Kevätkauden viimeinen Pelaajacast saapuu tällä viikolla – lähetä kysymyksesi heti! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kevätkauden viimeinen Pelaajacast saapuu tällä viikolla – lähetä kysymyksesi heti!

6.06.2023 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
4
Kevätkauden viimeinen Pelaajacast saapuu tällä viikolla – lähetä kysymyksesi heti!

Pelaajacastin kevätkauden kauden viimeinen jakso on tuloillaan, joten nyt jos koskaan kannattaa lähettää meille kuumia kyssäreitä! Esitäthän kysymyksesi keskiviikkoaamupäivään mennessä.

Tämän viikon normaalissa Pelaajacastissa on näillä näkymin paikalla normipoppoo ja se julkaistaan tuttuun tapaan torstaiaamusta kaikissa julkaisukanavissamme.

Tiesithän muuten, että Castin ystäville suunnattu yksinoikeussisältö ilmestyy normaalisti myös kesällä, eli Castin ystävät pääsevät nauttimaan Pelaajacast-meiningistä koko kesän ajan.

Castin ystävät pääsevät myös seuraamaan ja osallistumaan tämän viikon torstaina Pelaajacast LIVE! -lähetykseen. Se alkaa kyseisenä päivänä klo 17 meidän YouTube-kanavallamme – be there!

Näin lähetät kysymyksiä:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen Facebook-nostoon.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord: 
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle

Muistathan myös Castin ystävä -jäsenyytemme. Castin ystävät nauttivat uudesta Pelaajacast-sisällöstä koko kesän ajan!

Castin ystävä

Liittymällä Castin ystäväksi hintaan 4,99 € /kk, saat tilauskautesi ajaksi:

  • Katsaus kulissien taakse -postaukset
  • Kuukausittaisia bonusjaksoja (ml. Side Quest, sekä pääsy vanhojen jaksojen kirjastoon),*
  • Pelaajacast LIVE!
  • Pääsy Castin ystävien omalle Discord-kanavalle
  • Uskollisuusmerkki chattiin ja kommenttiosioihin
  • Tuet aidosti kotimaista pelimediaa ❤

*Pääsy bonusjaksojen ja muun yksinoikeussisällön kirjastoon vaatii aktiivisen Castin ystävä -jäsenyyden. Pääsy sisältöön evätään YouTuben toimesta jos tilaus katkeaa.

LIITY HETI!

 

Kommentit

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Miten kovasti tulee Alan wake 2 digital only julkaisu näkymään myynneissä? Täältä ainakin hävisi heti day one ostaja.

Kesän paras jäätelö? Joko pyykkösellä on vaihtunut lempparijätski?

Käyttäjän Tapiiri kuva
Tapiiri

Mitä tapahtui pelaajacast 2.0:lle?

Käyttäjän Paha_Arkkitehti kuva
Paha_Arkkitehti

Sonicin luojaa Yuji Nakaa uhkaa kahden vuoden vankeustuomio laittomista sisäpiirin kaupoista. Kuvitellaan, että teillä on tilaisuus pelastaa Naka vaihtamalla hänen tilalleen joku toinen pelialan merkkihahmo. Kenet valitsette? Itse näkisin mielelläni David Cagen telkien takana. #freenaka

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Viime kästin kyssäriosio tuli missattua, joten etukäteen pahoittelut taas "vaihteeksi" nälkävuoden pituisesta kysymysnivaskasta:

- Millaista Suomen pelikulttuuri oli 90-luvun laman olosuhteissa? Näin jälkikäteen katsottuna 700-1000 markan hintaiset konsolipelit kuulostavat huonolta yhdistelmältä kansantuotteen romahduksen kanssa.

- Olen toistaiseksi onnistunut välttymään näkemästä (ironisesti juuri Infinity Waria lukuunottamatta) käytännössä mitään MCU-elokuvia. Nyt kesäproggiksena on kuitenkin katsoa läpi kronologisessa järjestyksessä lähes koko kaanon ja prologivaiheen Captain America: First Avenger sekä Agent Carter -sarja ovat jo paketissa. Nolon ja typerän CA:n jälkeen Agent Carter yllättikin laadullaan ja ajattelin siksi lisätä maratooniin tv-puolelta vielä ainakin Agents of SHIELDin. Mitä tuumailettekin Marvelin tv-sarjoista, entä liittyykö niihin Shield-sarja poislukien jotain mikä olisi leffojen yleisen juonen kannalta relevanttia tai syventävää?

- Kuinka suuren osan Nintendon liikevaihdosta arvelisitte koostuvan firman patenteista? Nintendon patenttisalkku on tunnetusti kadehditun paksu, mutta siitä ei useinkaan kuule puhuttavan yritysmaailman ulkopuolella.

- Ihmisten keskittymis kyvyn sekä luku taidon lasku ovat olleet kevään mitaan paljon esillä tiedotus välineissä. Mitä ajatuksia teillä herää lukemisen sekä etenkin luku taidon nyky tilasta?

- Miksi scifi- ja supersankaritarinat ovat niin obsessoituneita kreationismiin? Ihmiskunta ei koskaan tunnu syntyneen tai saavuttaneen nykyistä älyllistä tasoaan luonnolista kautta, vaan kaiken takana on aina joku ulkoavaruuden limahyttyskartioiden suuri ennalta määrätty suunnitelma?

- Mitkä tieteisromaanit pääsevät mielestänne lähimmäs Mass Effectien tunnelmaa, entä ovatko viralliset Mass Effect -romaanit mistään kotoisin?

- Löytyykö cästilaisiltä hiljattain mehukkaita saagoja suurstrategian maailmasta?

Lopuksi kaikille lämmintä ja levon täyteistä kesää!