Kysy Pelaajalta #166 / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Kysy Pelaajalta #166

29.02.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
15
KYSY PELAAJALTA #166 // Pelaajacast

On jälleen Pelaajacast-viikko! Pelaajan toimituksen podcast iskeytyy jälleen äänitaajuuksille kertomaan ja jaarittelemaan kaikenlaisista peleihin liittyvistä aiheista. 

Näillä näkymin studiossa on tällä viikolla Pelaajan peruskööri. Mikäli mielit lähettää enemmän tain vähemmän peliaiheisia kysymyksiä toimituksen väen vastattavaksi perinteikkäässä Kysy Pelaajalta -osiossa, nyt on aika tehdä niin!

Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää kolmella eri tavalla:

1) Alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Pelaajan Facebook-sivulla tämän kuvan kommenteissa.
3) Twitterissä kohdistamalla kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.

Jakso äänitetään tämän viikon keskiviikkona ja julkaistaan kuunneltavaksi sekä iTunesissa että Pelaajalehti.comissa heti seuraavana päivänä, torstaina 3. maaliskuuta.

Kommentit

Käyttäjän Waris kuva
Waris

Dark Souls 3:n julkaisun kolkutellessa jo ovella, niin onko mahdollista odottaa tähän liittyen jonkinlaista tilaajille tulevaa ekstra läpyskää pelin maailmasta? ;)

Bloodbornen myötä itsekin näistä peleistä innostuneena olisi mielenkiintoista lukea tuosta Souls pelien maailmasta, ettei ihan ummikkona joudu/pääse peliin uppoutumaan.

P.S. Kiitoksia Pelaajalle Bloodbornen hehkutuksesta, olisi peli jäänyt muuten luultavasti hankkimatta "liiasta" vaikeudesta johtuen. Pelihän on aivan loistava, ja itselleni Witcher 3:n kanssa viime vuoden suosikki.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Tästä on ollut jo aiemminkin puhetta, mutta haluaisin taas kysäistä asiaa. Miksi ette ole vieläkään saaneet Pelaajacästiä SoundCloudiin? Kyseessä on loistava palvelu, jota KAIKKI muut kuuntelemani suomalaiset podcastin tekijät jo käyttävät. Jopa lautapelioppaan cästi käyttää sitä, vaikka kuuntelijoita sille ei millään tule niin paljoa kuin teille.

Androidin mobiilikäyttö parantuisi huomattavasti sillä tämä teidän nykyinen systeemi pakottaa lataamaan podcastin puhelimelle, koska tuo teidän soittimenne käyttö mobiiliselaimessa ei vain toimi kunnolla. Ärsyttävimpänä ominaisuutena se, että se katkaisee soiton välillä kokonaan ja joudut etsimään kohdan uudelleen. Toinen on se, että selainkäytössä, jos laitat cästin pauselle ja yrität jatkaa tämän jälkeen sitä, niin se ei varmastikaan muista taaskaan oikeaa kohtaa. SoundCloudin mobiilikäytön lisäksi siinä on myös kätevää se, että sen luomaa linkkiä käyttämällä voisitte upottaa castin suoraan myös sivuillenne. Mikä parasta, pääsisitte Applen ja iTunesin ikeestä pois, sillä SoundCloudista on appsi myös iPuhelimille. Mikäs sen helpompaa kuin uppia cästi SoundCloudiin ja koko kuulijakunta saa sen samalla kertaa. Kuuntelijoiden arki helpottuisi huomattavasti, kun uudesta Pelaajacästistä tulisi aina ilmoitus SoundCloudista ja cästin voisi samantien laittaa tulille, ilman latauksia tai muita ihmeellisyyksiä. Itse olisin ainakin hyvin kiitollinen tästä pienestä muutoksesta!

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

onko pyykkönen katsastanut netflixsistä kiefer jack bauer sutherlandin leffat on aika tappaa jossa hän esittää ku klu klaanin jäsentä. ja mirrors joka on laatukauhua :D leffassa kiefer esittää yövartijaa palaneessa ostoskeskuskessa jonka peilit rupeavat kummittelemaan kieferin hahmolle.

