Kysy Pelaajalta #156 / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kysy Pelaajalta #156

21.09.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
13
Kysy Pelaajalta #156

Kahden viikon kiivas odotus on pian ohi. Keskinkertaisen läpän sanansaattaja, eli Pelaajacastin uusin jakso, saapuu tämän viikon torstaina. Mikrofonin ääreen astelee tälläkin kertaa Pelaaja-lehden  vakiokatras, joka pui enemmän tai vähemmän ajankohtaisia ja hyvällä tuurilla peleihinkin liittyviä aiheita.

Ja kuten tapana on, myös 156. Pelaajacast-jakso huipentuu perinteiseen Kysy Pelaajalta -osioon, jossa toimitus vastailee monivivahteisiin kuulijakysymyksiin. Mitä haluat kysyä peliestä, pelialasta, pelilehden toimittamisesta tai vaikkapa toimituksen arjesta? Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää kolmella eri tavalla:

1) Alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Pelaajan Facebook-sivulla tämän linkin kommenteissa.
3) Twitterissä kohdistamalla kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Jakso julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa tänä torstaina, 24. syyskuuta.

 

Kommentit

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

joko ne lukijablogit ville palaa tauolta?

mitä mieltä olette nintendon uudesta johtajasta?

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Viime viikolla Tokyo Game Showssa paljastettiin uusi Kingdom Hearts-kokoelma. Ennen kuin kysyn siitä tarkemmin, niin on parempi hoitaa se eräs asia pois alta. Kyllä, nimi on melkoisen omituinen(silläkin on oma Nomura logiikkansa taustalla), ja nyt kun tämä on käyty läpi, niin itse kysymykseen: Eli mitäs mietteitä paketista? Dream Drop Distance tulee HD versiona, ja itse ainakin odotan suurella innolla, että sitä pääsee töllistelemään isolta tv-ruudulta käsin. KHX: Back Cover sijoittuu avainmiekka sodan aikaan, ja Nomura paljasti Famitsun haastattelussa, että se tehdään KHIII moottorilla. Kaikista kiinnostavin on kuitenkin Birth by Sleepin saama jatko-osa, joka jatkaa Aquan tarinaa, ja linkittyy kolmoseen. BBS 0.2 taistelujärjestelmää Nomura kuvaili KH1/2 ja BBS järjestelmien fuusioksi. Eli KHIII: Ground Zeros sieltä on tulossa, jonka kautta saadaan maistiainen kolmosesta.
Tämän paketin jälkeen kaikki puuttuvat aukot on nyt kerrottu, ja Nomura mukaan sen jälkeen ollaan valmiita Dark Seeker Saagan finaaliin, eli juurikin tuohon KHIII.

Pahoittelut pitkästä kysymyksestä.

Käyttäjän emilbus8 kuva
emilbus8

Höy kertokaa mikä on mielestänne paras metal gear peli nyt kun koko sarja on ulkona?
Oliko Kiefer nyt niin huono? Janne P. miten 24 Kieferillä menee?

Huhuhuhahahahehehe.
Kaitila darth maul puvussa, mies joka silti näyttää Mariolta. ;)

Ja tulihan se lehti taas tilattua, hieno MGS liite.
Pelaaja keep on good work

OVER & OUT

emilbus8

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Pahoittelut Pyykköselle jo etukäteen nimimerkkini raiskauksesta, pitää vissiin rekisteröityä uudella nimellä ;) Mutta asiaan, eli mikä on mielestänne turhin elektroniikkalaite, jonka omistatte/olette omistaneet ja jonka ostoa mahdollisesti jopa kadutte näin jälkikäteen ajateltuna? Pakko tällaisia on kaikilla olla...

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Syyskuun lehti oli komia, kiitoksia! Tuli tässä sellanen juttu mieleen, että löytyykö keneltäkään toimituksen hepuista muistoja siitä, että yksi peli ratkaisee uuden konsolin hankinnan, tai ainakin on erittäin painava sysäys, joka katkaisee kamelin selän? Itselläni juuri tuore Mario Maakari ja edelliseltä sukupolvelta MGS4.

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee

Kuis panee?

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Tämän hetken suosikki juoma tai ruoka?

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

SOMA, oletteko pelanneet, tuletteko pelaamaan? Muistaakseni toimituksessa ei ollut "jumpscarejen" ystäviä, mutta käsitääkseni SOMA nojaakin enemmän psykologiseen kauhuun.

Mikä kauhupelistä ylipäätään tekee onnistuneen? Voiko sen mitata sydämensykkeestä pelaamisen aikana, vai tarkoittaako pelaamisen jälkeinen uneton yö sitä, että teos on 10/10?

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Nyt kun Metal Gearin Diamond Dog on pelin myötä ns. tapetilla ja tulevan Falloutinkin hurtta valtaa uutisista palstatilaa on pakko kysyä, mikä pelipiski on all time-suosikkinne?

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Mikä tekee pelin juonesta syvällisen? Onko hyvä ja viihdyttävä tarina sama kuin syvällinen tarina?