Kysy Pelaajalta 109 / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kysy Pelaajalta 109

14.05.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
20

Pelaajan uusin podcast, eli Pelaajacast, julkaistaan näillä näkymin aikataulussaan tämän viikon torstaina, 16. toukokuuta.

Ennen kuin toimituksen "vanhat ukot istahtavat lässyttämään tunnin" videopeleistä ja pelialan enemmän tai vähemmän ajankohtaisista tapahtumista näin seuraavan sukupolven Xboxin julkistuksen ja E3-messujen kynnyksellä, kuuntelijoilla on mahdollisuus lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä podcastin perinteikästä Kysy Pelaajalta -osiota varten.

Omat kysymykset voi lähettää alla olevan kommenttisarakkeen avulla.

 

Kommentit

Käyttäjän Sai Maa kuva
Sai Maa

Mitä mieltä olette tulevan Metro: Last Lightin tapaisista ennakkotilaus-boonuksisa? Vaikuttaako esimerkiksi arvostelussa se ettei pelissä tule ilman erillismaksua tai "sokkona" ennakkoon tilaamista pelitilaa jossa kehittäjien mukaan peli on "tarkoitettu pelattavaksi", eli tämä Ranger-moodi.

Itse en ole koskaan tämän tyylisistä ennakko-boonussysteemeistä pitänyt ja tämän pelin jätän varmaan jo ihan periaatteesta hyllylle. Sen voisin vielä hyväksyä että kerran läpäisemällä saisi moodin auki, kuten monissa muissa peleissä on tehty ja ennakkoon varaaja saisi sen heti auki.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Mikä on henkilökohtaisesti paras peli joka on tullut tämän konsolisukupolven aikana, 2005-2013? PC-pelit hyväksytään myös, tottakai.

Entä mikä oli merkittävin peli joka on tällä ajalla ilmestynyt?

Ja jos virtaa riittää kolmanteen kysymykseen niin merkittävin asia mitä tällä ajalla on pelialalle tapahtunut?

Oma ehdoton suosikki tältä sukupolvelta on Journey. Samanlaisia fiiliksiä ei ole toiset pelit saaneet aikaiseksi. Tärkeäksi peliksi itse mieltäisin Minecraftin, sillä se osoittaa hyvin kuinka miljoonat ihmiset välittävät edelleen luovuudesta ja mielikuvituksesta, ja ei tarvitse olla Unchartedin tai Call of Dutyn kaltaisia kauniita skriptattuja rymistelyjä että voi saavuttaa suosiota. Oikeastaan indiepelien suuri suosion kasvu ylipäätään ja Kickstarterin menestystarinat olivat ainakin hieman alaa määrittäviä asioita, ja tätä asiaa pidän itse tärkeänä.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Toimitukselta on usein kysytty teidän mielestä parhaita pelejä, mutta mitkä pelit olivat niin huonoja että aiheuttivat traumoja, saivat teidät aiheuttamaan väkivaltaisuuksia lähellä oleville tai muuten vaan ette pitäneet pelistä ollenkaan? Eli lyhyesti: Paskimmat pelit mitä olette pelanneet.

Käyttäjän Tcmmi kuva
Tcmmi

Nyt lukion penkillä istuessani tuli mieleeni kysymys, että mitkä aineet toimituksen lukion käynyt väki itse kirjoitti ylioppilaskirjoituksissa, ja miten ne valinnat vaikuttivat jatko-opiskelun kannalta.? Eli kirjoititteko lukiossa nykyisen uranne kannalta tärkeitä aineita, vai onko niistä opiskelluista aineista mitään hyötyä jatko-opiskelun ja nykyisen uran kannalta?

Käyttäjän Kape1 kuva
Kape1

Tuliko coh2 betaa testattua?
Mitä odotuksia pelin suhteen?

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Kysymys lähinnä Janneille. Nyt kun kahden viimeisimmän Elder Scrollsin julkaisusta ja pelaamisesta on kulunut aikaa, olisi kiva vielä tässä vaiheessa tietää mielipiteenne. Oliko mielestänne Oblivionissa esimerkiksi jotain yksittäistä asiaa, joka oli hoidettu paremmin, kuin Skyrimissä? Itse tunsin pettymystä kuitenkin questien sisältöön ja suunnitteluun Skyrimissä, verrattuna Oblivionin hyvin erilaisiin ja hankaliin tehtäviin (ja hankalalla/vaikeasti löydettävällä tarkoitan jopa Fallout NV:n tasoisia löydä ja ihmettele -questeja.)

Kaitilan kommentit Skyrimin yhä rajatummasta magiasysteemistä Morrowindiin verrattuna.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Onko Iron Man 3 käyty katsomassa?

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

- Mitä Star Wars-pelejä haluaisitte nähdä EA:n studioilta(Visceral, DICE, BioWare) ja millä julkaisutahdilla?

- Kaatuuko Square Enix länkkäri peleihinsä(Hitman, Tomb Raider jne.) ja laittaa all-in Final Fantasylle?

- Uskotteko Sonyn tekevän PS Vitasta ja PS4:sta myyvän bundlen?

Käyttäjän BadassBämbi kuva
BadassBämbi

BioWaren ostettua Space Marinen lisenssin, onko mahdollista että firma saattaisi harkita pelin tekemistä nelkytkoo-universumiin vai onko kyseessä vain oikeudet kyseisen pelin jakeluun?

Käyttäjän COMhoffa kuva
COMhoffa

1. Missä maassa teistä ihmiset saavat kuulla yleismedialta eniten turhaa piikittelyä väkivaltaisista videopeleistä, Euroopassa, Amerikassa vaiko Japanissa?
2. Kuinka hyvin Platinum games mahtaa pärjätä lähitulevaisuudessa? Ottaen huomioon että heidän tilanne on ollut viimeaikoina kriittinen!