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Voisiko sotaveteraani Huttunen antaa oman arvokkaan mielipiteensä seuraavan Battlefield-pelin tapahtumapaikasta? Huhuja on ollut, että 1. maailmansota olisi tällä kertaa miljöönä, joka ei itseen iske sitten niin yhtään.

Ja vielä Pyykköselle (ja muille toki myös): Onko tullut luettua mitään mainitsemisen arvoista viime aikoina? Kirjahammastani kolottaa!

Käyttäjän Settitohtori kuva
Settitohtori
Lainaus käyttäjältä lindario

Ei niinkään kysymys kuin ylipitkä miete. Viimeaikaiset poliittiset muutokset, sekä uutiset ylipäänsä, ovat olleet poikkeuksellisen synkkiä. Näin (politiikan tutkimuksen pääsykokeisiin lukiessa) pitkään jatkuneita tapahtumalinjoja on tullut analysoineeksi (erityisen) kiihkeästi, mistä seurauksena krooninen uutisahdistus ajoittain kalvaa. Tapahtumien kulussa on kuitenkin ollut myös jotain selittämättömällä tavalla tuttua.

Päätin hiljattain ottaa pitkästä aikaa pelattavakseni Modern Warfare -trilogian tarina-kamppanjat. Silloin palaset loksahtivat äkkiä pelottavalla tavalla kohdalleen. Löysinkin pelien ennusteista ainakin seuraavia huolestuttavia yhtäläisyyksiä viimevuotisiin tapahtumiin. Tiedossa pitkähkö ja informatiivinen teksti, mutta yritän pitää tiiviinä. Painottaisin vielä erityisesti, että pelien tarinat käsikirjoitettiin noin vuosina 2005 - 2010:

- CoD4: Venäjällä Neuvostoajan suuruutta haikaileva äärinationalistipuolue nousee vuonna 2011 kapinaan hallitusta vastaan, ajaen maan vuosia jatkuvaan sisällissotaan.
- Tosielämä: Vuoden 2011 presidentinvaalien osoittauduttua rukatuiksi oppositiopuolueet organisoivat Venäjällä vuosina 2011-2013 suurimmat hallinnon vastaiset mielenosoitukset sitten Neuvostoliiton romahtamisen. Yli tuhat mielenosoittajaa pidätetään ja Putinin arvostelijoiden vaino kiihtyy.

- CoD4: 2011 tuntemattoman arabivaltion verisessä vallankumouksessa valtaan nousee venäläisten tukema diktaattori al-Asad. Uutta hallintoa vastustava Yhdysvallat aloittaa laajan merijalkaväen operaation al-Asadin syrjäyttämiseksi.
- Tosielämä: 2011 Syyriassa Venäjän tukeman diktaattori al-Assadin vastaiset mielenosoitukset eskaloituvat sisällissodaksi. Yhdysvallat ja länsimaat alkavat varustaa ja kouluttaa al-Assadia vastustavia kapinallisia, joille vuodesta 2014 alkaen antavat ilmaiskutukea Islamilaisen valtion vastaisissa operaatioissa.

- CoD4: al-Asad laukaisee maan pääkaupungissa ydinaseen.
- Tosielämä: a-Assadin joukot tulittavat oppositiojoukkoja Damaskoksessa kemiallisia aineita sisältävillä ohjuksilla. Kuolleita mahdollisesti yli tuhat.

- MW2: Venäläisten äärinationalistien nousu valtaan tulehduttaa maan välit läntiseen maailmaan, minkä johdosta uusi kylmä sota alkaa.
- Tosielämä: Johtuen Venäjän roolista Ukrainan kriisissä maa erotetaan johtavien teollisuusmaiden G8-ryhmästä ja Venäjä ja länsimaat julistavat toisilleen käytännössä kauppasaarrot. Tämän jälkeen Venäjä on moninkertaistanut tuntuvasti puolustusbudjettinsa sekä aloittanut lähialueillaan uhittelun sekä poliittisen painostuksen koventuneen diplomaattisen retoriikan, ilmatilanloukkausten sekä informaatiosodan muodossa. Syyrian sota taas on muuttunut vanhanaikaiseksi proxy-sodaksi Venäjän ja lännen tukiessa sodan eri osapuolia.

