yms. herkkuja. Kyllä näillä aina Scuffin voittaa..

Missä kunnossa Kasmirin Scuffi on ?

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Tervehdys arvon castilaiset!

Kuinka monta HUTT pistettä saa jos on kuunnellut kaikki 238 pelaajacastia vähintään kerran? Saako PelaajaHD videoista HUTT pisteitä? Voiko HUTT pisteitä käyttää Pelaajashopissa Pelaajan fanituotteiden hankkimiseen? Onko tiedossa ketään H-Townin ulkopuolista henkilöä jolla olisi Pelaaja complete collection? Mikä on Huttusen kirpaisevin makutesti, entä maukkain? Ovatko muut tehneet peliaiheisia makutestejä? Onko Tumppi pelannut Controllia, mielipiteet pelistä jos on? Mitkä Tumpin odotukset Death Strandingistä? Osallistuitteko ilmastolakkoon? Mikä on paras ilmastoteko jonka olette eläissänne tehneet?

Armolliset kiitokset kaikesta tekemästänne sisällöstä!!