- MW2: Amerikkalaisiksi lavastautuneet venäläisterroristit suorittavat massamurhan moskovalaisella lentokentällä. Tapahtuma provosoi Venäjän hyökkäämään länsimaihin.
- Tosielämä: Ukrainan presidentti Yanukovichin vastaisten protestien aikana venäläisten kouluttamat tarkka-ampujat tulittavat mielenosoittajia. 18.2.2014 poliiseiksi naamioidut venäläiset erikoisjoukot avaavat rynnäkkökiväärein tulen kohti presidentti Yanukovichia vastustavia mielenosoittajia. Yanukovichin syrjäyttäminen vallasta provosoi Venäjän miehittämään Krimin sekä masinoimaan sodan itä-Ukrainaan, myrkyttäen samalla suhteensa Yhdysvaltoihin ja EU:hun.

- MW2: Elokuussa 2016 Venäjä hakkeroi amerikkalaisten tutkat luulemaan, että länsirannikolle ja Alaskaan on suuntautumassa mereltä massiivinen invaasio. Sama bugi myös piilottaa todellisen maihinnousujoukon, jonka päämääränä on hyökkäys Yhdysvaltain itärannikolle.
- Tosielämä: Ukrainan kriisistä alkaen Venäjä on tehostanut läsnäoloaan luoteisen Yhdysvaltojen lähettyvillä. Venäläisten pommikoneiden käyntien Yhdysvaltain tunnistusalueella, sekä yhä kasvamassa määrin myös sen ilmatilassa, arvellaan olevan amerikkalaisten ilmavoimien reagointiajan testaamista. Pommikoneiden kanssa on ajoittain havaittu lentävän myös vakoojakoneita.
Huhtikuussa 2014 venäläinen lehdistö väitti pommikoneen onnistuneen pimentää Mustallemerelle määrätyn hävittäjäalus USS Donald Coockin asejärjestelmät Khibiny-nimisen elektronisen asejärjestemän avulla. Tapaus osoittautui myöhemmin ankaksi, mutta paljasti Venäjän kiinnostuksen länteen suunnattua elektronista sodankäyntia kohtaan.

Venäjän yleisestä kehityksestä vielä tiiviisti.

Pelien näkemys Venäjän kehityssuunnasta alkaa kansakunnan ajautumisesta erimielisyyksiin ja hajaannukseen vuonna 2011. Tämä toteutui vuonna 2011 myös tosielämässä, tässä tapauksessa järjestettyjen presidentivaalien jälkipuintina, jossa opposition ja Putinin kannattajajoukot ottivat mielenosoitusten muodossa yhteen.

Peleissä kansa kuitenkin yhdistyy uudelleen saadessaan yhteisen vihollisen läntisestä maailmasta. Ukrainan tilanteesta alkanut Venäjän ja lännen välinen taloussota aiheutti omassa historiassamme saman ilmiön: Putinin suosio on noussut nopeasti hurmoksellisiin lukemiin.

Asevoimien uudistaminen, viennin tyrehtyminen, sisäisen infastruktuurin heikkous, Syyrian sotaretki sekä etenkin öljyn hinnan romahdus ovat kuitenkin tehneet Venäjästä aikapommin, joka räjähtää valtion käteisvarojen loppuessa arvioiden mukaan 6-12 kk:n sisällä. Tällöin - oman arvioni mukaisia - vaihtoehtoisia tapahtumien kulkuja on kaksi, joita molempia Modern Warfaret enteilevästi käsittelevät.

Ensimmäinen on, että julkisen infrastruktuurin romahdus aiheuttaa vastaavan tilanteen kuin Neuvostoliitossa sen viimeisenä vuonna, jossa hallituksen joukot, oppositiovoimat - sekä mahdollisesti etnis-kulttuurisesti valtaväestöstä irralliset - ryhmät käyvät väkivalloin toistensa kimppuun. Toisinsanoen, seuraisi ennustamattoman intensiteetin sisällissota tai valtion hajoaminen itsenäisesti hallinoituihin osiin.

Toinen vaihtoehto on, että kassan lopullisen tyhjenemisen kynnyksellä Putin kerää kokoon kaiken sotavoiman ja resurssipaljouden mitä maasta löytyy, kanavoi medialla kansan turhautumisen kohdistumaan länsimaihin ja oikeasti aloittaa MW3:ssa kuvatun eurooppalaisen suursodan. Pelissä hyökkäys Eurooppaan tapahtuu hieman ennen lokakuuta 2016, mikä hermostuttavasti on yksi mahdollisista takarajoista Venäjän valtion hätäkassan ehtymiselle.

Jos Infinity Wardin fakiireihin on siis luottaminen, niin ydinviittoihin sekä toimituksen paranoidiseen yksityispommisuojaan olisi hyvä alkaa investoida viimeistään ensikesälomilta palailtaessa.

Vaikka tuli suunniteltua kunnianhimoisempi pläjäys, niin loppulisäyksenä ottaisin esiin vielä huomion World of Warshipsista:

- Peli: Intensiivinen kamppailu raivoaa merellä. Venäläinen hävittäjä ottaa taiston hurmoksessa kuitenkin kolme täysosumaa, ja on tuomittu uraan riuttana. Viimeisenä oljenkortenaan kaulasta jo veden alla lilluva venäläisamiraali aloittaa informaatiosodan ja paljastaa Suomessa kytevän hallitsematon albanialaisongelma.
- Tosielämä: (näkyy kokonaan uudessa välilehdessä)

Voi vittu

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Jokunen kuukausi sitten muistelen Pyykkösen hehkuttaneen twitterissä, että kokeilit Smite -nimistä MOBA -peliä. Mitä mieltä olit pelistä ja kiinnostaako muut genren pelit yhtään? Heroes of the Stormia suosittelen tsekkaamaan jos ei ole jo kokeilussa ollut, äärimmäisen aloittelija ystävällinen, mutta silti syvällinen/haastava peli.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Ei niinkään kysymys kuin ylipitkä miete. Viimeaikaiset poliittiset muutokset, sekä uutiset ylipäänsä, ovat olleet poikkeuksellisen synkkiä. Näin (politiikan tutkimuksen pääsykokeisiin lukiessa) pitkään jatkuneita tapahtumalinjoja on tullut analysoineeksi (erityisen) kiihkeästi, mistä seurauksena krooninen uutisahdistus ajoittain kalvaa. Tapahtumien kulussa on kuitenkin ollut jotain selittämättömällä tavalla tuttua.

Päätin hiljattain ottaa pitkästä aikaa pelattavakseni Modern Warfare -trilogian tarina-kamppanjat. Silloin palaset loksahtivat äkkiä pelottavalla tavalla kohdalleen. Löysinkin pelien ennusteista ainakin seuraavia huolestuttavia yhtäläisyyksiä viimevuotisiin tapahtumiin. Tiedossa pitkähkö ja informatiivinen teksti, mutta yritän pitää tiiviinä. Painottaisin vielä erityisesti, että pelien tarinat käsikirjoitettiin noin vuosina 2005 - 2010:

- CoD4: Venäjällä Neuvostoajan suuruutta haikaileva äärinationalistipuolue nousee vuonna 2011 kapinaan hallitusta vastaan, ajaen maan vuosia jatkuvaan sisällissotaan.
- Tosielämä: Vuoden 2011 presidentinvaalien osoittauduttua rukatuiksi oppositiopuolueet organisoivat Venäjällä vuosina 2011-2013 suurimmat hallinnon vastaiset mielenosoitukset sitten Neuvostoliiton romahtamisen. Yli tuhat mielenosoittajaa pidätetään ja Putinin arvostelijoiden vaino kiihtyy.

- CoD4: 2011 tuntemattoman arabivaltion verisessä vallankumouksessa valtaan nousee venäläisten tukema diktaattori al-Asad. Uutta hallintoa vastustava Yhdysvallat aloittaa laajan merijalkaväen operaation al-Asadin syrjäyttämiseksi.
- Tosielämä: 2011 Syyriassa Venäjän tukeman diktaattori al-Assadin vastaiset mielenosoitukset eskaloituvat sisällissodaksi. Yhdysvallat ja länsimaat alkavat varustaa ja kouluttaa al-Assadia vastustavia kapinallisia, joille vuodesta 2014 alkaen antavat ilmaiskutukea Islamilaisen valtion vastaisissa operaatioissa.

- CoD4: al-Asad laukaisee maan pääkaupungissa ydinaseen.
- Tosielämä: a-Assadin joukot tulittavat oppositiojoukkoja Damaskoksessa kemiallisia aineita sisältävillä ohjuksilla. Kuolleita mahdollisesti yli tuhat.

- MW2: Venäläisten äärinationalistien nousu valtaan tulehduttaa maan välit läntiseen maailmaan, minkä johdosta uusi kylmä sota alkaa.
- Tosielämä: Johtuen Venäjän roolista Ukrainan kriisissä maa erotetaan johtavien teollisuusmaiden G8-ryhmästä ja Venäjä ja länsimaat julistavat toisilleen käytännössä kauppasaarrot. Tämän jälkeen Venäjä on moninkertaistanut tuntuvasti puolustusbudjettinsa sekä aloittanut lähialueillaan uhittelun sekä poliittisen painostuksen koventuneen diplomaattisen retoriikan, ilmatilanloukkausten sekä informaatiosodan muodossa. Syyrian sota taas on muuttunut vanhanaikaiseksi proxy-sodaksi Venäjän ja lännen tukiessa sodan eri osapuolia.

- MW2: Amerikkalaisiksi lavastautuneet venäläisterroristit suorittavat massamurhan moskovalaisella lentokentällä. Tapahtuma provosoi Venäjän hyökkäämään länsimaihin.
- Tosielämä: Ukrainan presidentti Yanukovichin vastaisten protestien aikana venäläisten kouluttamat tarkka-ampujat tulittavat mielenosoittajia. 18.2.2014 poliiseiksi naamioidut venäläiset erikoisjoukot avaavat rynnäkkökiväärein tulen kohti presidentti Yanukovichia vastustavia mielenosoittajia. Yanukovichin syrjäyttäminen vallasta provosoi Venäjän miehittämään Krimin sekä masinoimaan sodan itä-Ukrainaan, myrkyttäen samalla suhteensa Yhdysvaltoihin ja EU:hun.

- MW2: Elokuussa 2016 Venäjä hakkeroi amerikkalaisten tutkat luulemaan, että länsirannikolle ja Alaskaan on suuntautumassa mereltä massiivinen invaasio. Sama bugi myös piilottaa todellisen maihinnousujoukon, jonka päämääränä on hyökkäys Yhdysvaltain itärannikolle.
- Tosielämä: Ukrainan kriisistä alkaen Venäjä on tehostanut läsnäoloaan luoteisen Yhdysvaltojen lähettyvillä. Venäläisten pommikoneiden käyntien Yhdysvaltain tunnistusalueella, sekä yhä kasvamassa määrin myös sen ilmatilassa, arvellaan olevan amerikkalaisten ilmavoimien reagointiajan testaamista. Pommikoneiden kanssa on ajoittain havaittu lentävän myös vakoojakoneita.
Huhtikuussa 2014 venäläinen lehdistö väitti pommikoneen onnistuneen pimentää Mustallemerelle määrätyn hävittäjäalus USS Donald Coockin asejärjestelmät Khibiny-nimisen elektronisen asejärjestemän avulla. Tapaus osoittautui myöhemmin ankaksi, mutta paljasti Venäjän kiinnostuksen länteen suunnattua elektronista sodankäyntia kohtaan.

Venäjän yleisestä kehityksestä vielä tiiviisti.

Pelien näkemys Venäjän kehityssuunnasta alkaa kansakunnan ajautumisesta erimielisyyksiin ja hajaannukseen vuonna 2011. Tämä toteutui vuonna 2011 myös tosielämässä, tässä tapauksessa järjestettyjen presidentivaalien jälkipuintina, jossa opposition ja Putinin kannattajajoukot ottivat mielenosoitusten muodossa yhteen.

Peleissä kansa kuitenkin yhdistyy uudelleen saadessaan yhteisen vihollisen läntisestä maailmasta. Ukrainan tilanteesta alkanut Venäjän ja lännen välinen taloussota aiheutti omassa historiassamme saman ilmiön: Putinin suosio on noussut nopeasti hurmoksellisiin lukemiin.

Asevoimien uudistaminen, viennin tyrehtyminen, sisäisen infastruktuurin heikkous, Syyrian sotaretki sekä etenkin öljyn hinnan romahdus ovat kuitenkin tehneet Venäjästä aikapommin, joka räjähtää valtion käteisvarojen loppuessa arvioiden mukaan 6-12 kk:n sisällä. Tällöin - oman arvioni mukaisia - vaihtoehtoisia tapahtumien kulkuja on kaksi, joita molempia Modern Warfaret enteilevästi käsittelevät.

Ensimmäinen on, että julkisen infrastruktuurin romahdus aiheuttaa vastaavan tilanteen kuin Neuvostoliitossa sen viimeisenä vuonna, jossa hallituksen joukot, oppositiovoimat - sekä mahdollisesti etnis-kulttuurisesti valtaväestöstä irralliset - ryhmät käyvät väkivalloin toistensa kimppuun. Toisinsanoen, seuraisi ennustamattoman intensiteetin sisällissota tai valtion hajoaminen itsenäisesti hallinoituihin osiin.

Toinen vaihtoehto on, että kassan lopullisen tyhjenemisen kynnyksellä Putin kerää kokoon kaiken sotavoiman ja resurssipaljouden mitä maasta löytyy, kanavoi medialla kansan turhautumisen kohdistumaan länsimaihin ja oikeasti aloittaa MW3:ssa kuvatun eurooppalaisen suursodan. Pelissä hyökkäys Eurooppaan tapahtuu hieman ennen lokakuuta 2016, mikä hermostuttavasti on yksi mahdollisista takarajoista Venäjän valtion hätäkassan ehtymiselle.

Jos Infinity Wardin fakiireihin on siis luottaminen, ydinviittoihin, sekä toimituksen paranoidiseen yksityispommisuojaan, olisi hyvä alkaa investoida viimeistään ensi kesälomilta palailtaessa.

Vaikka tuli suunniteltua kunnianhimoisempi pläjäys, niin loppulisäyksenä ottaisin esiin vielä huomion World of Warshipsista:

- Peli: Intensiivinen kamppailu raivoaa merellä. Venäläinen hävittäjä ottaa taiston hurmoksessa kuitenkin kolme täysosumaa, ja on tuomittu uraan riuttana. Viimeisenä oljenkortenaan kaulasta jo veden alla lilluva venäläisamiraali aloittaa informaatiosodan ja paljastaa Suomessa kytevän hallitsematon albanialaisongelma.
- Tosielämä: (näkyy kokonaan uudessa välilehdessä)
IMAGE(http://i7.aijaa.com/b/00056/14109310.jpg?4e4391a7813dca615944323ca64a82bae8323159f978430ce281a9570cb97dc773f7e62f31b5996d16b956574851e249)

Käyttäjän emilbus8 kuva
emilbus8

Hei, miten olis pelaaja shoppiin myyntiin pelejä joissa olis nimmari? Eli esimerkiksi kun Ville kävi jututtamassa Nolan Northia niin olisi kysynyt Nolanin nimmari johonkin Uncharted peliin? Onnistuisko?

Oscar 2016, onko revenant katottu? Oli kyl huikee! Olisin antanut parhaan elokuvan kyllä enemmin revenantille kuin spotlightille, mut joo top 4 Oscar 2016 leffaa:
1.Revenat
2.Room
3. Mad max
4. Spotlight

GO pelaaja GO

Käyttäjän JJ Slider kuva
JJ Slider

En äkkiseltään muista, mutta käsittelittekö viime castissa GameTrailersin sulkemista?

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

1. Arvenkarin kuva Buckinghamin palatsista vihjailee että mies kävi Lontoossa. Mitä muita mielenkiintoisia kohteita tuli nähtyä?

2. Onko kukaan castilaisista aloittanut Bravely Defaultin jatko-osaa, Bravely Secondia? Itsellä oli muutamia nihkeitä kokemuksia ensimmäisestä pelistä, mutta lopussa se voitti minut puolelleen ja tykästyin teokseen kovasti. Nyt on jatko-osassa 14 tuntia sisällä ja olen kyllä tykännyt kovasti.

3. Uncharted 4 uusin traileri katsottu? Jos on niin mitä mietteitä?